Çift etiket yapim ne olur ne olmazBende gelmişken menü verim...
Kahvaltı 9.30..
2 yumurta ile peynirli biberli omlet
Peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
12de Ara
Türk kahvesi
2 hurma
5-6 çiğ badem
15.30 ara
1 salkım üzüm
Akşam 17de..
Fırında izmir köfte yaptım..
5 köfte 3 dilim patatesinden yedim..
Büyük kase salata
Su 3+
Spor 250 ip atladım ama daha atlamak ve leslie yapmak istiyorum
@Ausencia_ @Miu
Şimdilik burdan yazalım etiket var zati.. bakalım daha net bişi konuşulmadı..Ne nuru yaa burdan mi diyecektim
3 parça karpuz olmasa da olurmuş ama sorun değil saatler çok iyi.. sporunu da bekliyorum. Suyu 3 e tamamla cnmBen de vereyim menumu
Sabah 11
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Tereyag-minzi
Salatalik
Ara 14.00
1 elma
Ara 16.00
3 ceviz
Aksam 18.00
1 tabak kiymali patlican
Salata
3 parca karpuz
Su 2yi gecti
Spor yapmadim genuz yapinca eklerim
@hippotalamus
Gülbişim cnm.. menünü bence arttır.. tamam karatay yapıyorsun biliyorum ama şu an kilon yüksek.. kilo verme sürecinde duraksama değişiklik yapmaya gitmek istesek azaltıcak bişi yok.. emziren annelerde karatayda 3 öğün yap diyor.. az yiyorsun bence..Sabah 09.00
1 armut
Saat 10.45
Soğanlı yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
Saat 16.00
4 ceviz
Akşam 19.15
1 kase yoğurt çorbası
Ton balıklı salata
Su 3lt
Spor 30 dk yürüyüş
@hippotalamus
Bilmiyorum ya hiç acımıyorum canımmGülbişim cnm.. menünü bence arttır.. tamam karatay yapıyorsun biliyorum ama şu an kilon yüksek.. kilo verme sürecinde duraksama değişiklik yapmaya gitmek istesek azaltıcak bişi yok.. emziren annelerde karatayda 3 öğün yap diyor.. az yiyorsun bence..
Aaa hoşgeldin nasıl geldin@hippotalamus kaptanimmm ben geldimmmmmmmmm
Ek 1 gb aldım hippom senle yazistiktan sonra baktım varmış bende aldımAaa hoşgeldin nasıl geldin
Instada ekliyiz kuzumAaa @Tevolly semi den haberin var mı??
Demek berna sen ve gulbeAaa evet berna sen ben ♡♡ pempişi de sensin şişkodan götürdük takıma ayy şu sem i bulaydık iyiydi.. hain nereye gitti??
Esra gelirse onu da buraya alırız kii
hoşgeldin canim@hippotalamus kaptanimmm ben geldimmmmmmmmm
Hosbuldum pembikimmmhoşgeldin canim
Olur mu cnm.. sen emek verip, netim bitti diye bahane bulmayıp menünü paylaştığın için teşekkür ederimBu arada emek emek benim menumude unutmayp burdada paylasan ellerin dert görmesin @hippotalamus kaptanmmmm çok tesekkur ederim
Doğur da gel sen canımDemek berna sen ve gulbe
Oldu kib by aeo