2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
Boşuna yorma kendini her seferinde aynı şeyi yapıp vermiyor
Ben henüz 2.düzeyin resim+video ve raporunu bile alamadım direk sallıyorlar :zonk:

ben ikinci düzeyi iptal ettirdim. gülfeme de risk yoksa çok da önemli olmadığını düşünüyorum dedim. önemli felan dedi. 4 lü test yaptır dedi onu da istemiyorum dedim bozuldu baya. sinir oldum iyki de iptal ettirmişim

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
çocuğun suyu çok azalmış. sınırda dedi. ben sormasam sölemiyo da kontrolde suyu nasıl dedim. az sınırda dedi. ne yapmam gerek dedim bol su iç dedi. sormasam sesini çıkardığı yok.

aaa sen söylemesen söylemeyecek su içmekle düzelebiliyorsa güzel ozaman

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
günaydın diğer tarafta yeniydim.. baktım bütün kızlar toplanmış.. bende geldim
hoşgeldin cnmmm çok sevindim bizi bulmanaa
Herkeslere günaydııııııın, ay şükür kavuştum size arkadaşlarım, sizsizlik ne zormuş yaaaaaaa.
cessss 2 gündür aç köpekler gibi peşinde dilim dışarda dolanıorum yaaaa yiiiiteerrr amaa tam ben ayzıorum sen çıkıorsun seni ve kedini görüncee dün çok rahatladımm dicektimm kavuştuk kopmadıkk şükürler olsun
günaydın kızlar sabah sabah şoklardayom yani kovulmuşuz melisin face mailiyle uyandım resmen :deli:

aman boşverin bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:3:
hoşgeldinn işteee yaaaaa oh beeeee diorum bende
kızlarrr bende ctesi 2.düzey ayrıntılımı yaptırdım oğlum tosunum 2 hafta önde gidiomuş doğuma eylülün ilk haftası dediler sevinesem mi üzülsem mi anlamadım
nasıl çıkacaksa o sıpa normal doğumla benden
sevgi bnce bu gidişle ömer seni doğurcak:zopa:
denemekten zarar cıkmaz diyorsun.
tamam bakıyorum hemen.
melis ya ne sormaya girdim esas ben bugun biliyon mu pazartesi yoğunluğu içinde, Emla krem var ya, onu kullanabilirmiyiz hamileyken diye soracaktı bi arkadaş bi ara, sordu mu bilginiz var mı?kullanabilir miyiz ?
yaa çikitacımmm birileri sordu kimininki kullan kimininki kullanma dedi öle sürüncemede kaldı konu
kızlar ya gülfem bana yine bebeğimin resmini vermedi. 2 aydır gidiyorum ikisinde de vermedi. bu kadar zormu resim çıkartmak anlamadım ki :-(((

dövücem ben bu kadını da dr ud da yaa buarada cinsiyet işi nolduu feyrukkaa

Puiko

Üye
Tepki
34
denemekten zarar cıkmaz diyorsun.
tamam bakıyorum hemen.
melis ya ne sormaya girdim esas ben bugun biliyon mu pazartesi yoğunluğu içinde, Emla krem var ya, onu kullanabilirmiyiz hamileyken diye soracaktı bi arkadaş bi ara, sordu mu bilginiz var mı?kullanabilir miyiz ?

ben emla kremi sordum bana kesinlikle kullanma, niye bu işlere giriyorsunuz sonuçta kana karışıyor, bir parça buz gezdir aynı hissizliği yaratırsın dedi, izin vermedi yani.
ama pembedana'ya dr'u izin vermişti yanlış hatırlamıyorsam
içine nasıl siniyorsa onu yap ama ben kullanmamaya karar verdim.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
aaa sen söylemesen söylemeyecek su içmekle düzelebiliyorsa güzel ozaman

evet şaşırdım ya, allahtan aklıma geldi de sordum suyu nasıl diye, dün de başka birine sordum bol su içip dinlenmek gerekiyormuş. yorgunluk, az sıvı tüketimi, sigara dumanı felan bunlar suyu azaltıyomuş. tabii bana hiç bilgi vermedi sağolsun

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ben o verilen linklere tıkladım online msj sayfası cıkıyor.
yanlış mı tıkladım diyecegim de,tıklamanın yanlışı olur mu hiç :zuzu:

Hangi linkler canım benim verdiğim linklermi hangisi düzenleme yapayım:huhuu:
bencede öyle bir şansımız varsa ayımıza göre açalım daha düzenli olur

Zaten sayfa Eylül anneleri sayfası değilmi canım sizlerde eylül annelerisiniz değilmi:huhuu:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
ben ikinci düzeyi iptal ettirdim. gülfeme de risk yoksa çok da önemli olmadığını düşünüyorum dedim. önemli felan dedi. 4 lü test yaptır dedi onu da istemiyorum dedim bozuldu baya. sinir oldum iyki de iptal ettirmişim

Feyruka kimseyi etkilemek istemiyorum fakat kendine kalıcı bir doktor bak.
Orada yapamayacaksın.
Damla gelse onunlada konuşucam oda kendine doğum için bir yer baksın.
Daha düzenli ilgili bir yer...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Misafirperverlik ne demek canım bizler burda büyük bir aileyiz tekrar hoşgeldiniz
Buarada sitemizde Göbişlerimizi paylaşalım
https://www.hanimefendi.com/gebelik/4...i-gorelim.html
konusu bu linkde
Hamişlerimizin Şafak takvimi bu linkde
https://www.hanimefendi.com/gebelik/2...miz-olsun.html
Bebişlerimiz için neler aldık konumuz ise bu linkde
https://www.hanimefendi.com/doguma-ha...bakalim-v.html

Üzerlerini tıklayıp konuya istediklerinizi paylaşabilirsiniz
Kızlar bu konularda sizlerinde meleklerinize aldığınız cicşleri ve göbüşlerinizi görmek isteriz :huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:diğer hamiş arkadaşlarımıza da aldıklarınız fikir olur birlikte fikir alışverişinde bulunabilirsiniz:sirin::sirin::sirin:

bizim eski sitede o kadar çok paylaştığımız ciciler vardıki 100 sayfayı geçmişti :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
dövücem ben bu kadını da dr ud da yaa buarada cinsiyet işi nolduu feyrukkaa[/QUOTE]

canım, gülfem % 100 diyemem ama kız dedi. eşim bi hastaneye daha gidelim diyo ama ben zaten geç gösterdiği için kız diye tahmin ediyordum :))

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
evet şaşırdım ya, allahtan aklıma geldi de sordum suyu nasıl diye, dün de başka birine sordum bol su içip dinlenmek gerekiyormuş. yorgunluk, az sıvı tüketimi, sigara dumanı felan bunlar suyu azaltıyomuş. tabii bana hiç bilgi vermedi sağolsun

Ben ne yapacağım ben hiç su içemiyorum
Çocuk içerde kurudu sırf o yüzden bol ayran ve vişne+soda tüketiyorum da suyun yerini tutmazki

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Hangi linkler canım benim verdiğim linklermi hangisi düzenleme yapayım:huhuu:

Zaten sayfa Eylül anneleri sayfası değilmi canım sizlerde eylül annelerisiniz değilmi:huhuu:

bebişlerimize aldıklarımız için diyorum.mesela başlık şöyle olabilirmi
2011 eylül anneleri bebeişlerimize neler aldık:lilav::lilav:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
Feyruka kimseyi etkilemek istemiyorum fakat kendine kalıcı bir doktor bak.
Orada yapamayacaksın.
Damla gelse onunlada konuşucam oda kendine doğum için bir yer baksın.
Daha düzenli ilgili bir yer...

evet canım haklısın. benim taşınma durumum var diye bu ay da oraya gittim. mayıs ayında netleşek taşınacağım yer. bu ay artık seçeceğim bi hastane ve oraya devam edeceğim. gitmem artık buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar