O zmn şöle bişi sorim pamuk.. izne çıktıktan sonra burda devam edemeyebilirsin.. 2 hafta sonra dönmek istediğinde hangi takımda yer varsa ordan devam edersin.. o da ausun takdiri..kaptanım bu çarşamba benim doğum günüm
senden şunu rica edecektim
2 hafta izine çıkabilir miyim?
lütfen bunu istiyorum 2 hafta rahat olmak istiyorum sabit
döneceğim söz veriyorum. 2 hafta istememin sebebi sabit yada eksi dönmek için
amacım çok yemek değil inanki
@hippocan
O zmn şöle bişi sorim pamuk.. izne çıktıktan sonra burda devam edemeyebilirsin.. 2 hafta sonra dönmek istediğinde hangi takımda yer varsa ordan devam edersin.. o da ausun takdiri..
Taş çatlasa 1 aya 55 olup mezun olabilirsin.. dişini sıksan.. biz ne doğum gününleri atlattık
Akşama çorba salata yapacaksın ama..Ekli dosyayı görüntüle 26352 Ekli dosyayı görüntüle 26353 Ekli dosyayı görüntüle 26354
Hippom iki tarti arasinda 2 dk var
Bi insan 200gr lik cis yapar mi yaaa
@hippocan
Bu konuyu özelden konuşalım.. çarşamba günü ne yemek istiyorsun bi de hele..yok ben gitmem başka takıma sadece o gün çevremdeki insanları üzmek istemiyorum
amacım çabucak mezun olmak değil benim yavaş yavaş gitsin istiyorum burada mutluyum
kendimi her zaman frenleyebiliyorum bu benim için mutluluk verici
izne çıkınca başka takıma mı gidiliyor neden ki bunu istemiyorum.
sadece 1 gün izin versen sen bana
olmamı
Harika.. gözün aydın. .oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy anam
ay utandım
darısın başına canısıHarika.. gözün aydın. .
Haklisin kuzum da ne corbasi yapsam yogurt corbasi olur mu
darısın başına canısı
Cok severim de sebze yok evde pazara gitmem lazim yarin ya da ertesi gun.Senin de çok az kalmış .
Hadi bakalım çarşamba senlik var takimimizda. .
Sebze çorbası severmisin?
Eger seversen o olabilir. . Hem wc olayina çözüm
Benim 65 ideal kilom.
Kabak varmı ?Cok severim de sebze yok evde pazara gitmem lazim yarin ya da ertesi gun.
Ya da biri bana yapsa cok severim
onları yiyiceeeeezzzzÇaktırma pempik te pusuda.. özelden kilo bildirdim
Çarşamba mezun olucam inşallahh pirayecimmmmmmSenin de çok az kalmış .
Hadi bakalım çarşamba senlik var takimimizda. .
Sebze çorbası severmisin?
Eger seversen o olabilir. . Hem wc olayina çözüm
Daha 2 gün varrrrrTabıkıde ayıp ettın pusu benm ısım.ıyı gıtmıs 400 gr ben 1.5 vermısımdr yaa kıyamam sana