2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bende çok aşırı bi akıntı var sarı renkte bide kötü kokuyo ya doktorum fitil vermişti fayda etmedi hap veremem dedi inş. bebişe bişey olmaz yaa

bende de oldu o canım geçen aylarda akıntı çok fazlaydı zaten enfeksiyon çıkmıştı hap kullandım fayda etmedi ama bi tane fitil vermişti onun faydası oldu akıntıların çogaldığı dönemde bende kaşıntılar başlıyo bu yüzden doktora gittigimm kadar başka bi sorun için gitmedim ben

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
meryeme çok üzüldüm ben yaa zaten bugün bi huzursuzluk vardı içimde keyfim yoktu bunu da duyunca daha kötü oldum nasıl bu zamana kadar farketmez doktor ya iç organlarına kemiklerine hiç mi bakılmamışta görmemiş doktor nasıl bi uzman bu anlamıyorum yaa sinirlerim bozuldu

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
saol cnm ama 2 defa söyledim doktoruma ilkinde neo penotran fitil verdi hiç fayda etmedi sonra geçmedi dedim cleocin vajinal krem verdi o da çok yan etki yaptı 3-4 tane kullandım bıraktım zaten geçeceği yoktu şimdi yine aynen devam ediyor sarı renkte ve çok fazla geliyor p.tesi kısmetse gidince yine söyliycem bakalım belki hap verir

enfeksiyonun hamilelikte biraz riskli olduğunu bende duydum çok ilerlemişse tedavi gerekli olmazsa başka bi doktora git canım çok gıcık bi durum o

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
bende de oldu o canım geçen aylarda akıntı çok fazlaydı zaten enfeksiyon çıkmıştı hap kullandım fayda etmedi ama bi tane fitil vermişti onun faydası oldu akıntıların çogaldığı dönemde bende kaşıntılar başlıyo bu yüzden doktora gittigimm kadar başka bi sorun için gitmedim ben

geçmiş olsun cnm bende kaşıntı yok ama kötü kokulu sarı yeşil gibi bi akıntı var üstelik baya yoğun geliyor kendime özel penyeden bezler yaptım küçük onlardan kullanıyorum günlük pedler de zararlı diye duydum o yüzden kullanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar