hastalık hastası olduk be canım... hamilelikten kan basıncı yüksek baş ağrısı çok normalmiş...
evet normal diyolar ama bazen dayanılmaz oluyor bu ağrı ya hangi birine yanayım şaşırdım başım midem kuyruk sokumum off off allahım sen yardım et
hastalık hastası olduk be canım... hamilelikten kan basıncı yüksek baş ağrısı çok normalmiş...
aman yaramaz olacak bu oğlanlar bizde cuma ve cumartesi düğündeydik allahım ne yoruldum ne yoruldum, çok sevdiğimiz bir abimiz var idi bizin düğünde kına çeyizde hep servis aracı ile gelip milleti taşıdı 1 kuruş bile almadı, ama 3 sene sonra ani bir kalp krizi ile rahmetli oldu onun oğlunun düğünü vardı bizde elimizden geleni yaptık yanlız bırakmadım çocuğu. ama ben pazar günü ölüyordum sırt bel ağrıısndan ilk defa 1 e kadar uyuduk eşimle ilk defa
Oyle bişi olmuş olsa benim bütün ömür yatmam lazım canım cünlkü annem bana hamileyken 6 ay yatmış bel fıtıgından dolayı. Amam bak bana arı gibiyim valla. Hep çalışıyorum evde de işte deanne karnında herşeyden etkileniyo ya bebişler. çalışmamızdan da etkilenirlermi acaba. çalışkan yada tembelmi olurlar. huyundan suyundan hesabıı. varmı bu konuyla ilgili tecrübesi olan.
Sorma normalde sabaha karşı ben örtünürdüm eşim açık yatardı, şimdi ters döndük. bakıyorum sabaha karşı eşim pürlenmiş pikeye, ben ooooyle yatıroum açık açık. hele saçlardan dolayı inanılmaz sıcak basıyo. çok sıcaklıyorum ben de. ama bebe yagına devam et. o olmasa da yapış yapış oluyoruz zaten terden, onu kullanmayı bırakıp hem yapış yapış hem de çatlak olmayalım bir de.
Ben iyiyim çok şükür canım. Anne karnındaki bir bebek, annesini nasıl uyutmaz'ı yaşadım cumartesi akşamı. Resmen can acısıyla uyanıp durdum tepiklerden ötürü, pazar da turşu gibiydim haliyle, bütüün gün malak gibi yattım devrildim. ama ne zaman yatsam yine başlıyodu tepinmeye. ben de oturarak uyuklamak zorunda kaldım. Neyse ki dün akşam harika bi uyku çekebildik oğlumla sonunda.
Neyse baş ağrısı deyince bende akan sular duruyor. Hamileligim ilk 4-5 ayı migrenden dolayı çok çok hötü geçti ama şu sıralar "maşallah deyin kızlar" ağrım falan olmuyo. Bence sen öncelikle tansiyonunu takip ettir. bir eczaneye git hemen ağrım olduğunda, çünkü yüksek tansiyon baş ağrısı yapar. İnşallah senin ağrın da biran önce geçer ya.
Ohhh canım sefanız olsun uyuyun tabi ya, bi daha zor bulursunuz bu fırsatları zaten.
Oyle bişi olmuş olsa benim bütün ömür yatmam lazım canım cünlkü annem bana hamileyken 6 ay yatmış bel fıtıgından dolayı. Amam bak bana arı gibiyim valla. Hep çalışıyorum evde de işte de
bu cuma kontrolüm var. şeker yüklemeside yapıcak doktor arayayaım randevu alıp nasıl gelim kaçta gelim diye de sorayım. birrrddeee kaç para bayılcaz onuda sorayım dimi:sila:
valla ces kalktım gece bütün camları açtık benimki dediğin gibi sarılmış battaniyeye sıkı sıkı sanki kış bende don atlet hala sıcak basıyor temmuzda ne yaparız bilmem klimaları açmak lazım
Günaydın...
Güzel topiğin,güzel anneleri
Günaydın Elmam.
valla ces kalktım gece bütün camları açtık benimki dediğin gibi sarılmış battaniyeye sıkı sıkı sanki kış bende don atlet hala sıcak basıyor temmuzda ne yaparız bilmem klimaları açmak lazım
Günaydın tatlım,nasılsınız bakalım.
Havalar iyice ısındı artık bizi zor günler bekliyor
biz 1 aydır pikeyle yatıyoruz cam kapı açık. birde sarılarak uyuyamayız biz. 2 mizin ateşi yetiyo kendine yani ys:
ee tabi adana malum sıcak olur oralar
Pembiş fit anne olacaksın valla benim tanıdığım ne kadar şekeri yüksek çıkıp diyet yapan anne var ise doğumdan sonra hemen eski hallerine döndüler canım
sözüm ona hava kapalı ama nasıl sıcak anlataammam. hafta sonu kociş beni denize götürürmü ecebaaaaaa. magazin proğramında gösteriyodu gıcık gıcık karılar el kadar bikiniyle güneşleniyodu. kıskandımmmm amaa napimm
dimii yaaaa ben de izledim denize giresim geldi valla bi de dediğin gibi çekmişler bikinileri ohhhh biz bu koca göbeklerle nası dururuz o bikinilerin içinde bilmem
4000'i gitmez canım naptın sen, en pahalı hastane Kent zaten, o da 2000 Tl istiyo hem de 2 gece yatışlı sezaryende. testleri mestleri desen anca 2500-2750'ye çıkarsın hastaneden sen. Doğumdan sonra poliçene hemen oğlunu da ekletmeyi unutma aman haaa.