olur kuşum afiyet olsunTakım arklarım hele bi gelin yeni spor yaptım yarım saat 1 saat içinde balık yesem salatayla nasıl olur
olur kuşum afiyet olsunTakım arklarım hele bi gelin yeni spor yaptım yarım saat 1 saat içinde balık yesem salatayla nasıl olur
Hayirli olsun yeni mekanımız
Jetgillerim sıkı tutalim birinci olalim yine yine yeniden
Misss balik afiyet olsunTakım arklarım hele bi gelin yeni spor yaptım yarım saat 1 saat içinde balık yesem salatayla nasıl olur
Aksama sana senlik var menümü yazinca
nasıl bi şenlik ilk günden yapmazsın bunu bana dimi saydinAksama sana senlik var menümü yazinca
Kız senlik diyorum sende facia anliyorsunnasıl bi şenlik ilk günden yapmazsın bunu bana dimi saydin
nasıl korkmuşsam artık benlik mi ver hemenKız senlik diyorum sende facia anliyorsun
zümrüt menü güzel de kuşum hem nohut hem kapuska şişirmesin seni öğünlerine mutlaka yoğurt ekle.hem yağ yakar hem tok tutar.bide 3 öğün arası az olmu canım ya.leptin devreye girmemiş hiç öğleyle akşam arasında. kaçamak olmamasına reğmen çok başarılı bir menü değil
Ogle menude yogurt vardi unutmsm yazmayi 4 saat arayla yedimki azmi olmuskizümrüt menü güzel de kuşum hem nohut hem kapuska şişirmesin seni öğünlerine mutlaka yoğurt ekle.hem yağ yakar hem tok tutar.bide 3 öğün arası az olmu canım ya.leptin devreye girmemiş hiç öğleyle akşam arasında. kaçamak olmamasına reğmen çok başarılı bir menü değil
15:30 ile 19:00 arasında 3.5 saat var zümrüt.ve evet az.leptin yani yağ yakan hormon 4 saat sonra devreye giriyor.19:30 da bile yesen yağ yakmadan leptini gönderecektin.Ogle menude yogurt vardi unutmsm yazmayi 4 saat arayla yedimki azmi olmuski
Evet sistim sanrsam keske nohut yemesydm yav
Tmm kaptanim daha dikkat etcem zaten diyete basladgmdan beri su leptinle anlasamadim15:30 ile 19:00 arasında 3.5 saat var zümrüt.ve evet az.leptin yani yağ yakan hormon 4 saat sonra devreye giriyor.19:30 da bile yesen yağ yakmadan leptini gönderecektin.
çok iyi gidiyosun zümrüt.zamanla alışacaksın.bi ara detaylı yazayım ben bu leptin olayınıTmm kaptanim daha dikkat etcem zaten diyete basladgmdan beri su leptinle anlasamadim
süper gülçinMenü bildirimi
Sabah 11.30
Ekli dosyayı görüntüle 24262
Öğle14.30
2 ceviz 3 fındık yarım elma
Akşam 18.20
1 dişli balık kızartma ama derisini yemedim içini yedim
Bol salata
su 2.5 lt devam ediyorum
Spor leslie 4 mil 135 p
Bölgesel hareketler 50
Total 185
@Elalis @23Zeyno @Melegim22
Sağol canım yok yeterli geliyor inşallah yine artı çıkmam :•süper gülçin
peynirden korkma biraz arttırabilirsin.çok açlık hissediyorsan yumurtayı 2 ye çıkarabilirsin.
Gel beraber olsun canımMisss balik afiyet olsun
Bir ara yumurta peynir ikilisi kilo aldırıyor diye bişeyler duymuştum ondan az yiyorum peynirisüper gülçin
peynirden korkma biraz arttırabilirsin.çok açlık hissediyorsan yumurtayı 2 ye çıkarabilirsin.