Cnm böyle tartı öncesi günleri öğlen güzel yemişsen akşam yemeği yemesen.. yani salata yoğurt yada muz+süt yada tonbalıklı salata tarzı hafif şeylerle geçiştirsen ödem olmaz@hippocan
Menum
Kahvaltı 8.30
1 haslanmiş yumurta
4 yeşil zeytin
Az beyaz peynir
1 küçük dilim çapata ekmek
Öğle
Salata
3 fırında köfte
Az ıspanak kavurması
Akşam 18.45
Az karnabahar
Firinda az tavuk
Az kereviz salatası
Su 3 lt den fazla
Yeşil çay 2
Güzel menü cnm 10..Menuu:
9.30: 1 buçuk haşlanmış yumurta
Domates peynr zeytn salatalik
13.30: yarimdan daha az elma
1 küçük (cay tabagi ici kadar anca) mandalina
Misafirlerin yaninda patates salatasının sadece yeşilliğini yedim. Patatesleri oğluma yedirdim
18(aksam geç kaldı misafirler geç kalktı veee cokkk açtım sapitmadan yiyeyim dedim )
Firinlanmis kabak ustune 2 3 kaşık sarimsakli yoğurt onun üstüne 2 kaşık kiymali harç (çakma çökertme kebabı )
Su:2
Spor:30 dk tempolu yürüyüş
@hippocan @23Zeyno
Leslie yapacaktım ama grip gibiyim ve çok yorgunum biraz daha yorulursam iyice duserim diye yapmadım kaptanım.Güzel menü cnm 10..
Ama sporu arttırrr ipek lütfen...
Bugün için demedim genel olarak dedim cnmLeslie yapacaktım ama grip gibiyim ve çok yorgunum biraz daha yorulursam iyice duserim diye yapmadım kaptanım.
Genel olarak eleştirimi yapayim: TEMBELBugün için demedim genel olarak dedim cnm
Neyseki bu hafta mortim var ve bana oy veren onca canlarimmm onun için bu hafta asilicam inşallah ALLAHin izniyle hasta olmuyum daaBugün için demedim genel olarak dedim cnm
Haklısın kaptanim spor yapıldı şimdi oturdumCnm böyle tartı öncesi günleri öğlen güzel yemişsen akşam yemeği yemesen.. yani salata yoğurt yada muz+süt yada tonbalıklı salata tarzı hafif şeylerle geçiştirsen ödem olmaz
Karnabahar da tartı öncesi yemeseydin keşke.. ödem yapabilir cnm..
Ama güzel menü mü güzel menü
Sporunda var...
Puanın 10
Toplamda 10 gun vardı yslnış mı kaptanımHergün 10 mu
Hayır 11..Toplamda 10 gun vardı yslnış mı kaptanım
O zaman 2gununkinede bakayım kaptanimHayır 11..
BakayımHayır 11..