2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
herkese günaydınnnnnnnnnn uzun bir aradan sonra geldim kızlar gönderdik babamızı işe başladık herkes iyidir inş herşey yolundadır umarım biz de herşey güzel tekmeler baya baya sıklaştı 32. haftamızı bekliyoz doktor amcaya gidip çalışabilir raporu alacaz

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydın cnm hoşgeldin hayırlı olsun yeni işiniz.

herkese günaydın kızlar umarım bu hafta güzel geçer. bugün benim doktor kontrolüm var bakalım inş. kızım sağlıklıdır. bu yakınlarda anneyi çok üzüyor baş ağrısından uyuyamıyorum reflüm had safhada boğaz ağrısı yanma mide ağrısı çok kötüyüm çok zaman biran önce geçsin istiyorum bazen bu ağrılara dayanamıyorum:mendil:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177

herkese günaydın kızlar umarım bu hafta güzel geçer. bugün benim doktor kontrolüm var bakalım inş. kızım sağlıklıdır. bu yakınlarda anneyi çok üzüyor baş ağrısından uyuyamıyorum reflüm had safhada boğaz ağrısı yanma mide ağrısı çok kötüyüm çok zaman biran önce geçsin istiyorum bazen bu ağrılara dayanamıyorum:mendil:

maşamllahı vardır miniğinin merak etme bitanem mide yanması da saçlanmasından ötürüymüş artık katlanacagız değer ama minikler için değil mi-ciko

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

esracım,

miden için doktorundan mide korusyucu istesene Pantpas diye bir hap içiyorum ben her sabah aç karnına çok şükür midem çok iyi

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
maşamllahı vardır miniğinin merak etme bitanem mide yanması da saçlanmasından ötürüymüş artık katlanacagız değer ama minikler için değil mi-ciko

valla bende ne zamandır var bu şikayetler saçla ilgisi yok eskiden beri mide problemim vardı hamilelikte iyice coştu yapacak bişey yok katlanıcam yeterki bebişim sağlıklı olsun

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar meryemden bi haber varmı bugün heyete gircekmiş sanırım allah yardım etsin inş. kötü bişey çıkmaz sonucu

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar meryemle ilgili haber gelirse paylaşırız onun dışında burda çok yazışmayalım ben çok fena oldun eveli gün yazıtım kendisiylede... çok etkilendim sanırım... bi çarpıntı başladı bende 5 saaat geçmedi...hemen hastaneye gittik, ekg çekildim...nabız159 du :(
bana artık sıkıntı stres yaramıyooooooooo:uzgun: ölücem sandım yemin ederim

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar meryemle ilgili haber gelirse paylaşırız onun dışında burda çok yazışmayalım ben çok fena oldun eveli gün yazıtım kendisiylede... çok etkilendim sanırım... bi çarpıntı başladı bende 5 saaat geçmedi...hemen hastaneye gittik, ekg çekildim...nabız159 du :(

geçmiş olsun cnm fazla stres yapma allah hepimizi ve meleklerimizi korusun

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

geçmiş olsunn. etkilenmemek elde değil üzülmemek elde değil. bende her an bebeğimi görmek istiyorum hadi bişey olursalar aklımda deli gibi dönmeye başladı.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
geçmiş olsun cnm fazla stres yapma allah hepimizi ve meleklerimizi korusun

amin canım aminnnnn....aman yawrularımıza bişey olmasın... çok kötü oldum cumartesi zaten, yazışırkende...
üstüne bizim sigortacı aradı %50 zam yapmışlar sağlık poliçeme...zaten nevrimi döndüren o oldu, sabahına çarpıntı başladı işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar