Mesajından sonra şakadan çıkıp gerçeğe dönücem ama ağlama yaaaa :teselli: burada gülelim tatlı tatlı çekişelim gülüşelim diye toplandık
İyi kaynana da var kötü kaynana da iyi gelinde var kötü gelinde ben açıkcası kim ne derse desin neyi savunursa savunsun çok kafa kafaya görüyorum bu durumu ama o kadar sinir oluyorum ki anlayışlı sorunsuz annelere öyle gelinler düşüyor ki gerçekten ömürlerinden ömür gidiyor yada o kadar tatlı melek gibi kızlara öyle kaynanalar denk geliyor ki hayatları eziyet içinde geçiyor
hakketten çıldırmamak içten bile değil...
Ben sana tüm kalbimle inanıyorum yaşadıklarını okurken gerçekten içten üzülüyorum keşke olmasaydı bunlarla karşılaşmasaydı hak etmiyor diyorum. Herkes yaşadığı şeyi bilir sonuçta bana karşıdan gazel okumak düşmez çünkü ben şu an sadece işin görümcelik kısmındayım ama hem gelin hem kaynana kavramı hakkında bende çok sey gördüm yaşadım duydum öğreniyorum falan filan ve bu yüzden tek tarafı seçip genelleme yapmayı hiç sevmem burada işin gırgırı kısmındayım sonuçta yaşım ne ki kaç gündür kaynana ağzı ile konuşuyorum size laf yetiştirmeye çalışıyorum
ki kaynana değil gelin olacak yaş grubundayım neyse yani ben sadece kaynana sorunludur yada sadece gelin sorunludur olayını asla kabul edecek biri değilim ortada insani bir sorun var ve bir çok sorunlu evlilikte çürük yumurta taraflardan biri oluyor ne yazıkki ...
"Kaynana sorunu" denen birşey gerçekten var çünkü gençler bilinçli arkadaş kendilerini ifade edebiliyor gidiyor psikologa yada psikiyatr'a artık hangisiyse adam gibi derdini anlatıyor kaynanamla sorunum var onu yaptı bunu yaptı bana yol gösterin diyo ama diğer sorun yaşayan kayınvalide gitmiyor ki anlatmıyor ki ben gelinimden şöyle sıkıntılıyım böyle bilmem neyim diye halbuki gitse olayın belki o yönünüde öğreneceğiz bakalım orada ne gibi sıkıntılar var...
Şiiişt Deokman hanııım :tıktık toparlan bakem asma sakın o güzel yüzünü sen üzülecek değil mutlu olacak insansın sırıt bakem nk'ye