2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ya sende takma bir isimle ........ açsana ces kendi ismin olması şart değil sahte msn adresi sahte isim ohhh face i sürekli açıoz herkes durumuna yazıo olmasa bile sürekli haberdarız bide bizim grup kapalı dışardan birini eklemezsek kimse göremio buradan daha emin yazılanları kimse okuyamıyor

açmıyorum eşim istemiyo sahte de olsa.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Meryem bütün hafta sonu aklımdaydı, bu randevu tekrar kontrol için değil mi?

bebek iyi mi değil mi diye?

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
dualarımız meryemle bitanem inş herşey yolunda olur Allahım korusun miniğini

Hep dua ediyoruz zaten Meloşum. Allah yardımcıları olsun.

Meryem bütün hafta sonu aklımdaydı, bu randevu tekrar kontrol için değil mi?

bebek iyi mi değil mi diye?

saolun kızlar aslınd bir çok dr aynı söyledi ama yine de umutluyuz inşalllah bi sorun çıkmaz

hmd

Üye
Tepki
50
biz hafta sonu kızımızın beşik malzemlerini aldık babası pazar günü başladı hemen ama uzun sürecek yapmak biraz malum çalışıyoruz. evi de bir görseniz öyle bir dağıldı kii zaten evimiz küçük ya herşey üst üste aradığımızı bulamaz olduk evin içinde..:uzgun: önümüzdeki hafta sonu biraz toparlansa bari :uzgun: bide merak ediyorum iş bitip eşyalar yerleşince nasıl olcak minik kızımın minik odası:panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
biz hafta sonu kızımızın beşik malzemlerini aldık babası pazar günü başladı hemen ama uzun sürecek yapmak biraz malum çalışıyoruz. evi de bir görseniz öyle bir dağıldı kii zaten evimiz küçük ya herşey üst üste aradığımızı bulamaz olduk evin içinde..:uzgun: önümüzdeki hafta sonu biraz toparlansa bari :uzgun: bide merak ediyorum iş bitip eşyalar yerleşince nasıl olcak minik kızımın minik odası:panter:

hayırlı olsun canım, herşey bitince çok güzel olur eminim. Allah saglikla odasinda uyumayi nasip etsin inşallah.
Ben de haftasonu 20'li çıkış setimizi de bebek bakım çantamızı aldım.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Kısmet olur ise bizde bu hafta sonu beşiğini alacağız, sonraki haftada son alışverişler. Sonra 1 hafta tatil sonrada büyük tatili beklemeye başlarım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hayırlı olsun cm çanta olarak hangisini aldın

Lassig'in cantasi canım. ici çok geniş, herşey icin gozu var. bebek arabamız siyah mavi oldugu icin cantayi siyah aldim, hem daha sonra da seyahat cantasi olarak kullanir esim dedim.

09.101.5623.001201t2.jpg

hmd

Üye
Tepki
50
hayırlı olsun canım, herşey bitince çok güzel olur eminim. Allah saglikla odasinda uyumayi nasip etsin inşallah.
Ben de haftasonu 20'li çıkış setimizi de bebek bakım çantamızı aldım.

bende çıkış setini cinsiyet belli olmadan almıştim bizimki daha geçen kontrolde gösterdi ya... hem kıza hem erkeğe gidecek bişi ama parçaları az.. bide geçen 8li se vardı wenice de ondan aldım yeter mi bilmiyorum.. çabuk büyüyor diyorlar ya. daha alsam mı almasamı kestiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar