Oğlum sınavlarına çalışmıyor çalışıyormuş gibi yapıyor onu calistirdim birazMenüler gelmemiş ben ne dedim size, yediğiniz gibi 2 dk gelin yazın. Sizin kaptanınız yaşlı başlı bi hatun, erkenden uykusu geliyo yatıyo
Sabaha kalır yorumlar
Oğlum sınavlarına çalışmıyor çalışıyormuş gibi yapıyor onu calistirdim birazMenüler gelmemiş ben ne dedim size, yediğiniz gibi 2 dk gelin yazın. Sizin kaptanınız yaşlı başlı bi hatun, erkenden uykusu geliyo yatıyo
Sabaha kalır yorumlar
Ne yıyeceksın tabıkı pasta borek ye bı daha mı olacak sankı bebek gormesi .kacırma bol bol ye sonra telafısı olur nasılsa mortıcımNe zaman salı olsa bi yeme daveti oluyor yarın bebek görme var herkes birşey hazırlayıp gelecek gelmesinede ben ne yiyeceğim yaaa
hemde salı günüNe yıyeceksın tabıkı pasta borek ye bı daha mı olacak sankı bebek gormesi .kacırma bol bol ye sonra telafısı olur nasılsa mortıcım
Salata yicen tabiki karnabahar manti karnabahar kisir mantar salatasi vs gibiNe zaman salı olsa bi yeme daveti oluyor yarın bebek görme var herkes birşey hazırlayıp gelecek gelmesinede ben ne yiyeceğim yaaa
Bak bak bakk ne etiket var ne bisee illa yuvana gelip menumu aricamkahvaltı 07:00
1 dlm çavdar ekmegi kızarmış
domates
peynir
zeytin
1 yumurta
öglen 13:00
1 kase yogurt çorbası
1 galeta
salata
aksam 17:00
1 kase yogurt
1 elma
3 tam ceviz
Masum şahanesin balım yaa kız senin menüler hep böyle miydi mortilik bitince sakın bozma
Zengiliğe bak beeee hatun starbucks yapmış afiyet olsun kuşum, bi gün gaptanına da ısmarla bakem
Kahvaltı
2 dlm çavdar ekmeği
Peynir
Zeytin
Ceri 3 tane maydanoz
Öğlen
Avuç içi kadar et haslama
Salata
Aksam
15 fındık
2 incir
Yoğurt bir kase