2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
bende çıkış setini cinsiyet belli olmadan almıştim bizimki daha geçen kontrolde gösterdi ya... Hem kıza hem erkeğe gidecek bişi ama parçaları az.. Bide geçen 8li se vardı wenice de ondan aldım yeter mi bilmiyorum.. çabuk büyüyor diyorlar ya. Daha alsam mı almasamı kestiremiyorum

yeter canım ya yeni bebişi olan arkdaşım derki artık hiç bir kıayafeti olmuyor (2 aylık daha bebek) düşün yani ben artık mevlüt ve hastahane çıkışı harici kıyafet almayacam

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende çıkış setini cinsiyet belli olmadan almıştim bizimki daha geçen kontrolde gösterdi ya... hem kıza hem erkeğe gidecek bişi ama parçaları az.. bide geçen 8li se vardı wenice de ondan aldım yeter mi bilmiyorum.. çabuk büyüyor diyorlar ya. daha alsam mı almasamı kestiremiyorum
ben de hastane çıkış takımı (içinde 3 takım kıyafet var) ve birkaç tulum dışında kıyafet almıcam artık. bitti yani kıyafet alışverişi. zaten çok hediye geliyomuş. o hediyelere bakarım, hala ihtiyaç varsa eşim ya da ablam alır diye düşünüyorum.
bende sırt çantası alacağım ces daha rahat olur diye düşündüm
ben sürekli arabaya asacağım icin boyle omuz cantası aldım. sırt cantasını asamazdım cunku arabaya.
hayırlı olsun cnm ii günlerde kullan

tesekkur ederim.

yeter canım ya yeni bebişi olan arkdaşım derki artık hiç bir kıayafeti olmuyor (2 aylık daha bebek) düşün yani ben artık mevlüt ve hastahane çıkışı harici kıyafet almayacam

evet evet, ben de almıcam kıyafet. mevlut kıyafetini de sonradan alıcam mevlute yakın galiba. gezmeye çıkarım ben 4o'ını bekleyemem, o zaman alırım işte.

hmd

Üye
Tepki
50
ben de hastane çıkış takımı (içinde 3 takım kıyafet var) ve birkaç tulum dışında kıyafet almıcam artık. bitti yani kıyafet alışverişi. zaten çok hediye geliyomuş. o hediyelere bakarım, hala ihtiyaç varsa eşim ya da ablam alır diye düşünüyorum.

ben sürekli arabaya asacağım icin boyle omuz cantası aldım. sırt cantasını asamazdım cunku arabaya.

tesekkur ederim.

evet evet, ben de almıcam kıyafet. mevlut kıyafetini de sonradan alıcam mevlute yakın galiba. gezmeye çıkarım ben 4o'ını bekleyemem, o zaman alırım işte.

benim sette de iki tane dış kıyafet var biri tulum biri alt üst ayrı takım. iç badsisi, eldiven şapka ve de battaniyesi var.. diğeride aynısı ama battaniyesi yok

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177

ben de korkuyom artık almaya geçen bebek görmeye gittik bebek 3 aylık 3-6 aylık tulum aldık olmadı çocuğa yaa ben de alsam bile şimdi hep büyük alıyom kıyafetleri ama artık almıcam daha doğsun bakalım bi alırım ozaman

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
bu akşam anneme gidecem, dedem gitmiş gözlerin ameliyat olmuş revizyona girdim diyor birde ananenizi değiştirsem tam olacak dedi. :1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar