elmakurdumusun
Daimi Üye
ay az kaldı güm güm yaniiiiiiiiiiii,
ay ben 15 dk ya çıkarım bana dua edin nolur
Canım kıyamam sana
güzel haberlerle bekliyoruz seni
Ben ne yapacağım ben hiç su içemiyorum
Çocuk içerde kurudu sırf o yüzden bol ayran ve vişne+soda tüketiyorum da suyun yerini tutmazki
inşallah canımCanım kıyamam sana
güzel haberlerle bekliyoruz seni
nereye meloş, ne diye dua ediccciiz
hemde çifter çifter çıkartıyorlar...video bile aldım ben geçen hafta... ayıp kadınında yaptığı ama
Aaaaaaa bizlerde görmek isterdikkkkkkkpaylaşamazmısınız tekrar burdaa:sinifsinif::sinifsinif:
bebişlerimize aldıklarımız için diyorum.mesela başlık şöyle olabilirmi
2011 eylül anneleri bebeişlerimize neler aldık:lilav::lilav:
aman maşallahinşallah canım
ayrıntılıya girecem 13,30 da tatlım
inşallah canım
ayrıntılıya girecem 13,30 da tatlım
tabiki paylaşırız herşeye sıfırdan başlıyoruz
aman maşallah
hayırlısı ile temiz sonuçla,için rahat dön gel canım benim.
dualarımız seninle.
inşallah sağlıklı haberlerini alırsın canım
kızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 420 gr olmuş teyzeleri gelişimi tam haftasıyla uyuyor dedi doktor
ama diğer türlüde bütün annelerin cicişleri birbirine karışacak tatlımCanım güzel düşünmüşsün ama şimdi böyle bir konuya izin verilirse diğer ayların anne adaylarıda bizde o aya göre aldıklarımız hakkında konu açalım derler ve bu konu üzerine bir sürü konu olur canım verdiğim linklerde paylaşsak diyorum ben olmazmı canım
maşallah canım allah nazarlardan saklasınkızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 420 gr olmuş teyzeleri gelişimi tam haftasıyla uyuyor dedi doktor
bende söylemeyi unuttum size di mi.
cuma gün bebgimi gördüm, pipisini de.:deli: oğlum olucak benim de inşallah. isim düşünme aşamasına bizde girdik artık
Canım güzel düşünmüşsün ama şimdi böyle bir konuya izin verilirse diğer ayların anne adaylarıda bizde o aya göre aldıklarımız hakkında konu açalım derler ve bu konu üzerine bir sürü konu olur canım verdiğim linklerde paylaşsak diyorum ben olmazmı canım
bende söylemeyi unuttum size di mi.
cuma gün bebgimi gördüm, pipisini de.:deli: oğlum olucak benim de inşallah. isim düşünme aşamasına bizde girdik artık
yuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:3:kızlaarrrr sonunda buldum siziiii
gülayyy aklıma ne geldiii ya mehtapın yeliğide iptalse nasıl ulaşıcaz onaa ağlıycam şimdi yaa hayri abisiz olmazzyaaa bide benim dünürüme haber salan yok mu?
garibim haberi yok mu yoksa.. benim üyeliğimide komple iptal etmişler.. :kayris:
uyuzzz gıcıkkkk curlyyy :zopa: neysee yaa zaten girmeyecektik bir daha çok önemsemiorumdaa korkak davrandıııcURLY DÜN BANA MESAJ ATMIŞ
ÜYELİKLERİNİ KENDİLERİ İPTAL ETTİ DİYE
senidemi kovdularrr denizzz gerçi seni kovsunlar len posta koydun sen abenim ctesi günü cezalıydı 3 gün. aradan 2 saat geçti aynı msj ı yolladılar. isteğiniz üzre kapatıldı diye. demekki bunlar kendi iptal edemiyo bizim üyelikleri. bi dalavereyle sanki biz iptal ettirmişiz gibi yapıp kapatıyolar hesabı
kuzum bebeğeemmmm bak hiçsevmediğim mıçmıçlıklarıı yaptırmaa baannaaa toparlan leennGünaydın kızlarrrr :uzgun:
Feyruka kimseyi etkilemek istemiyorum fakat kendine kalıcı bir doktor bak.
Orada yapamayacaksın.
Damla gelse onunlada konuşucam oda kendine doğum için bir yer baksın.
Daha düzenli ilgili bir yer...