merhaba kızlar ben kimim bilin bakalım ben ayşegül çelik baktım facede yeni siteye üye olmuşsunuz dedim yarı yolda bırakmak olmaz arkadaşları geldim bende bida eylül anneleri eski siteye uğramıcam :nanik:
benim yok cezam. bana msn verirseniz arkadaşların,ben atarım hepsine linki
kızlarrrr biz babamızla bir alışwerişe çıktık ki sormayın haftasonuuuuu...inanılmaz güzel şeyler aldık kuzucuğuma... nerde göstericez cicişleri biz??????????
ahah öldüm bu mesajına meloşum ya delisin sennnnbizi şutladılar birine cevap verdik özellikle ben sonra anlamadık ya bizi niye şutladılar biri söylesin yaaaaaaa ben hala anlayamıyorum:1::1:
merhaba kızlar ben kimim bilin bakalım ben ayşegül çelik baktım facede yeni siteye üye olmuşsunuz dedim yarı yolda bırakmak olmaz arkadaşları geldim bende bida eylül anneleri eski siteye uğramıcam :nanik:
kızlarrrr biz babamızla bir alışwerişe çıktık ki sormayın haftasonuuuuu...inanılmaz güzel şeyler aldık kuzucuğuma... nerde göstericez cicişleri biz??????????
Zaten uğrasanda birşey yok.
Topik kapalı yeni topik açmışlar 2 kişi onlarda tuzak gibi eski kızlar yazıyor
aaa topik nerde yeni topik açılmış falan diye
hemen siliyorlar üyeleri banlıyorlar.
Bu arada hoşgeldin Ayşegül
Ya kızlar yeni isim alanlar bir süre ruh hali bölümüne eski isimlerini yazsa böylece
kimse karıştırmaz.
ben yazdım ben yazdımmm -ciko-ciko-cikoZaten uğrasanda birşey yok.
Topik kapalı yeni topik açmışlar 2 kişi onlarda tuzak gibi eski kızlar yazıyor
aaa topik nerde yeni topik açılmış falan diye
hemen siliyorlar üyeleri banlıyorlar.
Bu arada hoşgeldin Ayşegül
Ya kızlar yeni isim alanlar bir süre ruh hali bölümüne eski isimlerini yazsa böylece
kimse karıştırmaz.
yeniden ticker mı yapılacak bide. :zonk:
neyse boş bi vakitte yaparık da,ordaki linki buraya kopyalasak oluyr mu deneyen var mı?
ona bayagı emek vermiştim because
benimkinde yazıyor :lilav::lilav: beni büyük gafımdan harf eksikliğimden hatırlarsın canım Y mağduruyum ben :lilav::lilav::lilav:
ahah öldüm bu mesajına meloşum ya delisin sennnn
dünürümmm hoşgeldinn çookk mutlu oldum seni gördüğüme
ya kızalr geçmişi okuyım dedim ama ne mümkünnnn aşmışsınız olayııı
yok canım olmuyor direk kopyalayınca
Canımsın hatırlamaz olurmuyum.
Sizler ile tekrar bir arada olmak harika.
2 gün size ulaşamayınca kafayı yedim.
Çok şükür,bir kaç kişi kaldı orada onlarıda bir bulabilsek.
fatmaamm çok sevindim senide gördüğümeeeeee buarada alışırsın bir kaç saate yaabu site biraz değişik geliyor ama zamanla alışıcaz heralde
yeniden ticker mı yapılacak bide. :zonk:
neyse boş bi vakitte yaparık da,ordaki linki buraya kopyalasak oluyr mu deneyen var mı?
ona bayagı emek vermiştim because
:lilav: pekii. yaparım arıtk bi ara napalım