slm kızlar herşey yolunda mı? ben bugün biraz sancılıyım.büyüyor diye sanırım.özellikle soldan giriyor birazcık adet sancısına benziyor.ama güçlü değil.öptüm hepinizi...
normal o haftalarda kasıklarda çok sancı olabiliyor canım
slm kızlar herşey yolunda mı? ben bugün biraz sancılıyım.büyüyor diye sanırım.özellikle soldan giriyor birazcık adet sancısına benziyor.ama güçlü değil.öptüm hepinizi...
hm anladım cnm.korkucak bişey yok ozaman onun verdiği sancıyı yirim bennormal o haftalarda kasıklarda çok sancı olabiliyor canım
özge nasılsın bı sen bıde ben varım ya bişe dıycem sana meliisn fesındekı özge senmıısn sensındır dıye ekledım denız ım ben ıstersen ekle bacım
canım geçmişe bakıyordum.evet benim o ekledim..buarada meryemden haberler vereyim
bugün heyet toplanacaktı ama pazartesiye kalmış bol bol dua edelim arkadaşlar meryemimizede biricik oğlunada
ne heyeti toplanacaktı canım
canım geçmişe bakıyordum.evet benim o ekledim..buarada meryemden haberler vereyim
bugün heyet toplanacaktı ama pazartesiye kalmış bol bol dua edelim arkadaşlar meryemimizede biricik oğlunada
cnm inş. sonuç ii olur bu arada sen gittinmi buluşmaya?
yok canım gidemedimm
Özgecim meraba, Heyet toplanacaktı demişsin daha başka bilgin var mı Meryem ile ilgili?
pazartesiye kadar beklemek...
proflar falan canım önce muayene edip sonra ne yapacaklarına karar vermek için
proflar falan canım önce muayene edip sonra ne yapacaklarına karar vermek için