maşallah berna istikrarlı gidiyosun
maşallah berna istikrarlı gidiyosun
Ben daha oy vermedim ki.. daha oylama yeni başladı .. yarın olsun tekrar cafe ye yazıcam oylar gelir o zaman@hippocan
@furkanlipek45
@Ausencia_
1 oy sadece 1 oy onuda kendim verdim vay be
bana olan güvensizliğinizi boşa çıkarmayacağım
Ben daha oy vermedim ki.. daha oylama yeni başladı .. yarın olsun tekrar cafe ye yazıcam oylar gelir o zaman
Begus jillian bende odev gibi.30 gun olacagi icin.onu saat kac olursa olsun yapacagimi biliyorum.o yuzden mesela butun islerimi halledip geciyorum spora.ama jillian olmasa oy cok yorgunum bugun spor yapamam diyip yatarim kendimi biliyorummaşallah berna istikrarlı gidiyosun
ne güzel yaaaBegus jillian bende odev gibi.30 gun olacagi icin.onu saat kac olursa olsun yapacagimi biliyorum.o yuzden mesela butun islerimi halledip geciyorum spora.ama jillian olmasa oy cok yorgunum bugun spor yapamam diyip yatarim kendimi biliyorum
Ben de seviyorum vücudumun her yerinin calistigini hissediyorum onu yaparken.ne güzel yaaa
aslında jillian bende seviyorum sanki birtek onu yaparken inceldim
demekki yanılmıyorum,hislerim doğruBen de seviyorum vücudumun her yerinin calistigini hissediyorum onu yaparken.
Zaten baslamak mesele baslayinca devam zorunlulugu vardemekki yanılmıyorum,hislerim doğru
haftaya bende başlıyım o zaman inşallah kısmetse
aynenZaten baslamak mesele baslayinca devam zorunlulugu var
Basla baslaaynen
bide yapayınca stres oluyo insan geriliyo
cuma oğlum geliyoBasla basla
Ay gozun aydin begusum 3 gun tatil var tabi kolay gelsin simdidencuma oğlum geliyo
gelmeden evdeki tüm işlerimi bitirmem lazım,sil.süpür,yıka,ütü
sonra cumartesi doğum günü kutlıycaz ona hazırlık yapmam lazım
pazartesi dönecek salı günü başlarım nasip olursa
Menümü veriyorum
Ve günü kapatıyorum belki acıkırsam aksama bir sütlü küçük kahve içebilir miyim?
Sabah 10.00
3 hurma ve 1 bardak sütlü kahve
Ara 13.20 de
Şekersiz türk kahvesi
Akşam ve öğlen finnish
15.45
5 adet ızgara köfte
Bol yeşillikli salata
Şimdi yeşil çay içeceğim
2 lt su bitti 3.5 tamamlarım
Eve gidince de mest içerim ev için cnm
Spor da 1 saat aralıklı yürüyüş eve giderken işlerim var ve en az 3 saat ütü yapacağım yatana kadar da katyalik cnmm
@hippocan
@Ausencia_
Aynen cnm artı temizlemek için inşallah yarın sabit gelsem yetecek o haldeyim cnm erken kapatmam ondan olsun dedim
İnanamıyorum yaaaa... nesli menü verdi
Heralde bu artı temizleme menüsü ondan böle az.. kahvaltı yapaydın iyiydi..
Günü erken kapatmışsın.. sporu spor olsun diye mi yaptın yoksa alışveriş falan mı? Öyleyse sayılmıyo..
Akşam acıkırsan az sütlü kahve içebilirsin cnm ...
Cnm haklısın ama menü yazmak 2 dk.. zor olan diyete uymak.. buraya yazacağını düşünürsen yiyemezsin.. yarın son kötü kilo bildirimin olsun.. yarın seni biriyle kerticezzzAynen cnm artı temizlemek için inşallah yarın sabit gelsem yetecek o haldeyim cnm erken kapatmam ondan olsun dedim
Valla iş çıkışında yürüyeceğim cnm avm değil ama 2 yere uğrayacağım uzatarak yolumu yürümeyi düşünüyorum cnm
Üzülme cnm ya gerçekten kötü şeyler atlattım biliyorsun ama inşllah geride bırakıcam sorumluluğum arttı evde biliyorsun cnm tek başıma 2 aileyi idare ediyorum elimden geldiğince yazacağım söz verdim cnm zaten yazmayınca da diyet olmuyor dikkat edemiyor insan menü vermek tutuyor beni herkes gibi