dünür benim kız kızdımı seninkinin üstüne oturcak
YOK KIZZ ONLAR KIYAMAZ BİRBİRLERİNE GÖBEKTEN BAĞLILAR BİRBİRLERİNE
dünür benim kız kızdımı seninkinin üstüne oturcak
Kızlar ben resmen yanarak tüterek geldim işe, bu ne sıcak yahuuuuuuu. klimayı kucaklıcam şimdi gerçekten.
1-ismi yok
2-annesi evraklarla çok uğraşıyıor
3-isim bulmazsak sanırım adı evrakcan kalacak
4-doğduktan sonra ismi konulacakmış siz evrakcan demeye alışın bence
alışwerişlerde ben dolapların kapağını açıp serinliorum bi 5 dakika... eşim delirio kızacaklar kapat artık diye cess )))
az önce sabah habrelerinde çarşamba-perşembe bunaltıcı sıcaklar gelecek diyodu bide.........:uzgun:
babası yüzünü görüncemi ismini verecek şekerim
Benceerken dogurcan degil canim ama iri bir bebegin olucak. kilosu bakımından 29 haftaya uygun demiş doktorun. 2 hafta onden beslemişsin canım ayar kaçmış sende Şaka bi yana gerçekten maşallah, bebegine faydalı şeyleri yemişsin kli bu kadar buyumuş senin Mervecik
alışwerişlerde ben dolapların kapağını açıp serinliorum bi 5 dakika... eşim delirio kızacaklar kapat artık diye cess )))
az önce sabah habrelerinde çarşamba-perşembe bunaltıcı sıcaklar gelecek diyodu bide.........:uzgun:
senden daha bilimsel bi açıklama beklerdim :hihh:
ee 29 haftalıksam 2 hafta önce doğurucam demek olmuyo mu? :3:
ayyyy gerçekten canım yaaa çok güzel olacak süper bi yermiş gelibolu millet anlata anlata bitiremiyo iskenderna gelmeyenler gelibolu güzel diye oraya ziyarete geleceklermiş bizi bak hele bakSen şimdi serin serin oturcan, oranın denizi de serindir hem de buz gibi ne seriniii, oooohhhhh süper olucak senin icin.
len duygu oğluma len benim oğlum olacak pipimiz var yaaaaaaaaaa
şimödilik bişe yokces az önce kıpırdıyordu ama benim oğlan çok mülayüm çok sert değil hareketleri o endişelendiriyor bizi....hazirandan neden mi korkuyoruz....benim ilk bebeğimle evrakcan aynı zamanlarda oldular günleri aynı yani...16 haziranda doğum yaptım ben ilk bebeğimi ondna korkuyoruz haziranı atlatırsak yırttık gibi geliyor ay nebilim bağlantı kuramadan edemiyorum
ayyyy gerçekten canım yaaa çok güzel olacak süper bi yermiş gelibolu millet anlata anlata bitiremiyo iskenderna gelmeyenler gelibolu güzel diye oraya ziyarete geleceklermiş bizi bak hele bak
anaaaaa ben niye kız dediydimkiiiiii:acep::acep::acep:yesin onun pipisini teyzesiiiiiiiii-ciko-ciko-ciko
yaaaaa biz erkeğiz pipimiz var
pipi var ama adı yok kuzcuğun bulun artık bi isim gııııı
şimdilik askıya alındı duygu ya doğmaya yakın ya da doğduktan sonra isim koyulacak
gülay erkende gelebilir aynı zamanda da doğabilir bilimsel açıklaması yok bunu aslında.
Doktor 3 hafta sonrasına randevu al dedi, ayın 25. ine..
anlamadım ama neyse artık, cingözüm sağlıklıya yeter o ..
Herkese selamlar kizlar.........
Meryeme cok uzuldum epeydir giremiyordum gecmisi okudumda neyse konuyu tekrar acip kimsenin canini sikmak istemiyorum. Ama hayirlisi boyleymis demekki ben buna inanirim.
Herkeste bir agrilar agirlasmalar baslamis son 3 teyiz artik zor gunler basliyor bir de sicaklarin etkisiyle dahada fazla hissedicez allah herkesi nazarlardan korusun arkadaslar, topige nazar degmis yine herkes saglikli olsun herkesin bebisi saglikli olsun insallah.
canım öyle düşünme artık bundan sonra sık sık giderizDoktor 3 hafta sonrasına randevu al dedi, ayın 25. ine..
anlamadım ama neyse artık, cingözüm sağlıklıya yeter o ..
amin inşallah canım....Herkese selamlar kizlar.........
Meryeme cok uzuldum epeydir giremiyordum gecmisi okudumda neyse konuyu tekrar acip kimsenin canini sikmak istemiyorum. Ama hayirlisi boyleymis demekki ben buna inanirim.
Herkeste bir agrilar agirlasmalar baslamis son 3 teyiz artik zor gunler basliyor bir de sicaklarin etkisiyle dahada fazla hissedicez allah herkesi nazarlardan korusun arkadaslar, topige nazar degmis yine herkes saglikli olsun herkesin bebisi saglikli olsun insallah.
canım öyle düşünme artık bundan sonra sık sık gideriz
amin inşallah canım....
canım meryem ayrıntılıya girdi ve orda çıktı bugüne kadar hiç anlaşılmamış dr anlamamış ayrıntılıda çıktı herşey...işinm ilginç tarafı ayrıntılı bu güne kadar niye yapılmamış o da düşündürürüyor tabiii.nasip işte