2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
19
Bende sabahtan beri.4d ultrason fiyatı soruyorum her yere...
160tl ten başlıyor fiyatları.maşallah...
çok görmek istiyorum kızımı ben yaa...:böö::böö:

Kanşekeri ben 300 tl ye yaptırdım ayrıntılı ultrasonu ama perinatologdu.Prof.Dr Recep Has muayenehanesi şişlide.Gideceksen mutlaka perinatoloğa gitmelisin bence benim doktorum öyle demişti.Yakınmısın bilmiyorum ama Dr.Fehmi Yazcıcıoğlunu da çok tavsiye ediyorlar o da perinotolog mecidiyeköyde.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
aynen öyle cess.. bende önceden gözüme gelmez alırdım herşeyi yıllarca giyiyorum nasıl olsa.. şimdi alamıyorum 3-5 ay için kıyamıyorum.. azla yetinmeye çalışıyorum. kızıma alırım diyorum.. ayy ne kadar fedakar bir anne olmuşum da haberim yok:hihi:

Alıyorum sonra da cıyorum bile verdig,m paraya, ama işe geldigim icin en azından 5 tane üstüm olması lazım ki haftayı çıkarabileyim. neyse artık bişi almıcam zaten yetti gari, ayaklarım şişerse belki 1 ayakkabı alabilirim ortopedik o kadar. şimdilik onu da spor ayakkabı olarak idare ediyorum bakalım nereye kadar gidecek.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
maşallah oğluşunla güzellik uykusuna yatıyosunuz demek ne güzel. biz kızımla sabahın 6:30unda ayaktayız mecburen çalışan hamile olmakta ayrı bir zor ya.

hem de nasıl. hiç bi zorlugu olmasa bile, insan evde gecirsem hamileligimi nasıl olurdu diye geciriyo icinden, hatta evde olmaya özlem duyuyo. ki biliyorum evde olsam sıkıntıdan patlarım ama olsun.

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
aynen öyle cess.. bende önceden gözüme gelmez alırdım herşeyi yıllarca giyiyorum nasıl olsa.. şimdi alamıyorum 3-5 ay için kıyamıyorum.. azla yetinmeye çalışıyorum. kızıma alırım diyorum.. ayy ne kadar fedakar bir anne olmuşum da haberim yok:hihi:
en iyisini yapıyorsunuz. :besik:bende hamilelikten sonrada giyebileceğim şeyler alıyorum hep.özellikle belden sonra dökümlü inen tunikler çok iyi gidiyor .Birde bol paça düğmesiz keten pantolon tarzı birşey aldım.Şimdide hamile kotu almam lazım.Düğmelerim kapanmıyor :cokkomik: tuniklerin altına kot giymeyi çok seviyorum.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
hem de nasıl. hiç bi zorlugu olmasa bile, insan evde gecirsem hamileligimi nasıl olurdu diye geciriyo icinden, hatta evde olmaya özlem duyuyo. ki biliyorum evde olsam sıkıntıdan patlarım ama olsun.

aynen ya sabah uykusu gibi varmı yaa yada şu saatte evde ayaklarını uzatıp tv seyretmek ah ah. neyse doğum izninde yaparız bizde

lightlife

Yeni Üye
Tepki
7
benim de doktorum bakıyo ayrıntılıya ama perinatolog da baksın icin rahat etsin dedi, hem onların rapor yazma yetkisi de var icin rahat olur elinde rapor olursa dedi.

ces benim doktorumda aynısını yaptı geçenlerde biri yazmıştı o senmiydin bilmiyorum ama sonucu göstermek için 2 saat beklemeleri gerekiyomuş bakırköye gittik annemle yazıyodu merak ettim international hospital'a mı gidiyosun yoksa sende?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces benim doktorumda aynısını yaptı geçenlerde biri yazmıştı o senmiydin bilmiyorum ama sonucu göstermek için 2 saat beklemeleri gerekiyomuş bakırköye gittik annemle yazıyodu merak ettim international hospital'a mı gidiyosun yoksa sende?

Yok canm ben izmirdeyim ya zaten.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
canım bende daha yok ilk çocuğumdada maşallah hiç çatlağım olmadı inşallah bundada olmaz

anladım hafif hafif olunca idrarını kaçırdığını düşünmedin mi ben o ikisini karıştırıcam diye korkmuşumdur hep birde kaçıncı haftanda doğum yapmıştın

Yok canım onu Damla yazmıştı.
Damla ben ve Mehtap aynı hastaneye gidiyoruz Bahçelievler Medicana

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
serap

sen bilirsin istoç da su termosu nerden bulacilirim hani böle 5-7 litrelikler var ya musluklu içe su koyup buzu atıyorsun 10 saat kadar soğuk tutuyot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar