2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
50
ay ya dünde çok ağladım annem aklıma gelince bugunsesını duydum bıraz rahatladım bu yaızda benı mahvetti ben ıkı gundur çok duygusalım ya :uzgun: ağlamaya bahne arıyorum sankı tek başıanıyım yanımda yakınlarımdan kımse yok oturduugm yerde komşuluk yok ruh gıbıler ay ya rabbım nasıbımı kaldırsa hayırlısyla arkadaşlar doğum yapınca nere kımı yatırayım dıyolar ben acayıp oluyorum benım kımsem gelmıyo ramazan dıyolar annem rahatsız gelemz onada dedım ben doğum yapım ıyı olunca haber verıcem sana çok zoruma gısyo bu durum ay ılk defa paylaşıyorum içimde ne çok şey var bı bılsenız rabbım kımseyı kımseye muhtaç etmesin inş normal doğumla atlatırım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay ya dünde çok ağladım annem aklıma gelince bugunsesını duydum bıraz rahatladım bu yaızda benı mahvetti ben ıkı gundur çok duygusalım ya :uzgun: ağlamaya bahne arıyorum sankı tek başıanıyım yanımda yakınlarımdan kımse yok oturduugm yerde komşuluk yok ruh gıbıler ay ya rabbım nasıbımı kaldırsa hayırlısyla arkadaşlar doğum yapınca nere kımı yatırayım dıyolar ben acayıp oluyorum benım kımsem gelmıyo ramazan dıyolar annem rahatsız gelemz onada dedım ben doğum yapım ıyı olunca haber verıcem sana çok zoruma gısyo bu durum ay ılk defa paylaşıyorum içimde ne çok şey var bı bılsenız rabbım kımseyı kımseye muhtaç etmesin inş normal doğumla atlatırım

Annene geçmiş olsun canım, inşallah önemli bi rahatsızlık değildir. Benim herkesim yakında olmasına ragmen gelenim gidenim pek olmuyo dusun. Ama sen kendini uzme su aralar bence. Annecin de gelir dogum yapınca iyileşir belki. Normal dogum icin de insallah olur diyorum, ben de cok istiyorum cunku.

Tepki
50
teşekkur ederim ces annem 15 sendır hasta bipolar umutluyum rabbıme her daim duacıyım o tek iyi olsunda gelmesin aşırı düşkündü bana hastalık baya değiştirdi neyse ya dayanamıyorum uuzn hıkayem boş verdım yazarken bıle ağlıyorum hepınıızn cuması mubarek olsun ben kalkıp bı abdest alııyım

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ya kızlar yoksa bu damar atması diyorum ya... yoksa kızım mı... acayip bir şekilde alt tarafa vuruyo sanırım..
ilk defa bu kadar güçlü geliyor... hep yandan hissediyordum şimdi orta alttan...
bebeğim dimi... başka bişi olamaz ....

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
teşekkur ederim ces annem 15 sendır hasta bipolar umutluyum rabbıme her daim duacıyım o tek iyi olsunda gelmesin aşırı düşkündü bana hastalık baya değiştirdi neyse ya dayanamıyorum uuzn hıkayem boş verdım yazarken bıle ağlıyorum hepınıızn cuması mubarek olsun ben kalkıp bı abdest alııyım
allah şifasını versin inşallah...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ya kızlar yoksa bu damar atması diyorum ya... yoksa kızım mı... acayip bir şekilde alt tarafa vuruyo sanırım..
ilk defa bu kadar güçlü geliyor... hep yandan hissediyordum şimdi orta alttan...
bebeğim dimi... başka bişi olamaz ....

yok canım , neden başka bişi olsun, bebegin vuruyordur güzel güzel sana.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Allah şifa versin canım, inşallah iyileşir annen. Hadi Allah kabul etsin namaz kılıcaksın heralde.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

cnm annene çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
diyorum ya ces.hep yandan vururdu genelde sol yandan....
şimdi orta alta vuruyo... biraz daha devam ederse... bide kuvvetli vuruyor...

kerata ya bak.korkuttu beni.. çok saol ces ya... rahatlattın valla...

bebişin o cnm merak etme artık güçleniyorlar malum daha sert darbeler alacağız :)

bu arada kramp bende de oluyor özellikle geceleri bacaklarıma çok giriyor normalmiş bu kramplar

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
bebişin o cnm merak etme artık güçleniyorlar malum daha sert darbeler alacağız :)

bu arada kramp bende de oluyor özellikle geceleri bacaklarıma çok giriyor normalmiş bu kramplar

ezan okunuyor... inşallah güzel haberler alırız hala meryem de aklım ama elimizden de merak etmek ve dua etmekten başka bişi gelmiyor...
eğer böyle 5 saniye kadar sürücekse kramp sorun değil.daha da uzamazsa...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ezan okunuyor... inşallah güzel haberler alırız hala meryem de aklım ama elimizden de merak etmek ve dua etmekten başka bişi gelmiyor...
eğer böyle 5 saniye kadar sürücekse kramp sorun değil.daha da uzamazsa...

evet cnm inş. güzel haber alırız burda da ezan okunuyor şuan allah dualarımızı kabul etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar