2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar sabahtan beri spinal doğumu araştırıyorum doktorum akşam spinal doğumu önerdi bana bizim eski forumdakiler paylaşmış yorumları okudum hepsi memnun spinalden acaba bi sıkıntı yaşarmıyım?

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
var diye biliyorum canım, yani puset kısmı olmasa bile oto koltugu 2 yonlu takılanı vardır zannedersem. puseti sana dogru takmana gerek yok zaten cunku bebek buyuyunce seni degil etrafı gormek isticek, o sebeple de karsiya dogru takacaksın.

anladım tatlım çok saol bi de babamızın fikrini alalım öyle karar verelim

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
saol cnm evet bebişim sağlıklıymış çok şükür. Her doktor farklı dediğin gibi ben malesef ağrılara katlanmaya devam edicem :( benim doktor hiç doğru dürüst ağrı kesici vermiyor sakıncalıymış

benim doktorumda ben yemek yiyemiyorum artık su içsem bile kötü oluyorum deyince verdi canım, yemek yememen benim için çok önemli dedi yemek olmadan olmazmış.....

Aslında vitaminler bile sonuçta ilaç eskiden annelerimiz hiç kullanmamışlarki

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar sabahtan beri spinal doğumu araştırıyorum doktorum akşam spinal doğumu önerdi bana bizim eski forumdakiler paylaşmış yorumları okudum hepsi memnun spinalden acaba bi sıkıntı yaşarmıyım?

süresi belli olan ameliyatlar icin ideal bildigim kadarıyla spinal anestezi. cunku bir kateter yerleştirilmiyo sadece dozunda ilaç veriliyo. bu anesteziden ayılması, etkisinin geçmesi daha kolay diye biliyorum ben. Allah gönlüne göre saglikla versin canım.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
süresi belli olan ameliyatlar icin ideal bildigim kadarıyla spinal anestezi. cunku bir kateter yerleştirilmiyo sadece dozunda ilaç veriliyo. bu anesteziden ayılması, etkisinin geçmesi daha kolay diye biliyorum ben. Allah gönlüne göre saglikla versin canım.

yani sonuç olarak iyimi spinal doğum anlayamadım cnm:acep:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
günaydın kızlar, ya meryemin bebeğinin beyni sonradan mı su toplamış, yoksa şimdiye kadar doktor mu farketmemiş??? nedeni neymiş rahatsızlığın???

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yani sonuç olarak iyimi spinal doğum anlayamadım cnm:acep:

valla canım benim oyle tıp alanında bi bilgim ihtisasım falan yok ama işte spinal anestezisen ayılması daha kolay, bünyeyi daha az sarsıyo diye biliyorum. ama diger anestezilerden daha iyidir kötüdür onu bilemem. doktorun tavsiye ettiyse iyidir heralde.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
valla canım benim oyle tıp alanında bi bilgim ihtisasım falan yok ama işte spinal anestezisen ayılması daha kolay, bünyeyi daha az sarsıyo diye biliyorum. ama diger anestezilerden daha iyidir kötüdür onu bilemem. doktorun tavsiye ettiyse iyidir heralde.

doktorum tavsiye etti ama bakalım. ben narkozdan çok korkuyorum o yüzden genel anestezi yapmayız dedi hem spinalle daha çabuk toplarlanırsın bebeğini hemen görürsün dedi o yüzden aklıma yattı gibi gerçi daha erken konuşmak için ama ben yinede merakımdan sordum. yine konuşuruz duruma göre karar veririz dedi. bu arada doğum ücreti hastane 750 doktorum 750 alıyomuş toplam 1500tl fiyat uygun dimi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
doktorum tavsiye etti ama bakalım. ben narkozdan çok korkuyorum o yüzden genel anestezi yapmayız dedi hem spinalle daha çabuk toplarlanırsın bebeğini hemen görürsün dedi o yüzden aklıma yattı gibi gerçi daha erken konuşmak için ama ben yinede merakımdan sordum. yine konuşuruz duruma göre karar veririz dedi. bu arada doğum ücreti hastane 750 doktorum 750 alıyomuş toplam 1500tl fiyat uygun dimi

fiyat süpermiş valla, bizim sadece hatstaeniin aldığı 1500 TL.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
günaydın kızlar...
2.düzey ultrasona girdim....
kızımın tahmini boyu 31cm tahmini kilosu 712gr.+/- 104gr.
herşeyi normal allaha şükür..
yalnız ellerini bir koydu yüzüne.. bir türlü göstermedi tam olarak....
nerdeyse bir saat kızımı izledim... çok acayip bir duyguydu....:1::1:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
günaydın kızlar...
2.düzey ultrasona girdim....
kızımın tahmini boyu 31cm tahmini kilosu 712gr.+/- 104gr.
herşeyi normal allaha şükür..
yalnız ellerini bir koydu yüzüne.. bir türlü göstermedi tam olarak....
nerdeyse bir saat kızımı izledim... çok acayip bir duyguydu....:1::1:

maşallah canım okadar izledin doyamadın dimi

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Herkese sicaktan rehavet coktu heralde kimse konusmuyor.
Islerim vardi onlari hallettim kac saattir bakmiyodum sonra bi geldim sadece 1 sayfa ilerlemis:uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar