2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
19
ahahaha eee öle ozmn leke olursa birde onla uğraşmayın kilodu bu dimi

haa sen ayrıntılıyı daha yeni soruosun onaa bende sonomede gitmiştim yks ye 130 du bir baksana belki karşıda şubesi vardır ama sen 25. haftadasın geç kalmış olmaa yaa 22. haftada yaptırmıştım ben

Melis ben de ilkinde sonomede gitmiştim 230tl aldılar benden nedenki?:acep:

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
Açlık hissiniz varsa muz tok tutarmış.Birde ben bazen nesguik korflex yiyorum sütle içinde vitaminler olduğu için sizde yediniz mi?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Açlık hissiniz varsa muz tok tutarmış.Birde ben bazen nesguik korflex yiyorum sütle içinde vitaminler olduğu için sizde yediniz mi?

onu çok yiyen arkadaşlar var, bi zararı yoktur endişelenme, hatta sütle beraber tüketiyosan iyi bileeeeee.açlık hissi çok oluyor arada. bazen de iştahsızlık oluyo bende. şu sıralar iştahsızım mesela. bebeler büyüdü, mideler küçüldü.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
cesika

dün gittm eve yemeğim var beyimi aradım sen beni bekleme dedi tamam dedim yedim yemeğimi, sonra gittim banyo yapmaya tam vucut sabunlama aşamasında elektrikler kesilmez mi acele yıkandım su buz gibi oldu neyse yağlandım giyindim dedimki elektrikler gelen kadar kışları toplayayım başladım toplamaya sonra bir baktım saat 9 olmuş elektirk yok neyse komşuyu aradım sordunuz mu ne zaman gelecek diye aramadık falan dediler hadi gel bize dediler bende yok dedim işim var (ben durmam karanlıktada bilirler) biraz zaman geçti baktım kocası gelmiş mumla beni almaya neyse indim oturduk falan arada eşim arıyor ne yaptın falan diye neyse saat 23:30 geldi alçak elektrikler evi iyice dağıttım ya

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
gözüüümün içi su topladı alerjiden, ne zaman geccek bu alerji mevsimi yaaaaaa. gorseniz, goz pınarımın dibinde su balonu var resmen şu anda.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesika

dün gittm eve yemeğim var beyimi aradım sen beni bekleme dedi tamam dedim yedim yemeğimi, sonra gittim banyo yapmaya tam vucut sabunlama aşamasında elektrikler kesilmez mi acele yıkandım su buz gibi oldu neyse yağlandım giyindim dedimki elektrikler gelen kadar kışları toplayayım başladım toplamaya sonra bir baktım saat 9 olmuş elektirk yok neyse komşuyu aradım sordunuz mu ne zaman gelecek diye aramadık falan dediler hadi gel bize dediler bende yok dedim işim var (ben durmam karanlıktada bilirler) biraz zaman geçti baktım kocası gelmiş mumla beni almaya neyse indim oturduk falan arada eşim arıyor ne yaptın falan diye neyse saat 23:30 geldi alçak elektrikler evi iyice dağıttım ya

Ay canım ya, ne zaman ş yapçak olsak bişi çıkıyo zaten, neyse bugün toparlarsın artık kalanını olmaz mı, he bi de artık bu devirde elektrik kesintisi de nedir de mi yaaaa? saçma sapan şeyler.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
serap

sen bilirsin istoç da su termosu nerden bulacilirim hani böle 5-7 litrelikler var ya musluklu içe su koyup buzu atıyorsun 10 saat kadar soğuk tutuyot

Ah be Mehtap ım öyle birine sordunki,şu adanın dışına çıkmışlığım yok desem.
Millet akın,akın buraya alışverişe geliyor bende alışverişi netten yapıyorum.
He bu arada şu bebek küvetleri varya oda burada satılıyormuş Mehtap haberin olsun ama nerde bilmiyorum :(

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
onu çok yiyen arkadaşlar var, bi zararı yoktur endişelenme, hatta sütle beraber tüketiyosan iyi bileeeeee.açlık hissi çok oluyor arada. bazen de iştahsızlık oluyo bende. şu sıralar iştahsızım mesela. bebeler büyüdü, mideler küçüldü.
Öğlenleri sütle yiyorum çok güzel oluyor.Toklu hissi de veriyor.Birde kuru incir-kuru kayısı-ceviz sevmesemde bebik için yiyorum :) iştahsızlığın iyi olmuş.Arada midemiz tıka basa dolu olmasada iyi olur.:hihi:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ah be Mehtap ım öyle birine sordunki,şu adanın dışına çıkmışlığım yok desem.
Millet akın,akın buraya alışverişe geliyor bende alışverişi netten yapıyorum.
He bu arada şu bebek küvetleri varya oda burada satılıyormuş Mehtap haberin olsun ama nerde bilmiyorum :(

hee biliyom plastiköilerde var galiba aman öğlence bir sıcak gezilmiyor ki insanın tepesine tepesine vuruyor sıcaklar

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Öğlenleri sütle yiyorum çok güzel oluyor.Toklu hissi de veriyor.Birde kuru incir-kuru kayısı-ceviz sevmesemde bebik için yiyorum :) iştahsızlığın iyi olmuş.Arada midemiz tıka basa dolu olmasada iyi olur.:hihi:

yok valla iştahsızlık da rezil bişi. ne yemek yapasım ne de yiyesim geliyo. şöyle nam nam yemek yemeyi özledim valla, en sevdigim yemegi yesem bile ot yiyomuum gibi geliyo, bu da beter.

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
yok valla iştahsızlık da rezil bişi. ne yemek yapasım ne de yiyesim geliyo. şöyle nam nam yemek yemeyi özledim valla, en sevdigim yemegi yesem bile ot yiyomuum gibi geliyo, bu da beter.
ay daha o günlere gelmedim zordur anlıyorum şimdi.o günlerde biter elbet yeni iştahlı günlere yelken açarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar