- #1.401
İşte sende alışacaksın demek istedimBenim vücudum ham
Seninki alıştı tabi
Aksam a kadar masa başı çok kötü
İşte sende alışacaksın demek istedimBenim vücudum ham
Seninki alıştı tabi
Aksam a kadar masa başı çok kötü
Yanlız beni nasılda tanımışsın canım kaptanim yaaaa yenersem 5 sıkım çiğ köfte yiyimmii seeeeyyy ödül baaaabindaaaaaaa@Ausencia_
Anket açmak istiyorum..
Bu haftanın kazananı kim olacak ...
Taraflar
Şeker kız Candy tadında @pamukskr
Urfanın sıra gecelerinden kopup gelen
@furkanlipek45
Şimdiden aç haftaya çarşambaya kadar...
Olur mu?
Kusura bakma pamuk cum buraya kadar mis ortilik felan kusura galma emiAnammmm patron çıldırdı
@furkanlipek45 acımayacak patron bize
Tabikiİşte sende alışacaksın demek istedim
Yaa menünü çok beğendimBugünkü menüm
Sabah 10:00
2 yumurtalı biberli peynirli omlet
Domates
Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Ara 13:00
Sade soda
1 hurma
Ara 15:00
Sade türk kahvesi
Akşam 18:30
Izgara kanat 5 tane
Salata
Ayran
Su 2.5 lt
Spor 45 dk leslie
İp 100 tane (senden heveslendim kaptanım yavaş yavaş fazlalaştırcam)
30 dk yürüyüş
@hippocan
Hımmm... tamam bee..yenersen çarşamba olmak şartıyla yeeeYanlız beni nasılda tanımışsın canım kaptanim yaaaa yenersem 5 sıkım çiğ köfte yiyimmii seeeeyyy ödül baaaabindaaaaaaa
Kusura bakma pamuk cum buraya kadar mis ortilik felan kusura galma emi
Cok pis yencem seniiiiiiii
Tamam kaptanım ben grupta geç başladığım için puanım eksik olur sanırım . ama çok güzel bir uygulaymış motive amaçlı teşekkür ederim canımCnm hergün menü veriyoruz ya.. işte bende puan veriyorum.. o puanları çarşambadan salıya toplıcaz ve en yüksek puanı olanı menü kraliçesi seçiyoruz. Çarşambadan itibaren menü puanlarını topla salı akşamı bana bildirirsin..
ilk sayfayı da mutlaka oku..
Yanlız beni nasılda tanımışsın canım kaptanim yaaaa yenersem 5 sıkım çiğ köfte yiyimmii seeeeyyy ödül baaaabindaaaaaaa
Kusura bakma pamuk cum buraya kadar mis ortilik felan kusura galma emi
Cok pis yencem seniiiiiiii
Bu hafta çarşamba sende yarışa dahilsin tamam mı??çarşambadan itibaren puanını yaz bi kenara..Tamam kaptanım ben grupta geç başladığım için puanım eksik olur sanırım . ama çok güzel bir uygulaymış motive amaçlı teşekkür ederim canım
ye dedi valaaa ye dediiiiiiiiiiiii kaptanım ALLAH in izniyle o is bendeeeHımmm... tamam bee..yenersen çarşamba olmak şartıyla yeee
HaklıGüloo şaka bir yana daha hiç beni yenen olmadı bakalım
Çok çok teşekkür ederimanketiniz açıldı efenim ... @hippocan
@furkanlipek45
@pamukskr
Vay daha başlamadan ödül konuşmalar falan vallahi ödül alamam haftayaHımmm... tamam bee..yenersen çarşamba olmak şartıyla yeee
Çok teşekkür ederimYaa menünü çok beğendim
Puanın
Canım ipe başlamana çok sevindim.. bi süre 100 takıl yavaşça arttır
Bu arada çarşamba ilk resmi tartı bildirimini yapıyorsun.. bi dahaki hafta listedesin
Ooo bak bu daha iyiii ilk oliciiiiimmmm deseneGüloo şaka bir yana daha hiç beni yenen olmadı bakalım
Hadi bakalımOoo bak bu daha iyiii ilk oliciiiiimmmm desene