2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
32
kızlar meryemden haber alınca lütfen paylaşın çok üzüldüm inşallah allah bebeğini ona bağışlar. bu kadar insanın duaları onunla.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kıslar az önce selülitlerimi gördüm ve çok korktummmm bu ne yaaaaa portakal yanımda çok masum kalıyor:uzgun::uzgun:
boşver canım, hamilelikte vucutta yag oranı çok artarmış. doğanın kanunu. dogum sonrası kıtlık olma ihtimaline karşın, vucut kendini yağ deposunu arttırarak garantiye aşırmış, geçecek o selülitler sen korkma.
anladım cnm benim 4 günüm kaldı ozman çalışmıyorum cnm bol bol dinleniyorum sence dişlerim neden sızlıyor

dişlerin de vucuttaki o enfeksiyondan ağrıyodur heralde. ya da kendini sıkıyosan ondan, bilemiyorum.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ee cnm ikiside 7 gün oluoyr ama n iyisi ıhlamur tabi bide bütün dişlerim sızlıyor ya

cnm geçmiş olsun limonlu ıhlamur iç bol bol bide minoset başka bişey malesef yapamazsın zaten bide dinlen. benimde dişlerim sızlıyor çenem komple ağrıyor bazen sabredicez katlanıcaz cnm az kaldı

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
boşver canım, hamilelikte vucutta yag oranı çok artarmış. doğanın kanunu. dogum sonrası kıtlık olma ihtimaline karşın, vucut kendini yağ deposunu arttırarak garantiye aşırmış, geçecek o selülitler sen korkma.

dişlerin de vucuttaki o enfeksiyondan ağrıyodur heralde. ya da kendini sıkıyosan ondan, bilemiyorum.

cnm geçmiş olsun limonlu ıhlamur iç bol bol bide minoset başka bişey malesef yapamazsın zaten bide dinlen. benimde dişlerim sızlıyor çenem komple ağrıyor bazen sabredicez katlanıcaz cnm az kaldı

çok sağolun kızlar ıhlamur içmeye devam ces dediğin doğru sanırım çünkü gripden sonra sızlamaya başladı esra cnm snada geçmiş olsun bunlar ufak şeyler Allah herkese şifa versin

Tepki
19
belinde açıklık bide kafası su toplamış yavrunun

Meryem kim arkadaşlar rumuzu ne birkaç doktora gitmeden karar vermesin bana da dörtlü test sonucu omurilik açıklık var dedi dr sonra perinatolog başka doktora gittim bişeyi yok bu bebeğin dedi hala emin değilim ama birkaç dr gözükmesinde fayda vardır :uzgun::uzgun::uzgun:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Meryem kim arkadaşlar rumuzu ne birkaç doktora gitmeden karar vermesin bana da dörtlü test sonucu omurilik açıklık var dedi dr sonra perinatolog başka doktora gittim bişeyi yok bu bebeğin dedi hala emin değilim ama birkaç dr gözükmesinde fayda vardır :uzgun::uzgun::uzgun:

Rumuzu "Karanfilim"

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

yawrucum bak sen perinatoloğa gitmişsin...hiiiiiiiiiç korkmaa!!! zaten ultrasonda belli oluyo o canım, allah korusun öle şey şimdiye kalmaz. dr.un çok geç farkına vardığını sölemek istedim... sen içini rahat tut

Tepki
19
Arkadaşlar benim mesaim bitti servisi kçaırmayım meryemim için dua edicem.Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın, bedenen zihnen sağlıklı doğmalarını nasip etsin

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
slm kızlar herşey yolunda mı? ben bugün biraz sancılıyım.büyüyor diye sanırım.özellikle soldan giriyor birazcık adet sancısına benziyor.ama güçlü değil.öptüm hepinizi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar