bu siteye biraz zor alışacağım ben galiba :deli:
aynen canım çok zor alışmak bu site daha çok fonksiyonel
bu siteye biraz zor alışacağım ben galiba :deli:
inşallah bir an önce döner minik kuzu
cinsiyet ne pekiiii
biz geldik gebecikler cumartesi bende gittim doktora 4 boyutluya girdik babamız da gördü süperdi o kadar tatlıydı ki oğluşummmm yerim ben onu babmız görünce bu aynı dayısı yaa ben hiç benzemiyo dedihakikaten kardeşime ben de benzettim herşeyimiz çok çok iyi maşallah 529 gr olmuş meleğim haftasıyla da uyumlu ay sonuna şeker yüklemesi yapılacakmış ileri detay da yaptı doktorumuz hiç bi sorun yok çok şükür amniyosentez sonrası düşük ihtimaline karşı rahim agzını ve amniyon sıvısı ölçümü de yaptı plesantanın yeri falan herşey yerli yerinde anlıcağınız kötü haber babamız dün gitti:uzgun::uzgun:20 mayısta gelebilirse gelecek yine inş gelir yaaaaa
ces, bu arada sana dr'uma soracağıma dair söz vermiştim kremi ama o gün 4 boyutluya arkadaşlarım da girdi içerisi curcunaydı, yani epey eğlendik görüntüleri alırken ben o kargaşada kremi soramadım içime dert oldu 14 mayısta sorucam ama aklımda
cessss 2 gündür aç köpekler gibi peşinde dilim dışarda dolanıorum yaaaa yiiiiteerrr amaa tam ben ayzıorum sen çıkıorsun seni ve kedini görüncee dün çok rahatladımm dicektimm kavuştuk kopmadıkk şükürler olsun
canım özellikle bakla allah korusun bebek kayıplarına yol açan favizm hastalığını oluşturuyo. asla yedirmemek lazım.balı ve baklayı bilmiordum çileğe çoğu bebeğimn alerjisi var haklsın neyse öğrenicez yavaş yavaş
ya bnm göbeğim ve kollarım işte aynen öle olmuştu ama bebeyağından sonra geçti ces bildiğin miden kalkmasın da deriyi soyabiliordum
biz geldik gebecikler cumartesi bende gittim doktora 4 boyutluya girdik babamız da gördü süperdi o kadar tatlıydı ki oğluşummmm yerim ben onu babmız görünce bu aynı dayısı yaa ben hiç benzemiyo dedihakikaten kardeşime ben de benzettim herşeyimiz çok çok iyi maşallah 529 gr olmuş meleğim haftasıyla da uyumlu ay sonuna şeker yüklemesi yapılacakmış ileri detay da yaptı doktorumuz hiç bi sorun yok çok şükür amniyosentez sonrası düşük ihtimaline karşı rahim agzını ve amniyon sıvısı ölçümü de yaptı plesantanın yeri falan herşey yerli yerinde anlıcağınız kötü haber babamız dün gitti:uzgun::uzgun:20 mayısta gelebilirse gelecek yine inş gelir yaaaaa
canımm çok sevindim maşallah yaa hep güzel haberler alırsınız inşallah böylebiz geldik gebecikler cumartesi bende gittim doktora 4 boyutluya girdik babamız da gördü süperdi o kadar tatlıydı ki oğluşummmm yerim ben onu babmız görünce bu aynı dayısı yaa ben hiç benzemiyo dedihakikaten kardeşime ben de benzettim herşeyimiz çok çok iyi maşallah 529 gr olmuş meleğim haftasıyla da uyumlu ay sonuna şeker yüklemesi yapılacakmış ileri detay da yaptı doktorumuz hiç bi sorun yok çok şükür amniyosentez sonrası düşük ihtimaline karşı rahim agzını ve amniyon sıvısı ölçümü de yaptı plesantanın yeri falan herşey yerli yerinde anlıcağınız kötü haber babamız dün gitti:uzgun::uzgun:20 mayısta gelebilirse gelecek yine inş gelir yaaaaa
kızlar doktora gittim ve bana şeker yüklemesi yapılacak dedi 24 28. haftalar arası diyorsunuz bn 22. haftadayım sonra yaptırayım dimi
bide renkli doppler istedi o tam zamanı dimi?
amin canım inaşalahh
canım benim çok sağollll hepimizin bebişlerine maşallahcnm çok sevindim Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın..maşallah oğluna cnm... duygucum sana yazdım))
amin tatlım amin tüm ayrı olanları kavuştursun inş.allah kavuştursun canım
inş tatlım dört gözle bekliyoz yolunumaşallah maşallh, inşallah babanız da tez zamanda gelir fazla hasret kalmadan
canımm çok sevindim maşallah yaa hep güzel haberler alırsınız inşallah böyle
saol güzelim hepimiz güzel haberler alırız inş.
kaç haflalık hamileydin canımm
cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hep güzel haberlerle gelirsin inş. babanız gitmiş allah kavuştursun
canımm çok sevindim maşallah yaa hep güzel haberler alırsınız inşallah böyle
kaç haflalık hamileydin canımm
4. sayfada var canım ayrıntılıbende çizelge istiyorum yaa:bitter: beceremedim bir türlü
anaammmmm özgem sen esila mı oldun daha yeni farkettim valla başka kimler ne oldu yaaaa
22. haftadayım cnm yani 21+2 günlük
ay çok sevindim inci yetiştim sana
ben de şimdi çıkıyordum öpüyorum ve maşallah diyorum