2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ah cesim ya tek iş dua etmek keşke fazlasını yapabilsek ama bu şimdiki dr işi muallakta kaldı meryem sadece başka dr a yönlendirdi ayzmışbir daha kimseye cvp yazmadı çok üstünede gitmiyim diorum neler hissettiğini bilemiorumki ayy ağlıycam yine

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ah cesim ya tek iş dua etmek keşke fazlasını yapabilsek ama bu şimdiki dr işi muallakta kaldı meryem sadece başka dr a yönlendirdi ayzmışbir daha kimseye cvp yazmadı çok üstünede gitmiyim diorum neler hissettiğini bilemiorumki ayy ağlıycam yine

Ağlamamız kar etse, şimdiye kadarki gözyaşlarımız bebegimizi kurtarırdı canım. hepimiz mahvolduk. hatırladıkça kanım çekiliyo, yaşam kuvvetim azalıyo. Üzerine gitme bence de. biraz zaman ver bakalım, Meryem iyi olacak. İnşallah bebegimiz de iyi olur, inşallah. Allah onları görsün, bu durumlarında yanlarında olsun yardım etsin inşallah.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar hepimiz bir mucize bekledik ama olmadı
meryemin oğlu çarşamba günü melek olacak.yazacak bişey bulamıyorum.çok üzgünüm

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bende haber vereyim diye girdim özgem yazmış malesef buraya kadarmış normal doğum yaptıracaklarmış dua edelim en kolay şekilde atlatssın sözün bittiği yer burası galiba

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kızlar hepimiz bir mucize bekledik ama olmadı
meryemin oğlu çarşamba günü melek olacak.yazacak bişey bulamıyorum.çok üzgünüm

haber verdiğin için sağol canım bende çok üzgünüm tüylerim diken diken şu an allahım sabır versin inşallah dicek bişey yok:uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar