2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Sagol özgecim, çok fenayım. ağlaya ağlaya yazıyorum ben.

ayy kıyamam canım ya tuhaf geldi böyle yazınca hep böyle çok güçlü bir imajın var gözümde cess ağlamaz gibi sanki demek çok ağrıyor ne yapsakki ya.ütüyle bir bezi ısıtsan koysan faydası olmazmı

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
kızlar dün eşimle mobilya filan baktık biraz,
bebek odasını 930,00 tlye yatağı korumalıkları ,cibinliği içinde 8 taksitle veriyorlar.
bitane de köşe takımı beğendim. 2100 tl , onada taksit yapıyorlar, ömür bi dahaki ay alalım dedi :halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay

cnm benim beğendiysen kaçırma kocandanda onay çıkmış çok sevindim..

Puiko

Üye
Tepki
34
bebek odasını 930,00 tlye yatağı korumalıkları ,cibinliği içinde 8 taksitle veriyorlar.
bitane de köşe takımı beğendim. 2100 tl , onada taksit yapıyorlar, ömür bi dahaki ay alalım dedi :halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay

inşallah yavrunu da o güzel odada sağlıkla büyütürsün.
zaten önümüzdeki ay havalar daha da düzelir açarsın mis gibi pencerelerini bebiş gelene kadar mobilya kokusu da kalmaz :)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ayy kıyamam canım ya tuhaf geldi böyle yazınca hep böyle çok güçlü bir imajın var gözümde cess ağlamaz gibi sanki demek çok ağrıyor ne yapsakki ya.ütüyle bir bezi ısıtsan koysan faydası olmazmı

ütü yok ki, ofisteyim ben. bi de çözmüyo beni hiç bişi, grip gibi zamanı gelince kendi geçiyo. delircem şimdi.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ahaha gülay yaa öldürürsün sen adamı bizim aşağıda ki yengede dayıyı hala ismini açıklamadığpı biri ile görmüş rüyasında yıllar önce hala etkisinden çıkamaz o sıralar o kadınla konuşmamış dayıyaa çin işkencesi yapmış falan hahah

doğruu diosun kuzummmmm

hoşgeldinn yelizimmmm

anca geçmişi okudum yaaaa

maşalaahhhhhhhhh

ayy allah bağışlasın pipiliniiiiiiii ama erkek ismi çok zor ya çok erkek annesi var isimsiz dolanan

normal cnm bnm 18+4 te 206 gramdı maşallah de

maşallahhh incimmmm kocamanmış kızın yaaa allah nazardan saklasınn çokk sevindimm güneş kızımız geliorr güneş gibi açacakkk aramızaaa

özgeeee:zopa: demek bizim kızları arkadaştan saymıorsun ok vermioruz oyuncaklarımızdannnn hıh

ahaha ayşegülcüm seçip seçip yoolamışlar buaraya hepimizi birimizin çenesi daha az deil diğerinden:cokkomik:

mrhabaa buarada inşallah hayırlı bir evlilik yapıp güzel güzel çocuklar yaparsınızzzz alın size hamile duası

elvinide o sebepten attılar yaa uffffff

bende bndee kovulcamm
bende sevindim ben çok severim kızalrı biliorsun ama bir doğsun gör bak neler olacakkk ayılıp bayılcaklarr

alışırsınnnnnn öle demee

maşallaahhh duygucum çok sevindim buarada eşinlede allah akvuştursunn

kavuştukkkkkkkk

minicik ye buketcim ucundann çok yeme

buarada kızlar elvindee atıldıı malum yerdenn uffff
benim korkum mehtapa ulaşamıcaz galibaa bu beni çok üzüorr yaaa ya onunda üyeliği iptalse ağlıycam yaaa

neyse ben çıkıorum kızlar pc açık ev işine dalayımmm

melisim olurmu öyle şey tabiki sizin kızlarlada arkadaş canım benimmm

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

ohh hadi hayırlı olsun canım çok sevindimm

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
ces cnm geçmiş olsun
sana bişe sorayım bübchenin bakım çantasını 49 tlya buldum alıyımmı?

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ahaha gülay yaa öldürürsün sen adamı bizim aşağıda ki yengede dayıyı hala ismini açıklamadığpı biri ile görmüş rüyasında yıllar önce hala etkisinden çıkamaz o sıralar o kadınla konuşmamış dayıyaa çin işkencesi yapmış falan hahah

doğruu diosun kuzummmmm

hoşgeldinn yelizimmmm

anca geçmişi okudum yaaaa

maşalaahhhhhhhhh

ayy allah bağışlasın pipiliniiiiiiii ama erkek ismi çok zor ya çok erkek annesi var isimsiz dolanan

normal cnm bnm 18+4 te 206 gramdı maşallah de

maşallahhh incimmmm kocamanmış kızın yaaa allah nazardan saklasınn çokk sevindimm güneş kızımız geliorr güneş gibi açacakkk aramızaaa

özgeeee:zopa: demek bizim kızları arkadaştan saymıorsun ok vermioruz oyuncaklarımızdannnn hıh

ahaha ayşegülcüm seçip seçip yoolamışlar buaraya hepimizi birimizin çenesi daha az deil diğerinden:cokkomik:

mrhabaa buarada inşallah hayırlı bir evlilik yapıp güzel güzel çocuklar yaparsınızzzz alın size hamile duası

elvinide o sebepten attılar yaa uffffff

bende bndee kovulcamm
bende sevindim ben çok severim kızalrı biliorsun ama bir doğsun gör bak neler olacakkk ayılıp bayılcaklarr

alışırsınnnnnn öle demee

maşallaahhh duygucum çok sevindim buarada eşinlede allah akvuştursunn

kavuştukkkkkkkk

minicik ye buketcim ucundann çok yeme

buarada kızlar elvindee atıldıı malum yerdenn uffff
benim korkum mehtapa ulaşamıcaz galibaa bu beni çok üzüorr yaaa ya onunda üyeliği iptalse ağlıycam yaaa

neyse ben çıkıorum kızlar pc açık ev işine dalayımmm

off melisim yaa barışın içine sinmemiş güneşş:gitme::dertli::dertli::dertli:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ces cnm geçmiş olsun
sana bişe sorayım bübchenin bakım çantasını 49 tlya buldum alıyımmı?

içinde neler var?
ben o tip setlerde gereksiz şeyler var diye.
750 ml dalin şampuan
200 ml nivea bebe vücut losyonu
nivea bebek sabununu 26 liraya aldım..

şampuanı en az 2 sene kullanırsın diyo ablam :)

pişik kremini doktor doğumda reçeteye yazıyormuş. herhalde iyisini doktor bilir, diye almadım onu. en iyi markayı bilen kullanmış olan varsa tavsiye alabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar