2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
46
bende çarşamba gittim kontrole 24 25. haftalarda gelmemi söyledi şeker testiyle dopler taraması yapıcakmış göbek kordonundaki damarları falan inceliycekmiş bakalım ne kadar para dökülcez yine rutin bi kan testi idrar falan isteyecekmiş :böö:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
canım ben sordum yarım tüp yeterli oluyor, fazla kullanma 1,5 ayda bir gibi bir sıklık yeterli....doktorum ok. dedi ama emla 55 tl olmuş yaaa

55 mi olmuş,..... da baktım 25 yazıyordu, eskiden ssk da ödüyormuş,cok zam yemiş dostum ya. 6 tüp cıkıyor içinde dimi,belki içinde ki 6 tüpü 20 ye cıkamrışlardır o fiyata :)

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
topçu mu yapcakasınız yoksa cocugu, yoksa cokmu tekmne atıyor,neden messi? eymen ne demek ki, biz koyalım deeeeermişim -rgulu

topçu olsun çok para kazansın :cokkomik: barcelona maçını izlerken eşimin aklına geldi messi diyor bakalım şimdilik bulana kadar.eymen in anlamı uğurlu çok talihli demek ve sahabe adı ben koyamadım sen koy bari :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Tepki
46
ben şeker yüklemesi yaptırmadım henüz kaçıncı haftada yapılıyodu

24 ve 25. haftalarda dedi dr. gidince toptan herşeyi haledecekmiş ıyyyyyyy şeker yükleme çok gıcık oluyor miden ekşiyor deli gibi benden tavsiye yanınıza limon suyu alın yoksa kusabilirsiniz limonun ekşiliği biraz iyi geliyor ben doğaçtayken mecbur tutuyodu gata her teste gelen limon suyuyla gidiyordu bide bi küçük pet su getir diyolardı o suya şeker yüklüyolar sonra saat başı kan alıp ölçüyolar

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar bu arada c.tesi gülfeme gittim bebeğin cinsiyeti kız dedi :)) o kadar erkek demişken şimdi kıza döndük :))
ohaa ciddenmiii neyse hayırlısı olsun sen kızı çok istiordun bende malum kayınvalide sebebi ile oğlun olsun istiordum ne yorum yaptı aile fertleri buarada sağlıkla gelsin güzel kızın
Kızlar liberty haberi varmı onada msn adresimi yazdım eklesin diye
liberty üye oldu buaraya çok şükür
valla ben k besine geçer geömez herşeyi yedircem, hiçbişiyi birbirine karıştırmadan yedircem hem de cunku herseyin tadını anlamasını istiyorum. bu arada kızlar bebeklere bakla bal ve çilek uzun süre yazak oluyo biliyosunuz de miiii? Allah korusun çok kötü sonuçlar dogurabiliyo.
balı ve baklayı bilmiordum çileğe çoğu bebeğimn alerjisi var haklsın neyse öğrenicez yavaş yavaş
hoşbulduk kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın ben iyiyim çok şükür sizlerde hepiniz iyisinizdir umarım işler var geçmişi okuyamadım bide şimdi çizelge nasıl yapıcam biri bana anlatabilirmi:acep:
esraammm her topicte kavuşuorumm yuppirikuuu
Benide şutladılar :zonk:
Artık kimseye ulaşamam
özel mesajlarımı farkettiler :1:
şok şok şokkk onca emeğine karşılık yazıklar olsunnnn onlara cidden yazıklar olsunnnn
Benim facia miğde bulantım geri döndü, :böö::böö::böö::böö:
yaa sen böle yazınca korkuorum ya banada öle olursa diyee geçsin gülayyy bulantılarınnnn ufff
ben de geldim kızlar hayırlı olsun yeni yerimiz :kayris:
ay dn seni orda görünce eyvah dedim nasıl ulaşcaz çok şükür ulaşılmış hoşgeldinnnn
bu arada sizle bir derdimi paylaşmak istiyorum. kalça ve belimin yan ve arkalarındaki derilerim resmen döküldü. bembeyaz pul pul oldular, sanki güneşte yanmışım da soyulcakmışım gibi. ben de akşam keseyle ovaladım hep döktüm onları. su da içiyorum nemlendirici de sürüyorum ama neden ooldu anlamaaıdm. sizde de oldu mu böle bişi. 11inde randevum var sorucam doktoruma heralde önemli bişi degildir de mi, yılan gibi deri değiştirdim tabiri caizse.

ya bnm göbeğim ve kollarım işte aynen öle olmuştu ama bebeyağından sonra geçti ces bildiğin miden kalkmasın da deriyi soyabiliordum

kızlar damlanın randevusu 4 tee çıkınca msj atar bana yazarım size
şuanda inci çıkmıştır bile randevusundan
birazdan meloş kuzu gidecekk

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
Kızlarrr ben azıcık evimle ilgileniyim yahu
Pc başında otura oturaa doğuma gidicem :3::3::3::3:
Öptük sizi çok çok

essrraa_bebek_resmi_(53)[1].jpg

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Kızlarrr ben azıcık evimle ilgileniyim yahu
Pc başında otura oturaa doğuma gidicem :3::3::3::3:
Öptük sizi çok çok

Ekli dosyayı görüntüle 7480

ya benimde kalkıp eve bakmam lazım ama canım kalkmak istemiyor.

bu gidişle topikten kovuldum evdende kovulucam valla :deli::deli::deli::deli::deli::deli: alıştım zaten bu aralar kovulmaya :3::3:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ohaa ciddenmiii neyse hayırlısı olsun sen kızı çok istiordun bende malum kayınvalide sebebi ile oğlun olsun istiordum ne yorum yaptı aile fertleri buarada sağlıkla gelsin güzel kızın

liberty üye oldu buaraya çok şükür

balı ve baklayı bilmiordum çileğe çoğu bebeğimn alerjisi var haklsın neyse öğrenicez yavaş yavaş

esraammm her topicte kavuşuorumm yuppirikuuu

şok şok şokkk onca emeğine karşılık yazıklar olsunnnn onlara cidden yazıklar olsunnnn

yaa sen böle yazınca korkuorum ya banada öle olursa diyee geçsin gülayyy bulantılarınnnn ufff

ay dn seni orda görünce eyvah dedim nasıl ulaşcaz çok şükür ulaşılmış hoşgeldinnnn

ya bnm göbeğim ve kollarım işte aynen öle olmuştu ama bebeyağından sonra geçti ces bildiğin miden kalkmasın da deriyi soyabiliordum

kızlar damlanın randevusu 4 tee çıkınca msj atar bana yazarım size
şuanda inci çıkmıştır bile randevusundan
birazdan meloş kuzu gidecekk

inci yazdı canım görmedinmiii

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74

evet canım aynen öle oldu. napcaklar hepsi üzüldü :)) eşim ilk gün konu hakkında konuşmadı bile. annesi de oğluna teselli vermiş napalım sağlıklı olsun da artık ikinci erkek olur demiş :)) benim annemler çok sevindi. kız çocuğu berekettir, ilk çocuğu kız olanın evinde bereket eksik olmaz dedi annem.tabiii ben de çok sevindim.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

evet canım aynen öle oldu. napcaklar hepsi üzüldü :)) eşim ilk gün konu hakkında konuşmadı bile. annesi de oğluna teselli vermiş napalım sağlıklı olsun da artık ikinci erkek olur demiş :)) benim annemler çok sevindi. kız çocuğu berekettir, ilk çocuğu kız olanın evinde bereket eksik olmaz dedi annem.tabiii ben de çok sevindim.

anne cinsiyeti ne olursa olsun sevinir cnm bnm sen kimseyi dinleme zaten evlat bu kız erkek farketmez sağlıkla gelsin hepsi ne olursa olsunlar seviyoruz onları :sila:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
kızlar doktora gittim ve bana şeker yüklemesi yapılacak dedi 24 28. haftalar arası diyorsunuz bn 22. haftadayım sonra yaptırayım dimi
bide renkli doppler istedi o tam zamanı dimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar