2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
günaydın yawrular güzel bir gün olsunnnnhepimiz için...
bizde 14:30da kalp için doktora gidicez babamızla...şu çarpıntının nedenini öğrenelim , kanımızada baktıralım...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
muhtemelen kansızlıktan ama ailede kalp rahatsızlığı olanlarda var tabii... korkum ondan çıkar mı çıkar ortaya... bakalım hayırlısı, ne olduğu belli olsunda...

yok tatlım düşünme böyle şeyler her çarpıntı kalp rahatsızlığı değildir sonuçta büyük ihtimal hormonlarla ya da dediğin gibi kansızlıkla alakalıdır

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar ben resmen yanarak tüterek geldim işe, bu ne sıcak yahuuuuuuu. klimayı kucaklıcam şimdi gerçekten.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydın kuzucuklarım , -ciko -ciko
bir sürü iş yığılmış, ben boğulmazsam gelirim inş. :uzgun:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Kızlar ben resmen yanarak tüterek geldim işe, bu ne sıcak yahuuuuuuu. klimayı kucaklıcam şimdi gerçekten.
evet canım ya buralarda cok sıcak ama tabi izmir gibi değildir heralde
günaydın kızlar nasılsınız biz randevumuzu öne aldık yarın 11,25 de evrakcanımı görecez :)

hadi bakalım güzel haberlerle gelin resim de alın haa bakalım evrakcana-ciko

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın kızlar nasılsınız biz randevumuzu öne aldık yarın 11,25 de evrakcanımı görecez :)

Günaydın canım, bir sorun yüzünden öne almadınız de mi randevuyu, korkutma bizi bak.
Ben de cuma gidicem bakalım, 7 ayı doldurmuş olucaz cuma gittigimde, hayırlısıyla saglikli gorebilirm insallah oglumu. sen de insallah iyi haberlerle donersin canım.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
birde benim belim ve kasıklarım çok ağrıyor ayakta kesinlikle duramıyorum oturarak bir derece ama bazen sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum neden acaba ki aranızda benim gibi olan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar