tamam cnm bide şu aventin 120si falan var ya ondan kafam karışıyor demekki 260 en iyisi
ya hacim olarak istedigini alabilirsin. ben kucuk mu aldım buyuk mu aldım hatırlamıyorum valla. kucuktu zannedersem.
tamam cnm bide şu aventin 120si falan var ya ondan kafam karışıyor demekki 260 en iyisi
ya sende takma bir isimle ........ açsana ces kendi ismin olması şart değil sahte msn adresi sahte isim ohhh face i sürekli açıoz herkes durumuna yazıo olmasa bile sürekli haberdarız bide bizim grup kapalı dışardan birini eklemezsek kimse göremio buradan daha emin yazılanları kimse okuyamıyor
ya hacim olarak istedigini alabilirsin. ben kucuk mu aldım buyuk mu aldım hatırlamıyorum valla. kucuktu zannedersem.
Hello canım nasılsın bakayım
Günaydın Meloşuuuum, nasılsın bakalım?
Sana Melisi sorcam nerelerde bu kız nezmandır gelmiyi haberin var mı?
iyiyim kzılar meliste iiii dedeye bakıcak biraz
bu arada meryemin randevusu saat 2 de dualarınızı bekliyoruz
iyiyim kzılar meliste iiii dedeye bakıcak biraz
bu arada meryemin randevusu saat 2 de dualarınızı bekliyoruz
dualarımız meryemle bitanem inş herşey yolunda olur Allahım korusun miniğini
Hep dua ediyoruz zaten Meloşum. Allah yardımcıları olsun.
Meryem bütün hafta sonu aklımdaydı, bu randevu tekrar kontrol için değil mi?
bebek iyi mi değil mi diye?
esrant sa iyi cnm alışverişteymiş h.sonu o yüzden yokmuş ortalarda
saolun kızlar aslınd bir çok dr aynı söyledi ama yine de umutluyuz inşalllah bi sorun çıkmaz
saolun kızlar aslınd bir çok dr aynı söyledi ama yine de umutluyuz inşalllah bi sorun çıkmaz
evet umudumuzu kaybetmiyoruz..
allah yoldaşları olsun canım hayırlısı ne ise de o olsun, rabbim meryem e bir sürü sağlıklı evlat nasip etsin amin
biz hafta sonu kızımızın beşik malzemlerini aldık babası pazar günü başladı hemen ama uzun sürecek yapmak biraz malum çalışıyoruz. evi de bir görseniz öyle bir dağıldı kii zaten evimiz küçük ya herşey üst üste aradığımızı bulamaz olduk evin içinde..:uzgun: önümüzdeki hafta sonu biraz toparlansa bari :uzgun: bide merak ediyorum iş bitip eşyalar yerleşince nasıl olcak minik kızımın minik odası
hayırlı olsun canım, herşey bitince çok güzel olur eminim. Allah saglikla odasinda uyumayi nasip etsin inşallah.
Ben de haftasonu 20'li çıkış setimizi de bebek bakım çantamızı aldım.
hayırlı olsun canım, herşey bitince çok güzel olur eminim. Allah saglikla odasinda uyumayi nasip etsin inşallah.
Ben de haftasonu 20'li çıkış setimizi de bebek bakım çantamızı aldım.
lassig'in cantasi canım. Ici çok geniş, herşey icin gozu var. Bebek arabamız siyah mavi oldugu icin cantayi siyah aldim, hem daha sonra da seyahat cantasi olarak kullanir esim dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 8089