2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim de öyle oluyor kemik falan kayboluyor resmen :1: daha 24. hafta sonrası ne olacak bu işin sence cess

ayyy bilsem, çok da komik oluyo bilekler oyle yaaa, şişe gibi hiç alışık degilim ben şişko bileklereeeeee. gülüyorum halime vallahi.ama şişlik giderek artmaz heralde.boyle şiş şiş bitircez hamişligi napalım.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
haa sen ayrıntılıyı daha yeni soruosun onaa bende sonomede gitmiştim yks ye 130 du bir baksana belki karşıda şubesi vardır ama sen 25. haftadasın geç kalmış olmaa yaa 22. haftada yaptırmıştım ben
Doktorum bana hafta başına kadar yaptır dedi...
ama ben hala fiyat araştırıyorum...
yani her halükarda 1 hafta sonra olacak...

ben de 25 haftada yani önümüzdeki hafta cuma günü giricem hem şeker yüklemesi hemde ayrıntılı. ilk kez 4d görücem bebeğimi. doktor 4d bakıyor bana göstermiyodu şimdik göstericek. bu arada cd de veriyo

o zaman bende girebilirim herhalde...

Ekli dosyayı görüntüle 8008
kızlar işte benim baby :salincak: elini başının altına koymuş uyuyodu karnım açtı onun için sanırım parmağını bile kımıldatmadı :hihi:

tam net göremedim canım ben..
başka resim yokmu...

rica ederim canım, ne demek.
haha, ben 30. haftamda giricem ayrıntılıya, oyle istedi doktorum nedense :)

allah allah o nasıl bişi ki.büyüdükçe yeri daralıyor diye olmuyormuş sanırım...en iyi 18-24 detaylı için yazıyor internette de..

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
He sen onu deseneeeeei, bi kocamı goruyorum zatebn, onun da başının etini yiyorum diye. çıksan gezsen kızar mı kocan? yoksa sana bişi olcak diye mi düşünüyo ondan mı çıkmıyosun?
çıkıyorum canım yürüyüşe ama hep aynı yerler sıkıyor birde eşimle çıkmak istiyorum.uzaklara gitmemede kendisi razı olmuyor düşer kalırsın diye

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
allah allah o nasıl bişi ki.büyüdükçe yeri daralıyor diye olmuyormuş sanırım...en iyi 18-24 detaylı için yazıyor internette de..

ne bilim doktorum oyle dedi, zaten kendi de detaylı bekıyor her seferinde diye didiklemiyorum hiç bu konuyu.

çıkıyorum canım yürüyüşe ama hep aynı yerler sıkıyor birde eşimle çıkmak istiyorum.uzaklara gitmemede kendisi razı olmuyor düşer kalırsın diye

Anladım, o zaman ikna etcen dolaştırsın seni azucuk.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ayyy çok utandım şindi yapmasını bilmiyorum ve de araştırmadım desem:hihi:

lilypie sitesine gir, yukardan pregnancy'yi secip yap tickerını. asagida tarihli bi bölüm var oraya sat tarihini gir. bitince ticker olustur de ve BB code bölümünü oldugu gibi kopyalayıp, profil düzenledeki imza bölümüne yapıştır.
cesin geçmiş yazılarından alıntı

lightlife

Yeni Üye
Tepki
7
kanşekeri başka foto yok tatlım tek fotosu bu bebişimin :zuzu: bu arada doktorum aradı 50lik şeker yüklemem yüksek çıktığı için 100lük yükleme istedi. 100lük sonucunda netleşecekmiş şeker hastası olup olmadığım.bu testi c.tesi yaptırmayı düşünüyorum dünden beridir de diyetteyim diyeti hafta sonuna kadar devam ettirsem 100lük yüklemeyi yanıltmış olurmuyum diyorum.. yoksa normal yememe devammı edeyim ben? bide bu diyet sonrası değerim düşük çıkarsa doktor diyet önermicek ama o zaman kendimi mi kandırmış olucam kafam karıştı :acep: napim kızlar?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kanşekeri başka foto yok tatlım tek fotosu bu bebişimin :zuzu: bu arada doktorum aradı 50lik şeker yüklemem yüksek çıktığı için 100lük yükleme istedi. 100lük sonucunda netleşecekmiş şeker hastası olup olmadığım.bu testi c.tesi yaptırmayı düşünüyorum dünden beridir de diyetteyim diyeti hafta sonuna kadar devam ettirsem 100lük yüklemeyi yanıltmış olurmuyum diyorum.. yoksa normal yememe devammı edeyim ben? bide bu diyet sonrası değerim düşük çıkarsa doktor diyet önermicek ama o zaman kendimi mi kandırmış olucam kafam karıştı :acep: napim kızlar?

makarna ve beyaz pilavı kes sadece bence onun dışında normal yemene devam et.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

bence kandıramazsın...:1::1::1:
zaten şekeri yüklüyorlar...gizli şekerin var mı diye bakıyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar