Artıda mısınAy insallah
yarinda gelmezse aglicam artik nefs
Artıda mısınAy insallah
yarinda gelmezse aglicam artik nefs
2gundur wc cikmiyo cocuk dogdkdan sonra daha regl olmadim bilmiyomya suyla sporu azalttim ondan heraldeya onlari duzene sokim bakim kabaga basladimZümrüt neden geliyo bu artı yaa (( regl mi geliyo. Kaç gündür yok wc?
Kabaktan başka şansın yok sakın karbon alma 2 gün. Suyu bol iç. Wc için de kayısı çayı iç bari (((
Sabah azicik bi tik kalmisti yarina eksiye gecerim ElamArtıda mısın
Su çoookkk önemli. 2 lt nin altına düşme. Heleki sen emziriyorsun2gundur wc cikmiyo cocuk dogdkdan sonra daha regl olmadim bilmiyomya suyla sporu azalttim ondan heraldeya onlari duzene sokim bakim kabaga basladim
Hadi inşallah yarabbim aminSabah azicik bi tik kalmisti yarina eksiye gecerim Elam
Benimde 500 luk cam ciciş bir şişem var, ılık limonlu sade canım ne isterse 5 kez dolduruyorum kolay oluyor hesabim arada icine dilim limon nane yapragi maydonoz ne varsa atiyorum degisiklik iyi oluyor, günlük yikiyorum limonlu ictigim içinCanımlar su içemeyenlere bir önerim var
1.5 ltlik su şişeleri varya onu ben günde iki kez doldurup yudum yudum içiyorum 5 günde bir değiştiriyorum şişemi yada yıkıyorum içini
Şifa olsunBenimde 500 luk cam ciciş bir şişem var, ılık limonlu sade canım ne isterse 5 kez dolduruyorum kolay oluyor hesabim arada icine dilim limon nane yapragi maydonoz ne varsa atiyorum degisiklik iyi oluyor, günlük yikiyorum limonlu ictigim için
Hepimize kuzucum ♡Şifa olsun
gayet güzel saydincim
Eklemeliyim canım kesinliklegayet güzel saydincim
peşine birazda bölgesel ekle ohhh miss
Bunu cafede yazsanaaaaaaCanımlar su içemeyenlere bir önerim var
1.5 ltlik su şişeleri varya onu ben günde iki kez doldurup yudum yudum içiyorum 5 günde bir değiştiriyorum şişemi yada yıkıyorum içini
Orda su içemiyom diyen olmadı kaptanımBunu cafede yazsanaaaaaa
Bana da lazim en acilindenKızlar bir spor önerisiyle geldim
Kanepeye oturuyorum topu dizlerimin arasına alıp sıkıştırıp bırakıyorum bunu 1000 tane bile aparsınız iç bacaklar için
Ekli dosyayı görüntüle 24348 Ekli dosyayı görüntüle 24349
Oturduğun yerde çok basit bir hareket ama etkiliBana da lazim en acilinden