canım şimdilik messi diyoruz eşime isim beğendiremiyorum eymen i çok istedim ama eşimden veto yedim bende araştırmalardayım
topçu mu yapcakasınız yoksa cocugu, yoksa cokmu tekmne atıyor,neden messi? eymen ne demek ki, biz koyalım deeeeermişim -rgulu
canım şimdilik messi diyoruz eşime isim beğendiremiyorum eymen i çok istedim ama eşimden veto yedim bende araştırmalardayım
canım doğum ücretleri ne kadardı??? Sgk lılar için
canım ben sordum yarım tüp yeterli oluyor, fazla kullanma 1,5 ayda bir gibi bir sıklık yeterli....doktorum ok. dedi ama emla 55 tl olmuş yaaa
pekii..2 olsun, 2 yetmez 3 tane ver ver ver ver ver Allahım verbir tane yetmez canımm 2 tane olsun :lilav::lilav:
topçu mu yapcakasınız yoksa cocugu, yoksa cokmu tekmne atıyor,neden messi? eymen ne demek ki, biz koyalım deeeeermişim -rgulu
ben şeker yüklemesi yaptırmadım henüz kaçıncı haftada yapılıyodu
ben şeker yüklemesi yaptırmadım henüz kaçıncı haftada yapılıyodu
ohaa ciddenmiii neyse hayırlısı olsun sen kızı çok istiordun bende malum kayınvalide sebebi ile oğlun olsun istiordum ne yorum yaptı aile fertleri buarada sağlıkla gelsin güzel kızınkızlar bu arada c.tesi gülfeme gittim bebeğin cinsiyeti kız dedi ) o kadar erkek demişken şimdi kıza döndük )
liberty üye oldu buaraya çok şükürKızlar liberty haberi varmı onada msn adresimi yazdım eklesin diye
balı ve baklayı bilmiordum çileğe çoğu bebeğimn alerjisi var haklsın neyse öğrenicez yavaş yavaşvalla ben k besine geçer geömez herşeyi yedircem, hiçbişiyi birbirine karıştırmadan yedircem hem de cunku herseyin tadını anlamasını istiyorum. bu arada kızlar bebeklere bakla bal ve çilek uzun süre yazak oluyo biliyosunuz de miiii? Allah korusun çok kötü sonuçlar dogurabiliyo.
esraammm her topicte kavuşuorumm yuppirikuuuhoşbulduk kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın ben iyiyim çok şükür sizlerde hepiniz iyisinizdir umarım işler var geçmişi okuyamadım bide şimdi çizelge nasıl yapıcam biri bana anlatabilirmi:acep:
şok şok şokkk onca emeğine karşılık yazıklar olsunnnn onlara cidden yazıklar olsunnnnBenide şutladılar :zonk:
Artık kimseye ulaşamam
özel mesajlarımı farkettiler :1:
yaa sen böle yazınca korkuorum ya banada öle olursa diyee geçsin gülayyy bulantılarınnnn ufffBenim facia miğde bulantım geri döndü, :böö::böö::böö::böö:
ay dn seni orda görünce eyvah dedim nasıl ulaşcaz çok şükür ulaşılmış hoşgeldinnnnben de geldim kızlar hayırlı olsun yeni yerimiz :kayris:
bu arada sizle bir derdimi paylaşmak istiyorum. kalça ve belimin yan ve arkalarındaki derilerim resmen döküldü. bembeyaz pul pul oldular, sanki güneşte yanmışım da soyulcakmışım gibi. ben de akşam keseyle ovaladım hep döktüm onları. su da içiyorum nemlendirici de sürüyorum ama neden ooldu anlamaaıdm. sizde de oldu mu böle bişi. 11inde randevum var sorucam doktoruma heralde önemli bişi degildir de mi, yılan gibi deri değiştirdim tabiri caizse.
Kızlarrr ben azıcık evimle ilgileniyim yahu
Pc başında otura oturaa doğuma gidicem :3::3::3::3:
Öptük sizi çok çok
Ekli dosyayı görüntüle 7480
ohaa ciddenmiii neyse hayırlısı olsun sen kızı çok istiordun bende malum kayınvalide sebebi ile oğlun olsun istiordum ne yorum yaptı aile fertleri buarada sağlıkla gelsin güzel kızın
liberty üye oldu buaraya çok şükür
balı ve baklayı bilmiordum çileğe çoğu bebeğimn alerjisi var haklsın neyse öğrenicez yavaş yavaş
esraammm her topicte kavuşuorumm yuppirikuuu
şok şok şokkk onca emeğine karşılık yazıklar olsunnnn onlara cidden yazıklar olsunnnn
yaa sen böle yazınca korkuorum ya banada öle olursa diyee geçsin gülayyy bulantılarınnnn ufff
ay dn seni orda görünce eyvah dedim nasıl ulaşcaz çok şükür ulaşılmış hoşgeldinnnn
ya bnm göbeğim ve kollarım işte aynen öle olmuştu ama bebeyağından sonra geçti ces bildiğin miden kalkmasın da deriyi soyabiliordum
kızlar damlanın randevusu 4 tee çıkınca msj atar bana yazarım size
şuanda inci çıkmıştır bile randevusundan
birazdan meloş kuzu gidecekk
ohaa ciddenmiii neyse hayırlısı olsun sen kızı çok istiordun bende malum kayınvalide sebebi ile oğlun olsun istiordum ne yorum yaptı aile fertleri buarada sağlıkla gelsin güzel kızın
evet canım aynen öle oldu. napcaklar hepsi üzüldü ) eşim ilk gün konu hakkında konuşmadı bile. annesi de oğluna teselli vermiş napalım sağlıklı olsun da artık ikinci erkek olur demiş ) benim annemler çok sevindi. kız çocuğu berekettir, ilk çocuğu kız olanın evinde bereket eksik olmaz dedi annem.tabiii ben de çok sevindim.
evet canım aynen öle oldu. napcaklar hepsi üzüldü ) eşim ilk gün konu hakkında konuşmadı bile. annesi de oğluna teselli vermiş napalım sağlıklı olsun da artık ikinci erkek olur demiş ) benim annemler çok sevindi. kız çocuğu berekettir, ilk çocuğu kız olanın evinde bereket eksik olmaz dedi annem.tabiii ben de çok sevindim.
anne cinsiyeti ne olursa olsun sevinir cnm bnm sen kimseyi dinleme zaten evlat bu kız erkek farketmez sağlıkla gelsin hepsi ne olursa olsunlar seviyoruz onları :sila:
inşallah zuzu,evlenice isteidğin zaman hayırlı ve tatlı bi evladın olur umarım