2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Hayırlısı buymuş kızlar mevlam ne eylerse güzel eyler vardır bunda da bir hayır, allah Meryeme kolay doğum nasip etsin onada istediği kadar sağlıklı nur topu evlatlar nasip etsin.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
özlediniz mi lo beniiiiiiiiii...
ben bugün doktora gittim.
kızım 1.350 gr olmuş, baya tombişmiş. 29 haftalıkmışım. önde gidiyo dedi doktor.. kızım çok iyi
gözleri açıktı cingözümün..... :kptmya:

Maşallah canım sana da bebegine de. sen bu gidişle benden önce dogurursun valahi :) 1350 ne demek yahu, maşallah maşallaaaaaah.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Meryemin herkese selamı var az önce mesajlaştık. O çok güçlü bi kız .Doğum için dualarımızı istedi.İyi olacağını biliyor, hepinizden Allah razı olsun,iyiki sizleri tanımışım dedi. Çarşamba günü kendini iyi hissederse kendisi ama iyi hissetmezse eşi birimize haber vericek. Kendini toparladıktan sonra hepimizle konuşacağını söyledi. Artık hepimiz moralimizi yüksek tutuyoruz ve Meryemin bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyoruz. İnşallah bundan sonrası Meryem ve hepimiz için güzel olacak..

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
herkese günaydın bi umutla açtım bilgisayarı gelir gelmez güzel biğ haber duymak için ama maalesef duyamadım.Allahım sen koru Meryemimizi ona en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip et inş yarabbim.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydın hanımlar allah meryeme güç kuvvet sabır versin böyle bi acıyı bidaha yaşatmasın dualarımız meryem için arkadaşlar.

bu arada dün doktor kontrolümüz vardı kızım 927 gr olmuş teyzeleri. normal dedi kilosu için boyunu hatırlayamıyorum ama herşey normal görünüyor dedi. şeker yüklememi 29. haftada yapacakmış. mehtapçım senin dediğin ilacıda (pantpas) sordum vermedi bebek için tehlikeli olur dedi biz o tür ilaçları ancak mide kanaması yada mide ülseri olan hastalarda kullanabiliriz dedi bende ısrar etmedim. az ve sık ye dedi baş ağrım içinde parol verdi bu hafta magnezyumada başlamamız lazım dedi bide magnezyum yazdı öyle işte. doğum ücreti benim istediğim hastane 750 alıyomuş doktorumda 750 alıyomuş toplam 1500 tl korktuğum kadar çıkmadı. herhandi bi aksilik çıkmazsa fiyat bu yani. bide ben sezeryan istiyorumya spinal doğumu tavsiye etti. toparlanman daha çabuk olur bebeğini hemen kucağına alırsın dedi.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın hanımlar allah meryeme güç kuvvet sabır versin böyle bi acıyı bidaha yaşatmasın dualarımız meryem için arkadaşlar.

bu arada dün doktor kontrolümüz vardı kızım 927 gr olmuş teyzeleri. normal dedi kilosu için boyunu hatırlayamıyorum ama herşey normal görünüyor dedi. şeker yüklememi 29. haftada yapacakmış. mehtapçım senin dediğin ilacıda (pantpas) sordum vermedi bebek için tehlikeli olur dedi biz o tür ilaçları ancak mide kanaması yada mide ülseri olan hastalarda kullanabiliriz dedi bende ısrar etmedim. az ve sık ye dedi baş ağrım içinde parol verdi bu hafta magnezyumada başlamamız lazım dedi bide magnezyum yazdı öyle işte. doğum ücreti benim istediğim hastane 750 alıyomuş doktorumda 750 alıyomuş toplam 1500 tl korktuğum kadar çıkmadı. herhandi bi aksilik çıkmazsa fiyat bu yani. bide ben sezeryan istiyorumya spinal doğumu tavsiye etti. toparlanman daha çabuk olur bebeğini hemen kucağına alırsın dedi.

maşallah miniğine tatlım Allah nazarlardan saklasın inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar