elmakurdumusun
Daimi Üye
senin de geçmedi mi hala, o ilaç işe yaramıştı, bağışıklık oldu da eskiye mi döndün? ne zaman geççek bu yaaa?
Canım ilaç miğde ağrısını ve yanmayı giderdi o konuda çok rahatım velhasıl kusmam geçmiyor :deli:
senin de geçmedi mi hala, o ilaç işe yaramıştı, bağışıklık oldu da eskiye mi döndün? ne zaman geççek bu yaaa?
Canım ilaç miğde ağrısını ve yanmayı giderdi o konuda çok rahatım velhasıl kusmam geçmiyor :deli:
Hay Allah ya, keşke bi çaresini bilsem de kurtarıversem sizi bu dertten, ama yok yok.
Canım ya teşekkür ederim.Sanırım tek çaresi bu veledi bir an evvel pırtlatmak
selam kızlar canım çok sıkkın bugün havalardan galiba.birde ben buaralar sürekli eşime sarıyorum herşeyi batıyor bana normalmi bu
selam kızlar canım çok sıkkın bugün havalardan galiba.birde ben buaralar sürekli eşime sarıyorum herşeyi batıyor bana normalmi bu
Ahaaaa bir koca mağduru daha :1:
Neyseki biz dün barıştık,ben ona bir hediye verdim oda bana yemek ısmarladı :cikolata: barıştık
normal desek şimdi adamın daha çok başının etini yicen. normal degil o yuzden, rahat bırak kocanıııııı.
ya kızlar daraldım evde insan bir düşünmezmi çıkarayım gezdireyim mutlu edeyim bir çiçek alayım diye evde kuluçkaya yatmış gibi sürekli ayy daraldım valla yaa
selam kızlarrrrr
herkese noldu bir anda yaaaa? susturucu mu yuttunuz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Herkez pc başında uyudu galiba Cesimmmm :1:
öğleden sonra oldu ya herkese bir rehavet çöktü herhalde benim gibi... yatacak yer arıyorum şu an ama yokk...:lilav:
bir ara şu gecelik pijama olayından bahsediyordunuz ya o sıra ben giremedim konuya
ben normal önden düğmeli gecelik sabalık aldım bi tane. bi tane de pijama takım aldım sabahlıklı yeterli mi sizce bi gecelik daha alsammı..
bir kutu buldum onun üstüne uzattım ayaklarımı.şişdiler davul gibi. normalde sipsivri olan bilek kemiklerim kayboldu gitti.