e işte ilaçlı da ilaçsız da aynı sürede geçer bu meret demeye çalışyıroum ya zaten, en önemlisi dinlenmek ama çalışıyomuydun haturlayamadım.
boşver canım, hamilelikte vucutta yag oranı çok artarmış. doğanın kanunu. dogum sonrası kıtlık olma ihtimaline karşın, vucut kendini yağ deposunu arttırarak garantiye aşırmış, geçecek o selülitler sen korkma.kıslar az önce selülitlerimi gördüm ve çok korktummmm bu ne yaaaaa portakal yanımda çok masum kalıyor:uzgun::uzgun:
anladım cnm benim 4 günüm kaldı ozman çalışmıyorum cnm bol bol dinleniyorum sence dişlerim neden sızlıyor
ee cnm ikiside 7 gün oluoyr ama n iyisi ıhlamur tabi bide bütün dişlerim sızlıyor ya
boşver canım, hamilelikte vucutta yag oranı çok artarmış. doğanın kanunu. dogum sonrası kıtlık olma ihtimaline karşın, vucut kendini yağ deposunu arttırarak garantiye aşırmış, geçecek o selülitler sen korkma.
dişlerin de vucuttaki o enfeksiyondan ağrıyodur heralde. ya da kendini sıkıyosan ondan, bilemiyorum.
cnm geçmiş olsun limonlu ıhlamur iç bol bol bide minoset başka bişey malesef yapamazsın zaten bide dinlen. benimde dişlerim sızlıyor çenem komple ağrıyor bazen sabredicez katlanıcaz cnm az kaldı
belinde açıklık bide kafası su toplamış yavrunun
muhtemelen spina dedikleri şey tahminim doğruysa... çok geç kalmış doktor çookk..o kadar bozuk ki moralim
görüşürüz canımmm.kızlar öptüm sizi kendinize ve bebeğinize ii bakın
sizi seviyorum
Meryem kim arkadaşlar rumuzu ne birkaç doktora gitmeden karar vermesin bana da dörtlü test sonucu omurilik açıklık var dedi dr sonra perinatolog başka doktora gittim bişeyi yok bu bebeğin dedi hala emin değilim ama birkaç dr gözükmesinde fayda vardır :uzgun::uzgun::uzgun:
bende face olmadığı için haberim olmadı cnm burdada yazmamış gerçekten çok üzüldüm doktor nasıl farketmez yaa 6 aylık olduk artık o kadar test yapıldı hiçmi çıkmaz
pembecim geç kalmış derken ne demek istedin bende de aynı sorun olabilir çok kötüyüm ya
Meryem kim arkadaşlar rumuzu ne birkaç doktora gitmeden karar vermesin bana da dörtlü test sonucu omurilik açıklık var dedi dr sonra perinatolog başka doktora gittim bişeyi yok bu bebeğin dedi hala emin değilim ama birkaç dr gözükmesinde fayda vardır :uzgun::uzgun::uzgun:
yawrucum bak sen perinatoloğa gitmişsin...hiiiiiiiiiç korkmaa!!! zaten ultrasonda belli oluyo o canım, allah korusun öle şey şimdiye kalmaz. dr.un çok geç farkına vardığını sölemek istedim... sen içini rahat tut
ne demek istiyosun ki, ne olabilir canım ya?