2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
günaydın yoldaşlar nasılsınız bakalım ben 3 gündür annemdeyim kocadan ayrıyız sizde ne var ne yok

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bu yaz hamiş patlaması var herhalde kızlar dün bi alışveriş merkezine gittik 6 7 tane hamile gördüm bi sürü de hamile haberi aldım etraftan arkadaşlarım falan maşallah

independante

Yeni Üye
Tepki
3
herkeze selam!umarım hepiniz iyisiniz.ben ayak sısmesı dısında ıyıyım.kuyruk sokumumda basladı,rahim kasılmamda oluyor.bebisimde iyi cok sukur.az kaldı kızlar az!allah bizi korusun

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kızlar ben saçma saçma rüyalar görmeye başladım bu gece kızımı doğurmuşum tekrar hamile olduğumu öğreniyorum saçmalığa bakarmısınız oturdum ağlıuorum kızımı emziremicem diye korkularım başladı galiba :sinifsinif:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
herkeze selam!umarım hepiniz iyisiniz.ben ayak sısmesı dısında ıyıyım.kuyruk sokumumda basladı,rahim kasılmamda oluyor.bebisimde iyi cok sukur.az kaldı kızlar az!allah bizi korusun

selam cnm bebişinin iyi olmasına sevindim. saydıklarının hepsi bende de var normal galiba bunlar yapacak bişey yok az kaldı allah yardım etsin bütün hamişlere

hmd

Üye
Tepki
50
bebek uyku seti halı perde vs. alan arkadaşlarım varmı.. ben bunların hepsi uyumlu ve fiyatı da makul olsun istiyorum. bu konuda ki fikirlerinizi alabilirmiyim.. bu ürünleri nerelerde uygun fiyata bulabilirim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bebek uyku seti halı perde vs. alan arkadaşlarım varmı.. ben bunların hepsi uyumlu ve fiyatı da makul olsun istiyorum. bu konuda ki fikirlerinizi alabilirmiyim.. bu ürünleri nerelerde uygun fiyata bulabilirim

ben uyku setini izmirde büyük bir bebek mağazasından aldım. markası yorgancığlu.
fon perdeyi bu uyku setinin mavisine uygun bir mavi sectim. ama tül perdem tamamen alakasız, sırf begendigim icin çooook uçuk mavi üzerine, beyaz, mavi ve bej puantiyeleri olan katlama perde yaptırdım.(ki hala gelmedi, hatalı yapılmş gerigitti, hala gelecek, umutluyum bekliyorum) fiyatlardan bahsetmem gerekirse, karyola icin uyku seti (icerisinde yatak yan korumaları, 2 yastık ve kılıfları, çarşaf,, yorgan, torgan kılıfı var) 200 TL, fon perde ve tül perde 200 TL, güneşlik perdesi stor olarak vardı zaten o sebeple onun fiyatını da yaklaşık 100 TL olarak tahmin ediyorum. ir tek halısı kaldı, onu da düz krem rengi alıcam zannedersem, hala almadım.
bu arada uyku setine takım avize aldım, 50 TL ve yine buna takım cibinlik, o da 50 TL.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar cuma günü bizde eşimle beşik aldık kızımıza düz beyaz renkte. içindeki uyku seti cibinliğide beyaz ve fuşya renkte çok tatlı ya gelince ekliycem resmini çekip beşik+yatak+uyku seti+cibinlik 700tl

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
benim bebeğin odası hazırdı:panter: benim bekarken kullandığım takım krem rengiydi. onuda aldım ewime ewlenirken. dolabı bazası şifonyeri hazır yani. sadece park yatak alıcam. bazanın etrafına bir set yaptırıcaz o okadar. uyku setide yataştan beyaz üstüne mavi tüyler var. şanslıyım yani hazıra geliyo oğlum. ama geçenlerde halı linki verilmişti oyunlu halıydı üzerinde halı saha araba yarış yolları falan vardı çok güzeldi ondan istiyorum. ama pahalıydıı

hmd

Üye
Tepki
50
ben uyku setini izmirde büyük bir bebek mağazasından aldım. markası yorgancığlu.
fon perdeyi bu uyku setinin mavisine uygun bir mavi sectim. ama tül perdem tamamen alakasız, sırf begendigim icin çooook uçuk mavi üzerine, beyaz, mavi ve bej puantiyeleri olan katlama perde yaptırdım.(ki hala gelmedi, hatalı yapılmş gerigitti, hala gelecek, umutluyum bekliyorum) fiyatlardan bahsetmem gerekirse, karyola icin uyku seti (icerisinde yatak yan korumaları, 2 yastık ve kılıfları, çarşaf,, yorgan, torgan kılıfı var) 200 TL, fon perde ve tül perde 200 TL, güneşlik perdesi stor olarak vardı zaten o sebeple onun fiyatını da yaklaşık 100 TL olarak tahmin ediyorum. ir tek halısı kaldı, onu da düz krem rengi alıcam zannedersem, hala almadım.
bu arada uyku setine takım avize aldım, 50 TL ve yine buna takım cibinlik, o da 50 TL.

tonlamalara göre kendin uydurdun yani... bende tek stor perde almayı düşünüyorum.. odamız krem rengi mobilyalarımız da akçaağaç pede ve halıyı düz krem alsam çok mu sade olur acaba.. gerçi ben açık renk ve sade olan şeyleri seviyorum.. uyku setini renkli cıvıl cıvıl bişi alırım nasıl olur sizce

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
tonlamalara göre kendin uydurdun yani... bende tek stor perde almayı düşünüyorum.. odamız krem rengi mobilyalarımız da akçaağaç pede ve halıyı düz krem alsam çok mu sade olur acaba.. gerçi ben açık renk ve sade olan şeyleri seviyorum.. uyku setini renkli cıvıl cıvıl bişi alırım nasıl olur sizce

sade almakta fayda var. arakadan gelicek bebişte kullanır. hani kız olursa diye :panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

uyku setiyle ve dger aksesuarlarla kattığn renk yeterli olur bence de. benim oda çok rensiz kalmıştı ben de o sebeple fon perdeyi mavi yaptım, çok da güzel oldu, tül perdem de gelse artık çok sevincem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar