aman olmasın zaten şişlik mişlik.
sen düzelttin mi bakim yaptığın hatalı işlemi.
düzelttim ya 200 usd gibi bişidi hallettim şükür
aman olmasın zaten şişlik mişlik.
sen düzelttin mi bakim yaptığın hatalı işlemi.
düzelttim ya 200 usd gibi bişidi hallettim şükür
dışarda mevsim baharmışşşş
gezip dolaşanlar varmışşşşşşşş
günler su gibi akarmışşş
geçmiyor günler geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrr
deneme yapıyorum
kızlar profilinizin altına doğum tablosu nasıl koyuyorsunuz? bende koycam :acep:
aaa olmuş teşekkür ederim arkidişlerim
oooo... çok şükür dostlar benimde artık bir tickerim var.....
heheh bende şarkıyla tatmlıyim dedim sizin gibi
:deli: haftalık tablo şetçektim o nasıl olililypie sitesine gir, yukardan pregnancy'yi secip yap tickerını. asagida tarihli bi bölüm var oraya sat tarihini gir. bitince ticker olustur de ve BB code bölümünü oldugu gibi kopyalayıp, profil düzenledeki imza bölümüne yapıştır.
cesin geçmiş yazılarından alıntı
bu arada nickin çook ama çok şeytanı cınım, söylemeden geçemiycigim :1:
aa yazmışsın dur deneyim inş beceririmm cnm teşekkür ederimm :lilav:lilypie sitesine gir, yukardan pregnancy'yi secip yap tickerını. asagida tarihli bi bölüm var oraya sat tarihini gir. bitince ticker olustur de ve BB code bölümünü oldugu gibi kopyalayıp, profil düzenledeki imza bölümüne yapıştır.
cesin geçmiş yazılarından alıntı
bu arada nickin çook ama çok şeytanı cınım, söylemeden geçemiycigim :1:
aa yazmışsın dur deneyim inş beceririmm cnm teşekkür ederimm :lilav:
nickimi sen diyince googlea baktım vampirler çıktı :zonk: anlamını bilmiyodum pek öylesine okunuş yazılış hoşuma gitmişti.
şekerim senin ticker sankim geriden geliyor 24. haftanın üzerinde olması lazım
lilith dişi şeytandır canım.
aslında banada öle geldi niye kine acaba
lahana bebeğim geride kalmış
deme öyle deme öyle
kanşekeri başka foto yok tatlım tek fotosu bu bebişimin :zuzu: bu arada doktorum aradı 50lik şeker yüklemem yüksek çıktığı için 100lük yükleme istedi. 100lük sonucunda netleşecekmiş şeker hastası olup olmadığım.bu testi c.tesi yaptırmayı düşünüyorum dünden beridir de diyetteyim diyeti hafta sonuna kadar devam ettirsem 100lük yüklemeyi yanıltmış olurmuyum diyorum.. yoksa normal yememe devammı edeyim ben? bide bu diyet sonrası değerim düşük çıkarsa doktor diyet önermicek ama o zaman kendimi mi kandırmış olucam kafam karıştı :acep: napim kızlar?