Nirdesin kız sen gözüm yollarda kaldıOyyyy gelemedim nii türlü Anajetim gaptanimm
Hayırlı olsun
Kuralları okudun he mi
Nirdesin kız sen gözüm yollarda kaldıOyyyy gelemedim nii türlü Anajetim gaptanimm
Hayırlı olsun
Cokk yoğundum benimde aklim burda valla..Nirdesin kız sen gözüm yollarda kaldı
Kuralları okudun he mi
Yaa bugün ne güzel menüler alıyorum2 EKİM MENÜ
SAAT 06:30
2 haşlanmış yumurta
Bol Peynir
1 ceviz 2 çiğ fındık
Çay
SAAT 12:30
Pırasa
Patlican biber kozlemeli domates kirmizi lahana salatası bolcaaa
Mandalina
SAAT 18:00
Boll salata beyaz peynir
Biraz findik leblebi kuru üzüm
Sütlü neskafe
Su 2 lt..
Limonlu su 2 lt
Spor : Çemberle bacak hareketi...
Ip atlarsam eklerim.
@Elalis
İçmeyim bari komşum demişti iç diyeHiiiiiiiiiiii duymamış olayım. Ne kadar sağlıksız. O bozulan bağırsak floranı ömür boyu düzeltemezsin bi daha
Biz sağlıklı beslenerek zayıflıyoruz. Kalıcı yaşam tarzı ediniyoruz.
Şimdi hızlıca kilo vereceksin sonra ne olacak? 1 ay tuvalate çıkamayınca ne yapacaksın?
Ay sakınnnn bak ben farketmedim melek farketti sağolsun. Ciddi tehlikeli sonuçları olur kuşum içme bi dahaİçmeyim bari komşum demişti iç diye
Tamam çiçeğim içmemAy sakınnnn bak ben farketmedim melek farketti sağolsun. Ciddi tehlikeli sonuçları olur kuşum içme bi daha
Ece online görünüyorsun ama sanırım çocuklarla meşgulsünBen geldim
Hayırlı olsun grubumuz en birinci grubumuz
İlk menümü vereyim
Sabah
İkidilim tb ekmek haşlama yumurta ızgara biberli klâsik kahvaltı
Öğlen
bir elma sütlü filtre kahve
Akşam
Patlıcan salata çoban salata yoğurtlu kereviz salata 4köfte
Çiçeğim dedi banaTamam çiçeğim içmem
@Melegim22 senin gibi morti dostlar başına cansın
Kızları uyutmaya calisiyorum hem hikaye okudum hem.şarkı söylüyorum şarkı soyle diye tutturduEce online görünüyorsun ama sanırım çocuklarla meşgulsün
Menüleri saatleriyle vermen çok önemli. Aralarda kaç saat var, güne ne zaman başlanılmış, akşam kaçta kapatılmış?
Hepsi önemli detaylar. Bunun haricinde menün şahane
Haftalık kilo verimine bakalım belki sabahki ekmeği teke düşürebiliriz.
O zaman gelince yapayım hem sabah sporundan verim alamadım ben + çıkardı beniÇiçeğim devam ettirebileceğin düzeni tercih et. 2-3 gün yapıp sıkılma.
Allah kabul etsin ne güzel
Aminn canım kaptanımÇiçeğim devam ettirebileceğin düzeni tercih et. 2-3 gün yapıp sıkılma.
Allah kabul etsin ne güzel
Yani erken kahvaltı edersen 3 öğün yap. Ama arada uyuyorsan 2 iyidir bencede. Bugünkü menün güzeldi ve saatler de iyiydi. Acıkmadıysan aynen devamO zaman gelince yapayım hem sabah sporundan verim alamadım ben + çıkardı beni
Yok şükür çok acıkmadım ekmeği akşam salatayla bile yesem artı çıkar bende o derece vücut yağ depolamaya alışmışYani erken kahvaltı edersen 3 öğün yap. Ama arada uyuyorsan 2 iyidir bencede. Bugünkü menün güzeldi ve saatler de iyiydi. Acıkmadıysan aynen devam
İşte metayı adam edicez önce. Bir yandan düzeltirken diğer yandan bozmayalım o çaylarlaYok şükür çok acıkmadım ekmeği akşam salatayla bile yesem artı çıkar bende o derece vücut yağ depolamaya alışmış
Yeni grup mu oldun çeeennnnjetgiller tikkat tikkat
1. İlk ve en önemli kuralımız düzenli menü vermek.Günlük menüler en geç 21:00 a kadar verilmiş olmalıdır.bu saatten sonra verilen menüler dikkate alınmayacaktır.Ve o günün menüsü verilmemiş kabul edilecektir.
Bütün grup kaptanlarının ortak kararı olmak üzere,hafta içerisinde 2 kez menü vermeyen üye ceza alacak,takip eden hafta yarışmaya dahil olamayacaktır.Tekrar gruba dönmesi eksiksiz haftalık menü vermesiyle birlikte kaptanın insiyatifindedir.
ilk kuralı lütfen dikkatlice okuyunuz.menüler en geç 21:00 da yazılmalı.akşam yemeğini bitirdiğiniz gibi yazmayı alışkanlık haline getirelim lütfen.