var diye biliyorum canım, yani puset kısmı olmasa bile oto koltugu 2 yonlu takılanı vardır zannedersem. puseti sana dogru takmana gerek yok zaten cunku bebek buyuyunce seni degil etrafı gormek isticek, o sebeple de karsiya dogru takacaksın.
saol cnm evet bebişim sağlıklıymış çok şükür. Her doktor farklı dediğin gibi ben malesef ağrılara katlanmaya devam edicem benim doktor hiç doğru dürüst ağrı kesici vermiyor sakıncalıymış
kızlar sabahtan beri spinal doğumu araştırıyorum doktorum akşam spinal doğumu önerdi bana bizim eski forumdakiler paylaşmış yorumları okudum hepsi memnun spinalden acaba bi sıkıntı yaşarmıyım?
kızlar sabahtan beri spinal doğumu araştırıyorum doktorum akşam spinal doğumu önerdi bana bizim eski forumdakiler paylaşmış yorumları okudum hepsi memnun spinalden acaba bi sıkıntı yaşarmıyım?
süresi belli olan ameliyatlar icin ideal bildigim kadarıyla spinal anestezi. cunku bir kateter yerleştirilmiyo sadece dozunda ilaç veriliyo. bu anesteziden ayılması, etkisinin geçmesi daha kolay diye biliyorum ben. Allah gönlüne göre saglikla versin canım.
günaydın kızlar, ya meryemin bebeğinin beyni sonradan mı su toplamış, yoksa şimdiye kadar doktor mu farketmemiş??? nedeni neymiş rahatsızlığın???
yani sonuç olarak iyimi spinal doğum anlayamadım cnm:acep:
valla canım benim oyle tıp alanında bi bilgim ihtisasım falan yok ama işte spinal anestezisen ayılması daha kolay, bünyeyi daha az sarsıyo diye biliyorum. ama diger anestezilerden daha iyidir kötüdür onu bilemem. doktorun tavsiye ettiyse iyidir heralde.
doktorum tavsiye etti ama bakalım. ben narkozdan çok korkuyorum o yüzden genel anestezi yapmayız dedi hem spinalle daha çabuk toplarlanırsın bebeğini hemen görürsün dedi o yüzden aklıma yattı gibi gerçi daha erken konuşmak için ama ben yinede merakımdan sordum. yine konuşuruz duruma göre karar veririz dedi. bu arada doğum ücreti hastane 750 doktorum 750 alıyomuş toplam 1500tl fiyat uygun dimi
doktor farketmemiş canım bildiğim kadarıyla
allah allah, çok ilginç, şimdiye kadar farketmemiş de şimdi nasıl bi anda farkedilmiş????
ben yemeğe kaçar kızlar görüşürüzzzzzzz
günaydın kızlar...
2.düzey ultrasona girdim....
kızımın tahmini boyu 31cm tahmini kilosu 712gr.+/- 104gr.
herşeyi normal allaha şükür..
yalnız ellerini bir koydu yüzüne.. bir türlü göstermedi tam olarak....
nerdeyse bir saat kızımı izledim... çok acayip bir duyguydu....:1::1:
allah allah, çok ilginç, şimdiye kadar farketmemiş de şimdi nasıl bi anda farkedilmiş????