2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
Ben ne yapacağım ben hiç su içemiyorum
Çocuk içerde kurudu sırf o yüzden bol ayran ve vişne+soda tüketiyorum da suyun yerini tutmazki

içesin yoksa da zorla kendini canım yoksa doğum çok zor olurmuş. ben de masaya su koydum içip duruyorum artık tuvaletten çıkamam ama olsun katlanacağız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
bebişlerimize aldıklarımız için diyorum.mesela başlık şöyle olabilirmi
2011 eylül anneleri bebeişlerimize neler aldık:lilav::lilav:

Canım güzel düşünmüşsün ama şimdi böyle bir konuya izin verilirse diğer ayların anne adaylarıda bizde o aya göre aldıklarımız hakkında konu açalım derler ve bu konu üzerine bir sürü konu olur canım verdiğim linklerde paylaşsak diyorum ben :huhuu:olmazmı canım:huhuu:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
bence de cicişleri burdan paylaşın. sürekli linki aramak zorunda kalmayalım.burdan sıcağı sıcağına hem görürüz hem de yorum yaparız

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Canım güzel düşünmüşsün ama şimdi böyle bir konuya izin verilirse diğer ayların anne adaylarıda bizde o aya göre aldıklarımız hakkında konu açalım derler ve bu konu üzerine bir sürü konu olur canım verdiğim linklerde paylaşsak diyorum ben :huhuu:olmazmı canım:huhuu:
ama diğer türlüde bütün annelerin cicişleri birbirine karışacak tatlım
kızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 420 gr olmuş teyzeleri gelişimi tam haftasıyla uyuyor dedi doktor
maşallah canım allah nazarlardan saklasın
bende söylemeyi unuttum size di mi.
cuma gün bebgimi gördüm, pipisini de.:deli: oğlum olucak benim de inşallah. isim düşünme aşamasına bizde girdik artık

hoyttt bi erkek daha maşallah pipiliye

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

benim için hiçbir sakıncası yok heryerde paylaşırız biz :kayris::kayris::kayris::kayris:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlaarrrr sonunda buldum siziiii-kop-kop-kop-kop
yuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:3:
yaaa bide benim dünürüme haber salan yok mu?
garibim haberi yok mu yoksa.. benim üyeliğimide komple iptal etmişler.. :kayris:
gülayyy aklıma ne geldiii ya mehtapın yeliğide iptalse nasıl ulaşıcaz onaa ağlıycam şimdi yaa hayri abisiz olmazz
cURLY DÜN BANA MESAJ ATMIŞ
ÜYELİKLERİNİ KENDİLERİ İPTAL ETTİ DİYE :)
uyuzzz gıcıkkkk curlyyy :zopa: neysee yaa zaten girmeyecektik bir daha çok önemsemiorumdaa korkak davrandııı
benim ctesi günü cezalıydı 3 gün. aradan 2 saat geçti aynı msj ı yolladılar. isteğiniz üzre kapatıldı diye. demekki bunlar kendi iptal edemiyo bizim üyelikleri. bi dalavereyle sanki biz iptal ettirmişiz gibi yapıp kapatıyolar hesabı
senidemi kovdularrr denizzz gerçi seni kovsunlar len posta koydun sen ahahahaha
Günaydın kızlarrrr :uzgun:
kuzum bebeğeemmmm bak hiçsevmediğim mıçmıçlıklarıı yaptırmaa baannaaa toparlan leenn
Feyruka kimseyi etkilemek istemiyorum fakat kendine kalıcı bir doktor bak.
Orada yapamayacaksın.
Damla gelse onunlada konuşucam oda kendine doğum için bir yer baksın.
Daha düzenli ilgili bir yer...

sanırım damlada o hastaneden vazgeçti senin oaydan sonraa ya kızalr hepiniz düzgüne gidin yaa elma anlat şunlaraaa noluur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar