Aklımda kalan kaptanim bı 9 bide 6 mi 8 mi ne vardı diğerleri 10 kaptanim ama bu haftakini ekran görüntüsü alacam10 puan...
Hadi yaz bakalım toplu puanlarını
Aklımda kalan kaptanim bı 9 bide 6 mi 8 mi ne vardı diğerleri 10 kaptanim ama bu haftakini ekran görüntüsü alacam10 puan...
Hadi yaz bakalım toplu puanlarını
Yaa pempik banane yazsaydın.. geçmişten bul toplaAklımda kalan kaptanim bı 9 bide 6 mi 8 mi ne vardı diğerleri 10 kaptanim ama bu haftakini ekran görüntüsü alacam
Oyyy o zaman sonra sakin kafayla yapsam olurmuYaa pempik banane yazsaydın.. geçmişten bul topla
Bugün 10a kadar bul cnm..Oyyy o zaman sonra sakin kafayla yapsam olurmu
Dediğim iptal oldu kaptanim yani 1.30 dan sonra evdeyim bişey mani olmazsaYarın bana müsade et işim var perşembe başlıyim dedin ya pempik. . Yarın normal beslen.. perşembe cuma liste.. sonra çarşambaya kadar şok..
O zmn yarın başla listeye cnm..Dediğim iptal oldu kaptanim yani 1.30 dan sonra evdeyim bişey mani olmazsa
Tm kaptanimO zmn yarın başla listeye cnm..
2 gün yap bakalım.. iyi gelirse cumartesiye kadar yaparsın.. neticede doyurucu bi menü.. cumartesiden çarşambaya şok yaparız .. ayy pempik çok heyecanlıyım yaa.. inş güzel sonuç alırız..Tm kaptanim
İnşallah inşallah kaptanim yaa yeter artık bu kadar takıldığı kurtulayım su 7 lerden gerçek fena sıkıldım 7lerden yaa2 gün yap bakalım.. iyi gelirse cumartesiye kadar yaparsın.. neticede doyurucu bi menü.. cumartesiden çarşambaya şok yaparız .. ayy pempik çok heyecanlıyım yaa.. inş güzel sonuç alırız..
Bende menü verim..
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 10 gibi..
2 biberli yumurta
Domates
Salataluk
5 zeytin
Peynir
Zahter çayı
Ara
Türk kahvesi
1 incir
1 ceviz
1 gün kurusu
Akşam 17.30
Ayran detoksu çorbası
Elma detoks suyu
Artı bi 2 lt fazla su..
Spor bugün yok galiba regl ilk günü.. belim çok ağrıyo..
@Ausencia_
@Floweroflife kuzum yarın sendeyim
Essah kız.. azcıkta sen uğraş benle
Essah mııı
Tralllallallllaalll laaa laaaaa
Gel gel emekliler takımına gelEssah kız.. azcıkta sen uğraş benle
Sıkıldım ben
Yarına 66 yı ucundan da olsa görmeyi hedefliyorum bakalım.. sonra yavaşça 65e düşerim.. 65-67 arası korurum dedimGel gel emekliler takımına gel
Uğraşayım anacım, bizde herkesin maşallahı var zaten
Başla kuzum can olsun kan olsun işşallahYarına 66 yı ucundan da olsa görmeyi hedefliyorum bakalım.. sonra yavaşça 65e düşerim.. 65-67 arası korurum dedim
Evde harput pekmezi varmış .. yarın ona başlıcam inş..
İnş cnm.. oğlanı da sütten kesmeye çalışıyorum .. az kendimi toparlıyim 65e düşücem inş..Başla kuzum can olsun kan olsun işşallah