2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Kızlar ben resmen yanarak tüterek geldim işe, bu ne sıcak yahuuuuuuu. klimayı kucaklıcam şimdi gerçekten.

alışwerişlerde ben dolapların kapağını açıp serinliorum bi 5 dakika... eşim delirio kızacaklar kapat artık diye cess :))))
az önce sabah habrelerinde çarşamba-perşembe bunaltıcı sıcaklar gelecek diyodu bide.........:uzgun:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
alışwerişlerde ben dolapların kapağını açıp serinliorum bi 5 dakika... eşim delirio kızacaklar kapat artık diye cess :))))
az önce sabah habrelerinde çarşamba-perşembe bunaltıcı sıcaklar gelecek diyodu bide.........:uzgun:

ay daha ne kadar bunaltabilir, gözlerim küçüldü sıcaktan.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Benceerken dogurcan degil canim ama iri bir bebegin olucak. kilosu bakımından 29 haftaya uygun demiş doktorun. 2 hafta onden beslemişsin canım ayar kaçmış sende :) Şaka bi yana gerçekten maşallah, bebegine faydalı şeyleri yemişsin kli bu kadar buyumuş senin Mervecik :)

senden daha bilimsel bi açıklama beklerdim :hihh:
ee 29 haftalıksam 2 hafta önce doğurucam demek olmuyo mu? :3:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

senden daha bilimsel bi açıklama beklerdim :hihh:
ee 29 haftalıksam 2 hafta önce doğurucam demek olmuyo mu? :3:

olmuyo çünkü o hesaba göre, belli bir ağırlığa gelen bebekler doguyor mu hemen, yani yine o hesaba gore butun bebeklerin aynı kiloda dogması lazım hafta olayına bakmadan degil mi ama. bence seninkii 4.5- 5 kilo falan dogcak :)

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Sen şimdi serin serin oturcan, oranın denizi de serindir hem de buz gibi ne seriniii, oooohhhhh süper olucak senin icin.
ayyyy gerçekten canım yaaa çok güzel olacak süper bi yermiş gelibolu millet anlata anlata bitiremiyo iskenderna gelmeyenler gelibolu güzel diye oraya ziyarete geleceklermiş bizi bak hele bak
len duygu oğluma len benim oğlum olacak pipimiz var yaaaaaaaaaa

şimödilik bişe yokces az önce kıpırdıyordu ama benim oğlan çok mülayüm çok sert değil hareketleri o endişelendiriyor bizi....hazirandan neden mi korkuyoruz....benim ilk bebeğimle evrakcan aynı zamanlarda oldular günleri aynı yani...16 haziranda doğum yaptım ben ilk bebeğimi ondna korkuyoruz haziranı atlatırsak yırttık gibi geliyor ay nebilim bağlantı kuramadan edemiyorum

anaaaaa ben niye kız dediydimkiiiiii:acep::acep::acep:yesin onun pipisini teyzesiiiiiiiii-ciko-ciko-ciko

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ayyyy gerçekten canım yaaa çok güzel olacak süper bi yermiş gelibolu millet anlata anlata bitiremiyo iskenderna gelmeyenler gelibolu güzel diye oraya ziyarete geleceklermiş bizi bak hele bak

anaaaaa ben niye kız dediydimkiiiiii:acep::acep::acep:yesin onun pipisini teyzesiiiiiiiii-ciko-ciko-ciko

yaaaaa biz erkeğiz pipimiz var

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Herkese selamlar kizlar.........

Meryeme cok uzuldum epeydir giremiyordum gecmisi okudumda neyse konuyu tekrar acip kimsenin canini sikmak istemiyorum. Ama hayirlisi boyleymis demekki ben buna inanirim.

Herkeste bir agrilar agirlasmalar baslamis son 3 teyiz artik zor gunler basliyor bir de sicaklarin etkisiyle dahada fazla hissedicez allah herkesi nazarlardan korusun arkadaslar, topige nazar degmis yine herkes saglikli olsun herkesin bebisi saglikli olsun insallah.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Doktor 3 hafta sonrasına randevu al dedi, ayın 25. ine..
anlamadım ama neyse artık, cingözüm sağlıklıya yeter o ..

Tam 30 haftaık olcak y aondan 3 hafta demiştir heralde kuzum.

Meryeme cok uzuldum epeydir giremiyordum gecmisi okudumda neyse konuyu tekrar acip kimsenin canini sikmak istemiyorum. Ama hayirlisi boyleymis demekki ben buna inanirim.

Herkeste bir agrilar agirlasmalar baslamis son 3 teyiz artik zor gunler basliyor bir de sicaklarin etkisiyle dahada fazla hissedicez allah herkesi nazarlardan korusun arkadaslar, topige nazar degmis yine herkes saglikli olsun herkesin bebisi saglikli olsun insallah.

Hoşheldin canım, Amin inşallah hepimizi korur Allah nazardan.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Doktor 3 hafta sonrasına randevu al dedi, ayın 25. ine..
anlamadım ama neyse artık, cingözüm sağlıklıya yeter o ..
canım öyle düşünme artık bundan sonra sık sık gideriz

amin inşallah canım....

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
canım öyle düşünme artık bundan sonra sık sık gideriz

amin inşallah canım....

Ya bisey sorucam buzamana kadarnasil anlasilmamis afp yaptirmistir sonucta. Beyni su toplamasi neden olmus nasil farketmisler biri bana kisa bir ozet gecebilir mi rica etsem soz bidahada acmicam konuyu?

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
canım meryem ayrıntılıya girdi ve orda çıktı bugüne kadar hiç anlaşılmamış dr anlamamış ayrıntılıda çıktı herşey...işinm ilginç tarafı ayrıntılı bu güne kadar niye yapılmamış o da düşündürürüyor tabiii.nasip işte

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
canım meryem ayrıntılıya girdi ve orda çıktı bugüne kadar hiç anlaşılmamış dr anlamamış ayrıntılıda çıktı herşey...işinm ilginç tarafı ayrıntılı bu güne kadar niye yapılmamış o da düşündürürüyor tabiii.nasip işte

Hmm simdi anladim allah allah gercekten ayrintiliya gireli epey oluyo normalde niye okadar gec yonlendirmiski doktoru. Neyse hayirlisi boyleymis demekki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar