oldu yuppi teşekkür
rica ederim
oldu yuppi teşekkür
turuncumu bu hap ces
biz geldikkk şekerlerrrrrrrrr
off nasıl uyumuşum sorma cesss...serin serin pencerenin önünde....anca uyandın galiba uykucu şirin.
off nasıl uyumuşum sorma cesss...serin serin pencerenin önünde....
Aman üşütme de, gölgeler baya serindi bugun cunku. bak yagmurlu dediler bugüne, yagmadi yagmur mamur.
tickerı da degistirmiissin iy olmuş.
yks ile yaptırdım sanırım onun indirimi var cnmMelis ben de ilkinde sonomede gitmiştim 230tl aldılar benden nedenki?:acep:
yaa ces benimde surat şişior gözlerf kırmızı ve akıorr burnum mahvoldu zaten pisim pissgözüüümün içi su topladı alerjiden, ne zaman geccek bu alerji mevsimi yaaaaaa. gorseniz, goz pınarımın dibinde su balonu var resmen şu anda.
Melis hanımmmm aşağıda isminizi görüyorumda sesiniz çıkmıyor yoksa aynı anda başka şeylerlemi meşgulsünüz hımmmmm :zonk:
öylede moda aslındaben hiç boyamadım üstler koyu altlar sarı... anpiiim cesaret edemiorum vallaaa...doğuma girmeden yapıcaz bi güzellik ...
bence kandıramazsın...:1::1::1:
zaten şekeri yüklüyorlar...gizli şekerin var mı diye bakıyorlar...
hhah kandıramazsın benii kandıramazsın beniii :1: iyi o zaman diyete devam edeyim madem etkilemiyor en azından kilo almamı frenlemiş olurum :dertli:
masterchef te semra finale kaldı yaaaa inanamıyorum o 3 çocuğun yanında . kız ağlaya ağlaya iş yaptırıo millete.
öylede moda aslında
Çok teşekkür ederim :findikim: aranızda olmak çok güzel senin bebikinde hayırlı uğurlu olsun inşallah :lilav:aramıza hoşgeldiniz canım hayırlı olsun bebişin
Çok teşekkür ederim :findikim: aranızda olmak çok güzel senin bebikinde hayırlı uğurlu olsun inşallah :lilav: