tamma cvanımhayır ismi Meryem nicki Karanfilim.
tamma cvanımhayır ismi Meryem nicki Karanfilim.
ama sen özgeye ve ailesine yazmışsın kafam karıştı
uyardığın için sağol canım değiştirdim. sen de alıntından değiştirir misin.
canım ben alıntıdan değiştirmeyi bilmiyorum nasıl
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Hoşgeldin izinci kaçak.
Hayırlısı buymuş kızlar mevlam ne eylerse güzel eyler vardır bunda da bir hayır, allah Meryeme kolay doğum nasip etsin onada istediği kadar sağlıklı nur topu evlatlar nasip etsin.
özlediniz mi lo beniiiiiiiiii...
ben bugün doktora gittim.
kızım 1.350 gr olmuş, baya tombişmiş. 29 haftalıkmışım. önde gidiyo dedi doktor.. kızım çok iyi
gözleri açıktı cingözümün.....
özlediniz mi lo beniiiiiiiiii...
ben bugün doktora gittim.
kızım 1.350 gr olmuş, baya tombişmiş. 29 haftalıkmışım. önde gidiyo dedi doktor.. kızım çok iyi
gözleri açıktı cingözümün.....
kızlar hepimiz bir mucize bekledik ama olmadı
meryemin oğlu çarşamba günü melek olacak.yazacak bişey bulamıyorum.çok üzgünüm
Günaydın...........................
günaydın hanımlar allah meryeme güç kuvvet sabır versin böyle bi acıyı bidaha yaşatmasın dualarımız meryem için arkadaşlar.
bu arada dün doktor kontrolümüz vardı kızım 927 gr olmuş teyzeleri. normal dedi kilosu için boyunu hatırlayamıyorum ama herşey normal görünüyor dedi. şeker yüklememi 29. haftada yapacakmış. mehtapçım senin dediğin ilacıda (pantpas) sordum vermedi bebek için tehlikeli olur dedi biz o tür ilaçları ancak mide kanaması yada mide ülseri olan hastalarda kullanabiliriz dedi bende ısrar etmedim. az ve sık ye dedi baş ağrım içinde parol verdi bu hafta magnezyumada başlamamız lazım dedi bide magnezyum yazdı öyle işte. doğum ücreti benim istediğim hastane 750 alıyomuş doktorumda 750 alıyomuş toplam 1500 tl korktuğum kadar çıkmadı. herhandi bi aksilik çıkmazsa fiyat bu yani. bide ben sezeryan istiyorumya spinal doğumu tavsiye etti. toparlanman daha çabuk olur bebeğini hemen kucağına alırsın dedi.