KIZımla biz geldiiikkk:gulbis: eveeeeettt kesinleşti sonunda cinsiyetimiz arkadaşlar-ciko
özgemm dünürümm tamadır bu iş:dans
çookk mutluyumm herşeyimiz güzel çıktı boy 20cm,kilosu 259gr, 5 gün ileriden gidiyordu hala öle,suyumuz normal,eş yukarıda anlayacağınız içim çok rahat etti darısı bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah
incimmmm akşama müaitseniz size geliyoruz çikolatamızı çiçeğimizi alıp :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: çalsın davullar düğünümüz varrrKIZımla biz geldiiikkk:gulbis: eveeeeettt kesinleşti sonunda cinsiyetimiz arkadaşlar-ciko
özgemm dünürümm tamadır bu iş:dans
çookk mutluyumm herşeyimiz güzel çıktı boy 20cm,kilosu 259gr, 5 gün ileriden gidiyordu hala öle,suyumuz normal,eş yukarıda anlayacağınız içim çok rahat etti darısı bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere şekerler arkamdan dualarınız esirgemeyim öpüyorum
kızlar bübchenin bakım çantasını 49tlya buldum alıyımmı sizce?
slm zuzuuuuSlm güzel hamişler ve hamiş olmaya aday hatunlarrr:cee
ben işi gücü bıraktım yazıyorum valla.tekrar merhaba arkadaşlar bu arada hoşbulduk bana ve herkese eee bebişler nasıl cinsiyetler hemen hemen herkes öğrendi sanırım ben burayada yetişemicem sanırım çok hızlısınız kızlar takibiniz çok zor :ilknur:
slm zuzuuuu
sen de hamişmisin?
ben işi gücü bıraktım yazıyorum valla.
ama bi çıkcam şimdi pir cıkcam,zor girerim bugun bir daha sanırım
hız süper dediğin gibi.ben cıkınca %20 azalır galiba hız,cenemi pek bi süşük hissettim bugun :zuzu:
olabilir tabiii bize her yol uyar
iyi aslında fiyat
eminönüne bakıcam ben bu haftasonu
orda nasıl bilmiyorum
sen nerde buldun
bana da seval haber vverdi ccc.
EMla krem sormuştuım okuyan yok mu :sinifsinif:
kullanan var mı dr.a sorup ta
ben cuma gittim de sormayı unuttum
yuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:3:
gülayyy aklıma ne geldiii ya mehtapın yeliğide iptalse nasıl ulaşıcaz onaa ağlıycam şimdi yaa hayri abisiz olmazz
uyuzzz gıcıkkkk curlyyy :zopa: neysee yaa zaten girmeyecektik bir daha çok önemsemiorumdaa korkak davrandııı
senidemi kovdularrr denizzz gerçi seni kovsunlar len posta koydun sen a
kuzum bebeğeemmmm bak hiçsevmediğim mıçmıçlıklarıı yaptırmaa baannaaa toparlan leenn
sanırım damlada o hastaneden vazgeçti senin oaydan sonraa ya kızalr hepiniz düzgüne gidin yaa elma anlat şunlaraaa noluur
teşekkür ederim özgecim.kıza isim hazırdı da erkek düşünmemiştik hiç,kilo aldım diye heralde kız olacak diyordu herkes,bende kız ismi ayarladıydım.bakalım artık.sen ne koycaktın oğlunun ismini?
inşallah zuzu,evlenice isteidğin zaman hayırlı ve tatlı bi evladın olur umarımslm tatlım yok ben bekarım henüz hamiş değilim evlenince inşallah
Melisim anlaıcamda kızları etkilemiş gibi olmak istemiyorum.
Vallahi gelebilen herkezi Düzgün beye bekliyorum ve öneriyorum.
Hem hastane ve odaları gezdim şahaneydi.
Ayrıca hizmetlisine kadar herkez güleryüzlü ilgili
doğum fiyatlarıda uygun.
Daha ne olsun
Reklam gibi oldu duyan da hastane bana pirim veriyo sancak
inşallah zuzu,evlenice isteidğin zaman hayırlı ve tatlı bi evladın olur umarım