2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
selam kızlar canım çok sıkkın bugün havalardan galiba.birde ben buaralar sürekli eşime sarıyorum herşeyi batıyor bana normalmi bu :(

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Ahaaaa bir koca mağduru daha :1:
Neyseki biz dün barıştık,ben ona bir hediye verdim oda bana yemek ısmarladı :cikolata: barıştık :huhuu:

normal desek şimdi adamın daha çok başının etini yicen. normal degil o yuzden, rahat bırak kocanıııııı.

ya kızlar daraldım evde insan bir düşünmezmi çıkarayım gezdireyim mutlu edeyim bir çiçek alayım diye evde kuluçkaya yatmış gibi sürekli ayy daraldım valla yaa

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ya kızlar daraldım evde insan bir düşünmezmi çıkarayım gezdireyim mutlu edeyim bir çiçek alayım diye evde kuluçkaya yatmış gibi sürekli ayy daraldım valla yaa

He sen onu deseneeeeei, bi kocamı goruyorum zatebn, onun da başının etini yiyorum diye. çıksan gezsen kızar mı kocan? yoksa sana bişi olcak diye mi düşünüyo ondan mı çıkmıyosun?

hmd

Üye
Tepki
50
öğleden sonra oldu ya herkese bir rehavet çöktü herhalde benim gibi... yatacak yer arıyorum şu an ama yokk...:lilav:

hmd

Üye
Tepki
50
bir ara şu gecelik pijama olayından bahsediyordunuz ya o sıra ben giremedim konuya
ben normal önden düğmeli gecelik sabalık aldım bi tane. bi tane de pijama takım aldım sabahlıklı yeterli mi sizce bi gecelik daha alsammı..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bir ara şu gecelik pijama olayından bahsediyordunuz ya o sıra ben giremedim konuya
ben normal önden düğmeli gecelik sabalık aldım bi tane. bi tane de pijama takım aldım sabahlıklı yeterli mi sizce bi gecelik daha alsammı..

bi gecelik daha alsanolur bence, kanaman falan gecerse degistirmelik iyi olabilir hastanede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar