Ne oldu şimdi de mymel i merak ettim.bişi mi oldu...
paranoyak oldum bugün...
............................
Meloşa biş olmadı canım, işyeirnde ya zaten, çok giremiyo. girdi çıktı.
Canım bence kaldıralım bu yazıyı, benim bile içim kaldırmadı, lütfen.
kaldıralım canım ama beceremedımkı
ay ya dünde çok ağladım annem aklıma gelince bugunsesını duydum bıraz rahatladım bu yaızda benı mahvetti ben ıkı gundur çok duygusalım ya :uzgun: ağlamaya bahne arıyorum sankı tek başıanıyım yanımda yakınlarımdan kımse yok oturduugm yerde komşuluk yok ruh gıbıler ay ya rabbım nasıbımı kaldırsa hayırlısyla arkadaşlar doğum yapınca nere kımı yatırayım dıyolar ben acayıp oluyorum benım kımsem gelmıyo ramazan dıyolar annem rahatsız gelemz onada dedım ben doğum yapım ıyı olunca haber verıcem sana çok zoruma gısyo bu durum ay ılk defa paylaşıyorum içimde ne çok şey var bı bılsenız rabbım kımseyı kımseye muhtaç etmesin inş normal doğumla atlatırım
kızlar yazıyı kaldıramadıysanız ben düzeltebilirim
gerçekten içim bi fena oldu :uzgun:
tamamdır kaldırılmış :uzgun:
allah şifasını versin inşallah...teşekkur ederim ces annem 15 sendır hasta bipolar umutluyum rabbıme her daim duacıyım o tek iyi olsunda gelmesin aşırı düşkündü bana hastalık baya değiştirdi neyse ya dayanamıyorum uuzn hıkayem boş verdım yazarken bıle ağlıyorum hepınıızn cuması mubarek olsun ben kalkıp bı abdest alııyım
ya kızlar yoksa bu damar atması diyorum ya... yoksa kızım mı... acayip bir şekilde alt tarafa vuruyo sanırım..
ilk defa bu kadar güçlü geliyor... hep yandan hissediyordum şimdi orta alttan...
bebeğim dimi... başka bişi olamaz ....
teşekkur ederim ces annem 15 sendır hasta bipolar umutluyum rabbıme her daim duacıyım o tek iyi olsunda gelmesin aşırı düşkündü bana hastalık baya değiştirdi neyse ya dayanamıyorum uuzn hıkayem boş verdım yazarken bıle ağlıyorum hepınıızn cuması mubarek olsun ben kalkıp bı abdest alııyım
yok canım , neden başka bişi olsun, bebegin vuruyordur güzel güzel sana.
teşekkur ederim ces annem 15 sendır hasta bipolar umutluyum rabbıme her daim duacıyım o tek iyi olsunda gelmesin aşırı düşkündü bana hastalık baya değiştirdi neyse ya dayanamıyorum uuzn hıkayem boş verdım yazarken bıle ağlıyorum hepınıızn cuması mubarek olsun ben kalkıp bı abdest alııyım
diyorum ya ces.hep yandan vururdu genelde sol yandan....
şimdi orta alta vuruyo... biraz daha devam ederse... bide kuvvetli vuruyor...
kerata ya bak.korkuttu beni.. çok saol ces ya... rahatlattın valla...
bebişin o cnm merak etme artık güçleniyorlar malum daha sert darbeler alacağız
bu arada kramp bende de oluyor özellikle geceleri bacaklarıma çok giriyor normalmiş bu kramplar
ezan okunuyor... inşallah güzel haberler alırız hala meryem de aklım ama elimizden de merak etmek ve dua etmekten başka bişi gelmiyor...
eğer böyle 5 saniye kadar sürücekse kramp sorun değil.daha da uzamazsa...