2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın...
merhaba kızlar ben size birşey sormak istiyorum esradan haberiniz varmı merak ettimde..?:panter:
esrant sa iyi cnm alışverişteymiş h.sonu o yüzden yokmuş ortalarda

Günaydın Meloşuuuum, nasılsın bakalım?

Sana Melisi sorcam nerelerde bu kız nezmandır gelmiyi haberin var mı?

meliste iyi cnm az önce mesajlaştık dedenin bakıcısı dışarıdaymış oda dedeye bakıomuş

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
esrant sa iyi cnm alışverişteymiş h.sonu o yüzden yokmuş ortalarda

meliste iyi cnm az önce mesajlaştık dedenin bakıcısı dışarıdaymış oda dedeye bakıomuş

Melis iyi canım,bu gün dedeye bakıcak işi bitince gelir merak etme

herkes face de canım

BEnden başka da herkes birbirinden ahberdar, süperim valla. Ultra fransız kalıyorum olaylara :)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cnm aventin hangisi bide nuk hangi emzik yani o kadar çok varki modeli nsıl olacak

biberon: .............
emzik de damaklı olan herhangi biri olabilir canım. aslında emzigi de ben avent almak siterdim ama avent damaklı emzik yapmıyo nedense. o yuzden herkesin tavsiye ettigi uzere NUK damaklı aldım ben de.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
ben de onu demeye çalışıyorum zaten. batsın bu ..... ya, herkes kolay diye oraya giriyo, bizi sevmiyolar.

ya sende takma bir isimle ........ açsana ces kendi ismin olması şart değil sahte msn adresi sahte isim ohhh face i sürekli açıoz herkes durumuna yazıo olmasa bile sürekli haberdarız bide bizim grup kapalı dışardan birini eklemezsek kimse göremio buradan daha emin yazılanları kimse okuyamıyor

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
biberon: ...............
emzik de damaklı olan herhangi biri olabilir canım. aslında emzigi de ben avent almak siterdim ama avent damaklı emzik yapmıyo nedense. o yuzden herkesin tavsiye ettigi uzere NUK damaklı aldım ben de.

tamam cnm bide şu aventin 120si falan var ya ondan kafam karışıyor demekki 260 en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar