Cnm daha çok koruma menüsü gibi olmuş..Menum
8.30
1 yumurta ve 1 kasik lor peynirinden omlet
Bol marul
Yasemjnli yesil cay
12.30
1 kase mercimek corbasi
Ara
1 muz 1 kahve
18.00
Dunku karnabahar yemegi
Spor henuz yapmadim yaparim insallah bugun yorucuydu enerjimi toplayamadim henuz
@hippocan
Tatlı yemediğini varsayıyorum..Menü vereyim
Kahvaltı 8 30
4 zeytin
Peynir
Yarım dilim TB ekmeği
Ogle 12
1 kepck mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
1 fırın baget
Ara 3kayisi
Akşam 19
1 kepçe mercimek çorbası
Yoğurt lu ıspanak
4 sulu köfte nin köfte si
Su çok
Yeşil çay 1
Zencefil 1
Spor malesef regl oldum her yanım ağrıyor ve tatlı yemek istiyorum ben ya @hippocan
Şükür güzel bi menü ve spor..06.20
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Ara
2 hurma
2 ceviz
14.00
Menemen
1 dilim tb ekmek
19.00
Et sote
Salata
Ayran
Su 2.5 lt.
Spor 50 dk. Yürüyüş 10 dk. Bölgesel
Anladim kuzum biraz benden biraz da isten kaynaklaniyor sanirim bu.Cnm ara sayısı çok.. hem meyve hem çerez hem kuru meyve çok bence..
Cnm haklısın ama ideal kiloda olduğun için. Bundan sonrası zor gidiyo sende bilirsin.. aralarda bişiler ye ama hepsi aynı gün çok oluyır demek.. ya kuru meyve ya taze meyve seçmelisin kuru meyve olarak dut kurusu tüketme bence..Anladim kuzum biraz benden biraz da isten kaynaklaniyor sanirim bu.
Ben az az sık sık yemeyi seviyorum. Bi oturup cok sey yiyemiyorum.
Bir de bir derse giriyorum 80 dk kesintisiz ayakta ders anlatiyorum. 10 dk aramiz oluyor sonra bi 80 dk daha hal boyle olunca gercekten enerji ihtiyaci oluyor insanda.
Cunku sozel bi ders durmadan konus tahtaya yaz ayakta dur bi sure sonra dayanamiyorsun
Tatlı yemedim tabikiTatlı yemediğini varsayıyorum..
Cnm dikkat ediyorum da sen çok mercimek çorbası içiyorsun..
Öğlenki menü ok ama akşam bi daha neden mercimek??
Akşamda maşallah çeşit baya çok..
Sporda yok.. bu hafta son sporsuz günün olsun pambık.. sporda gaza basmalısın artık..
Puanın 4
Himm anladim tamam dikkat edicemmCnm haklısın ama ideal kiloda olduğun için. Bundan sonrası zor gidiyo sende bilirsin.. aralarda bişiler ye ama hepsi aynı gün çok oluyır demek.. ya kuru meyve ya taze meyve seçmelisin kuru meyve olarak dut kurusu tüketme bence..