2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puiko

Üye
Tepki
34
ay Ebrucum hangi krem oldugunu bile unuttum.

kızlar bir boynum tutuldu ki üstünüze afiyet ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. hiç bi tarafa bakamıyorum arkama yaslanamıyorum. benim meşhurdum boyun tutulmalarım, 1 haftada anca geçer. çok morlaim bozuuuuk. amma da problemli bi hamile oldum ben boyle ya, sevmicem kendimi artık.

canım senin bahsettiğin Aisha krem vardı ya onu sormayı unuttum.
bu arada boynuna dikkat geçmiş olsun, biraz sıcak tutsan, fular falan varsa sar kasları daha çabuk gevşetiyor

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
valla bu topic de baya hızlı ilerliyooo kızlar biz burda da bu hızla 4000 lere yakın zamanda ulaşırız-ciko-ciko-ciko

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
gitti bitanem yaaa tutamıyoz yanımızda naparsın görev işte gelecek ama yine inş ay sonuna doğru gelsin gelsin cok özluyoz onu bu sefer daha zor oldu çok agladım ben aglayınca o da agladı giderken durmadan döndü döndü baktı arkasına

allah başka sıkıntı vermesin cnm sayılı gün geçer hem özlesin biraz sizi:teselli:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım senin bahsettiğin Aisha krem vardı ya onu sormayı unuttum.
bu arada boynuna dikkat geçmiş olsun, biraz sıcak tutsan, fular falan varsa sar kasları daha çabuk gevşetiyor

5 kat doladım kışlık fuları, viks sürdüm, demin bi hapşırdım canım çok yanıyo ya hapşırınca, bahar alerjim de var hapşırmadan duramıyom ki, çığlıklar eşliğinde hapşırıyorum. çok kötüüü.

Aisha'yi şimdi sen söleyince hatırladım. tamam canım sor bakalım ne dicek. benim de 11inde randevum, detaylı konuşçam onu.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
5 kat doladım kışlık fuları, viks sürdüm, demin bi hapşırdım canım çok yanıyo ya hapşırınca, bahar alerjim de var hapşırmadan duramıyom ki, çığlıklar eşliğinde hapşırıyorum. çok kötüüü.

Aisha'yi şimdi sen söleyince hatırladım. tamam canım sor bakalım ne dicek. benim de 11inde randevum, detaylı konuşçam onu.

bitanemmm çok çok geçmiş olsunnnnnn

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
incimmmm akşama müaitseniz size geliyoruz çikolatamızı çiçeğimizi alıp :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: çalsın davullar düğünümüz varrr

dualarımız seninle canımmmm

:cokkomik::cokkomik:
bekliyoruz özgeemmm:evet::evet::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
BENDE ÖMÜRÜ Bİ LİSELİ KIZI SIKIŞTIRIKEN GÖRDÜM BAYA SAMİMİYDİLER... KIZI Bİ PARALADIM. SONRA AĞLAYA AĞLAYA KOŞUYODUM FİLAN... UYUZ OLDUM :uzgun::uzgun:
ahaha gülay yaa öldürürsün sen adamı bizim aşağıda ki yengede dayıyı hala ismini açıklamadığpı biri ile görmüş rüyasında yıllar önce hala etkisinden çıkamaz o sıralar o kadınla konuşmamış dayıyaa çin işkencesi yapmış falan hahah
valla o sitenin artık 2 yakası bir araya gelemz bu kadar hamilenin bedduasını aldı :lilav::lilav::lilav:
doğruu diosun kuzummmmm
slm kızlar sizi buldum çok şükür
hoşgeldinn yelizimmmm
Melis de gelmemiş, randevusu yarın ama kendisi yok ortada.

elmakurdum, liberty face grubunda var ordan ulaşırız kendisine
anca geçmişi okudum yaaaa
kızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 420 gr olmuş teyzeleri gelişimi tam haftasıyla uyuyor dedi doktor
maşalaahhhhhhhhh
bende söylemeyi unuttum size di mi.
cuma gün bebgimi gördüm, pipisini de.:deli: oğlum olucak benim de inşallah. isim düşünme aşamasına bizde girdik artık
ayy allah bağışlasın pipiliniiiiiiii ama erkek ismi çok zor ya çok erkek annesi var isimsiz dolanan
ne güzel, böyle devam edecek inş.
BENİM bebegim de 187 gram daha, normal değil mi 18.haftaya göre? dr bişey demedi,ben de sormayı unuttum,boyunuda ölçmemiş. :sinifsinif:
normal cnm bnm 18+4 te 206 gramdı maşallah de
KIZımla biz geldiiikkk:gulbis: eveeeeettt kesinleşti sonunda cinsiyetimiz arkadaşlar-ciko:evet:
özgemm dünürümm tamadır bu iş:cokkomik::dans
çookk mutluyumm herşeyimiz güzel çıktı boy 20cm,kilosu 259gr, 5 gün ileriden gidiyordu hala öle,suyumuz normal,eş yukarıda anlayacağınız içim çok rahat etti-kop darısı bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah
maşallahhh incimmmm kocamanmış kızın yaaa allah nazardan saklasınn çokk sevindimm güneş kızımız geliorr güneş gibi açacakkk aramızaaa
oğluma bir arkadaş daha :sila::sila::sila::sila: hayırlı olsun canım oğluşun
özgeeee:zopa: demek bizim kızları arkadaştan saymıorsun ok vermioruz oyuncaklarımızdannnn hıh
tekrar merhaba arkadaşlar bu arada hoşbulduk bana ve herkese eee bebişler nasıl cinsiyetler hemen hemen herkes öğrendi sanırım ben burayada yetişemicem sanırım çok hızlısınız kızlar takibiniz çok zor :ilknur:
ahaha ayşegülcüm seçip seçip yoolamışlar buaraya hepimizi birimizin çenesi daha az deil diğerinden:cokkomik:
Slm güzel hamişler ve hamiş olmaya aday hatunlarrr:cee
mrhabaa buarada inşallah hayırlı bir evlilik yapıp güzel güzel çocuklar yaparsınızzzz alın size hamile duası
Kızlar bana ceza vermişlerdi ya.
Komple üyeliğimi iptal etmişler
sebep;aynı içerikli başka bir site(yani burası) reklamı yapmak.
Ne diyeyim ben şimdi bunlara neyse
Offf Mehtap geldimi diye bakcaktım oysa:ilknur:
elvinide o sebepten attılar yaa uffffff
ya benimde kalkıp eve bakmam lazım ama canım kalkmak istemiyor.

bu gidişle topikten kovuldum evdende kovulucam valla :deli::deli::deli::deli::deli::deli: alıştım zaten bu aralar kovulmaya :3::3:
bende bndee kovulcamm
ohaa ciddenmiii neyse hayırlısı olsun sen kızı çok istiordun bende malum kayınvalide sebebi ile oğlun olsun istiordum ne yorum yaptı aile fertleri buarada sağlıkla gelsin güzel kızın

evet canım aynen öle oldu. napcaklar hepsi üzüldü :)) eşim ilk gün konu hakkında konuşmadı bile. annesi de oğluna teselli vermiş napalım sağlıklı olsun da artık ikinci erkek olur demiş :)) benim annemler çok sevindi. kız çocuğu berekettir, ilk çocuğu kız olanın evinde bereket eksik olmaz dedi annem.tabiii ben de çok sevindim.
bende sevindim ben çok severim kızalrı biliorsun ama bir doğsun gör bak neler olacakkk ayılıp bayılcaklarr
bu siteye biraz zor alışacağım ben galiba :deli:
alışırsınnnnnn öle demee
biz geldik gebecikler cumartesi bende gittim doktora 4 boyutluya girdik babamız da gördü süperdi o kadar tatlıydı ki oğluşummmm yerim ben onu babmız görünce bu aynı dayısı yaa ben hiç benzemiyo dedi:cokkomik::cokkomik:hakikaten kardeşime ben de benzettim herşeyimiz çok çok iyi maşallah 529 gr olmuş meleğim haftasıyla da uyumlu ay sonuna şeker yüklemesi yapılacakmış ileri detay da yaptı doktorumuz hiç bi sorun yok çok şükür amniyosentez sonrası düşük ihtimaline karşı rahim agzını ve amniyon sıvısı ölçümü de yaptı plesantanın yeri falan herşey yerli yerinde anlıcağınız kötü haber babamız dün gitti:uzgun::uzgun:20 mayısta gelebilirse gelecek yine inş gelir yaaaaa
maşallaahhh duygucum çok sevindim buarada eşinlede allah akvuştursunn
ay Ebrucum hangi krem oldugunu bile unuttum.

Ay melisim bugun de konusamazsak orta yerimden çatlıcam. offline mesajlaşıyoruz resmen seninle. özledim yahu gül yüzünü.

canım özellikle bakla allah korusun bebek kayıplarına yol açan favizm hastalığını oluşturuyo. asla yedirmemek lazım.

midemim kalkması ne demek 2 gün soydum ben de baktım olcak gibi degil dün keselendim bi güzel. hadi sen su içemedin de ondan oldu benim ne alaka yaaa, zaten ben deoye olunca aklıma direk sen geldin ama Allah Allah ben su içiyorum neden oyle oldu dedim kendi kendime. neyse geçicek insallah. sen de uzulme bak su icene bile oluyomus demek ki tatlım.

kızlar bir boynum tutuldu ki üstünüze afiyet ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. hiç bi tarafa bakamıyorum arkama yaslanamıyorum. benim meşhurdum boyun tutulmalarım, 1 haftada anca geçer. çok morlaim bozuuuuk. amma da problemli bi hamile oldum ben boyle ya, sevmicem kendimi artık.
kavuştukkkkkkkk
kızlar akşama uykuluk yapıcam kocama ben de çok seviyorum biraz yesem bişey olmaz herhalde??

minicik ye buketcim ucundann çok yeme

buarada kızlar elvindee atıldıı malum yerdenn uffff
benim korkum mehtapa ulaşamıcaz galibaa bu beni çok üzüorr yaaa ya onunda üyeliği iptalse ağlıycam yaaa

neyse ben çıkıorum kızlar pc açık ev işine dalayımmm

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
sagol canım inşallah geçicek ama uzun sürüyo benim, kas gevşetici de yasak. eve gidip yatsam diyorum ama tek başıma yastığa koyamam bile başımı o kadar kötüyüm. izin almak da istemiyorum.

şimdi eve gitmeye kalksan da nası gitcen tatlım benim geçecek inş biraz daha sık dişini

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar dün eşimle mobilya filan baktık biraz,
bebek odasını 930,00 tlye yatağı korumalıkları ,cibinliği içinde 8 taksitle veriyorlar.
bitane de köşe takımı beğendim. 2100 tl , onada taksit yapıyorlar, ömür bi dahaki ay alalım dedi :halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ohaa ciddenmiii neyse hayırlısı olsun sen kızı çok istiordun bende malum kayınvalide sebebi ile oğlun olsun istiordum ne yorum yaptı aile fertleri buarada sağlıkla gelsin güzel kızın

liberty üye oldu buaraya çok şükür

balı ve baklayı bilmiordum çileğe çoğu bebeğimn alerjisi var haklsın neyse öğrenicez yavaş yavaş

esraammm her topicte kavuşuorumm yuppirikuuu

şok şok şokkk onca emeğine karşılık yazıklar olsunnnn onlara cidden yazıklar olsunnnn

yaa sen böle yazınca korkuorum ya banada öle olursa diyee geçsin gülayyy bulantılarınnnn ufff

ay dn seni orda görünce eyvah dedim nasıl ulaşcaz çok şükür ulaşılmış hoşgeldinnnn

ya bnm göbeğim ve kollarım işte aynen öle olmuştu ama bebeyağından sonra geçti ces bildiğin miden kalkmasın da deriyi soyabiliordum

kızlar damlanın randevusu 4 tee çıkınca msj atar bana yazarım size
şuanda inci çıkmıştır bile randevusundan
birazdan meloş kuzu gidecekk

bizz geldik bile canımm-ciko-ciko

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar dün eşimle mobilya filan baktık biraz,
bebek odasını 930,00 tlye yatağı korumalıkları ,cibinliği içinde 8 taksitle veriyorlar.
bitane de köşe takımı beğendim. 2100 tl , onada taksit yapıyorlar, ömür bi dahaki ay alalım dedi :halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay

Ah tatlım Gülaycım , Allah gönlüne göre versin canım, çok sevindim, uzun yılar saglikla kullanırsınız inşallah.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
biz geldik gebecikler cumartesi bende gittim doktora 4 boyutluya girdik babamız da gördü süperdi o kadar tatlıydı ki oğluşummmm yerim ben onu babmız görünce bu aynı dayısı yaa ben hiç benzemiyo dedi:cokkomik::cokkomik:hakikaten kardeşime ben de benzettim herşeyimiz çok çok iyi maşallah 529 gr olmuş meleğim haftasıyla da uyumlu ay sonuna şeker yüklemesi yapılacakmış ileri detay da yaptı doktorumuz hiç bi sorun yok çok şükür amniyosentez sonrası düşük ihtimaline karşı rahim agzını ve amniyon sıvısı ölçümü de yaptı plesantanın yeri falan herşey yerli yerinde anlıcağınız kötü haber babamız dün gitti:uzgun::uzgun:20 mayısta gelebilirse gelecek yine inş gelir yaaaaa

gözünüz aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
inşallah kocacın da gelir 20 mayısta Allah kavuştursun-hmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar