hala haber yok ne yazıkki sanırım kimsenin msjınada cvp yazmadı
İnşallah hayırlı haberle döner mesajlarınıza.
ah cesim ya tek iş dua etmek keşke fazlasını yapabilsek ama bu şimdiki dr işi muallakta kaldı meryem sadece başka dr a yönlendirdi ayzmışbir daha kimseye cvp yazmadı çok üstünede gitmiyim diorum neler hissettiğini bilemiorumki ayy ağlıycam yine
amin cesim beklemekte zor işmiş yaşayanı düşünemiorum bile
Nasıl hissettiklerini tasavvur dahi edemiyorum Melisim.
kızlar ben kapatıyorum birazdan çıkarım banada dua edin inş. herşey yolunda çıkar :gulegule:
cess ben durumun ayrıntısını bilmiyorum sadece bebekte sorun varmış onu biliyom ama ne bilmiyom 1 haftadır yoktum ya takip edemedim hangi sayfada konu
mesaj atıcam birazdan özelden okur musun?
İyi haberlerle dönersin inşallah canım
kızlar hepimiz bir mucize bekledik ama olmadı
meryemin oğlu çarşamba günü melek olacak.yazacak bişey bulamıyorum.çok üzgünüm
bende haber vereyim diye girdim özgem yazmış malesef buraya kadarmış normal doğum yaptıracaklarmış dua edelim en kolay şekilde atlatssın sözün bittiği yer burası galiba
kızlar hepimiz bir mucize bekledik ama olmadı
meryemin oğlu çarşamba günü melek olacak.yazacak bişey bulamıyorum.çok üzgünüm
bende haber vereyim diye girdim özgem yazmış malesef buraya kadarmış normal doğum yaptıracaklarmış dua edelim en kolay şekilde atlatssın sözün bittiği yer burası galiba
Haber verdigin icin sagol, yazıcak bişi yok zaten malesef. Allah sabır versin Özgeye ve ailesine.
bende çok üzüldüm allahb rahat ve kolay doğum yapmasını nasip etsin ces meryemin asıl adı özge mi