2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
dimii yaaaa ben de izledim denize giresim geldi valla bi de dediğin gibi çekmişler bikinileri ohhhh biz bu koca göbeklerle nası dururuz o bikinilerin içinde bilmem:cokkomik:

valla üstünü altını ayrı alıp giyicem bikini. hayatımda hiç mayo giymedim. kıyıya vurmuş balina gibi olucam. eşim zaten oturan boğam deyip duruyo

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
valla üstünü altını ayrı alıp giyicem bikini. hayatımda hiç mayo giymedim. kıyıya vurmuş balina gibi olucam. eşim zaten oturan boğam deyip duruyo

ben de giymedim ama herşeyin bir ilki vardır:) nazar da degmesinden korkarım giymicem ben bikini.. karnımı çok gösteren tişört bile giyemiyorum nazar korkumdan Deniz.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
leblebi yutmuş solucan gibi oluruz. valla ben karnımdan dolyaı degil ama karnımın üstündekilerden dolayı giymem bikini mikini. gidicem alıcam mothercare'dan hamiş mayosu. üzerime olursa tabi kendileri:) normalde bile çok zor bikini bulurudm hamiş halimle nasıl bulucam bilemiyorum.
haklısın canım yaaa o göbeğin üsttekiler maalesef bizi engelliyor dediğin gibi en iyisi hamiş mayosu

ben mayo da giydim bikini de giydim bikini daha iyi tabiki ama bu halde nası olcakki

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
he doğru bak ben onu atladııııım, ben hala konuşmadım benimdoktorun doğum ücretini. hastanelerle görüştm ama Meltem hanımla görüşmedim hiç. Ücreti ne ise verilecek cünkü belli bişi :)

bende bugün gidince sorcam bakalım ne kadar tutar doğum ücreti doktorumun özel hastaneyle anlaşması var gerçi ama hastane ayrı doktor ayrı alıyor diyolar hastane 1500 alıyomuş doktorum ne kadar isteyecek bakalım:acep:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben de giymedim ama herşeyin bir ilki vardır:) nazar da degmesinden korkarım giymicem ben bikini.. karnımı çok gösteren tişört bile giyemiyorum nazar korkumdan Deniz.

şöyle bişiler alıcam, tankiniiiii :)
1.jpg
2.jpg

berre

Yeni Üye
Tepki
1
günaydın...
merhaba kızlar ben size birşey sormak istiyorum esradan haberiniz varmı merak ettimde..?:panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar