2000de kendi doktoruma vericem ces doğum için!!!!!!!!!!!! )))))))
he doğru bak ben onu atladııııım, ben hala konuşmadım benimdoktorun doğum ücretini. hastanelerle görüştm ama Meltem hanımla görüşmedim hiç. Ücreti ne ise verilecek cünkü belli bişi
2000de kendi doktoruma vericem ces doğum için!!!!!!!!!!!! )))))))
dimii yaaaa ben de izledim denize giresim geldi valla bi de dediğin gibi çekmişler bikinileri ohhhh biz bu koca göbeklerle nası dururuz o bikinilerin içinde bilmem
valla üstünü altını ayrı alıp giyicem bikini. hayatımda hiç mayo giymedim. kıyıya vurmuş balina gibi olucam. eşim zaten oturan boğam deyip duruyo
haklısın canım yaaa o göbeğin üsttekiler maalesef bizi engelliyor dediğin gibi en iyisi hamiş mayosuleblebi yutmuş solucan gibi oluruz. valla ben karnımdan dolyaı degil ama karnımın üstündekilerden dolayı giymem bikini mikini. gidicem alıcam mothercare'dan hamiş mayosu. üzerime olursa tabi kendileri normalde bile çok zor bikini bulurudm hamiş halimle nasıl bulucam bilemiyorum.
valla üstünü altını ayrı alıp giyicem bikini. hayatımda hiç mayo giymedim. kıyıya vurmuş balina gibi olucam. eşim zaten oturan boğam deyip duruyo
he doğru bak ben onu atladııııım, ben hala konuşmadım benimdoktorun doğum ücretini. hastanelerle görüştm ama Meltem hanımla görüşmedim hiç. Ücreti ne ise verilecek cünkü belli bişi
bende bugün gidince sorcam bakalım ne kadar tutar doğum ücreti doktorumun özel hastaneyle anlaşması var gerçi ama hastane ayrı doktor ayrı alıyor diyolar hastane 1500 alıyomuş doktorum ne kadar isteyecek bakalım:acep:
günaydın kızlarrrrrrrrrr
ben de giymedim ama herşeyin bir ilki vardır nazar da degmesinden korkarım giymicem ben bikini.. karnımı çok gösteren tişört bile giyemiyorum nazar korkumdan Deniz.
doktor da 1500- 2000 civarı ister heralde
kızlar şimdi 27+4 demek 28 haftalık demek değil mi
28 ci haftanın içindesin demek.
günaydın kızlar
çok sıcak :böö:
günaydın kızlar