2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
:D ben kararlıyım arslan ali isminde. isim boydan boya heybetli geliyo bana ya arslan ali efe. arjin ismi değişik geldi bana arkadaşlar için paylaştım. bazen değişik isim arayanlar oluyo ya. kayınbaba da dün tutmuş diyoki efecan efe bak ne güzel oluyo bu ismi koy. hiiç ses çıkarmadım

Efecan da Afacan gibi büyüyünce hoş olmuyo yaaaa, senin sectigin isim güzel canım. Arslan Ali iyi, adıyla büyüsün inşallaaaah.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Banada böyle hamile mi olur diyorlar, çok şükür sağlığım iyi geziyorum tozuyorum çokta kilo almadım anlamamışlar benim nasıl hamile olduğumu geçnlerde biride aaa biz senin hamileliğinden bişi anlamadık dediler.

Ben ve babası anladı yeter dimi dedim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Banada böyle hamile mi olur diyorlar, çok şükür sağlığım iyi geziyorum tozuyorum çokta kilo almadım anlamamışlar benim nasıl hamile olduğumu geçnlerde biride aaa biz senin hamileliğinden bişi anlamadık dediler.

anlasalardı ne farketcekti acaba, onlar da benim gibi sana sinir olmuş olmasın hiç kilo almadın ve selülitin yok diye :nanik:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Cuma günü face de bir arakadaşımız ebru hamilenin ikili gecelik takımı paylaştı askılı gecelik ve sabahlık dedim bir alayım şimdi geldi kızlar süper çok beğendim sadece s bedeni kalmıştı alayım almayayım dedim sonunda pembe rengini aldım çok güzel malıda kıymeyli bayıldım kargo dahil 41 tl ödedim. şimdi bir kaç tane ucuz gecelik alacam.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Cuma günü face de bir arakadaşımız ebru hamilenin ikili gecelik takımı paylaştı askılı gecelik ve sabahlık dedim bir alayım şimdi geldi kızlar süper çok beğendim sadece s bedeni kalmıştı alayım almayayım dedim sonunda pembe rengini aldım çok güzel malıda kıymeyli bayıldım kargo dahil 41 tl ödedim. şimdi bir kaç tane ucuz gecelik alacam.

ben de ellik günlük olanı ablamdan aldım, sadece dogumda giymişti (bedava süper ucuz) ben de 1-2 tane ucuz alıcam şimdi. bundan sonra lazım olur zaten normalde de giymek icin.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

yok be anam keşke senin gibi iyi niyetli söyleseler. Dediğin gibi anlasalar ne farkedecek sanki onalr taşıyor

bu hamilelik pek çok şeyi öğretiyor. biride insanın yüzne baktığında sahtemi iyi niyetlimi onu görüyorsun. fesatlar ın kıskançların gözlerinden ateş çıkıyo görüyorum kendi kendilerini yakıyolar farkında değiller yazıkkk

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
cesssssssssssssss iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
yettim gari, çağır patronunu... ,
:hihh: +lan adam,,,sen hamile kadını neden sinir ediyon..senin ağzınla burnunu yer değiştiririm..
:zopa: :zopa: :zopa:

dövdüm ben onu sen üzülme cesss :zonk: (hepten kafayı yedik) :kptmya:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bu hamilelik pek çok şeyi öğretiyor. biride insanın yüzne baktığında sahtemi iyi niyetlimi onu görüyorsun. fesatlar ın kıskançların gözlerinden ateş çıkıyo görüyorum kendi kendilerini yakıyolar farkında değiller yazıkkk
Evet ya bazıları karnıma öyle bi bakıyolar ki, eşim bile bu ne ya, kadın karnına nasıl baktı oyle diyo, dar şeyleri kesinlikle giymiyorum artık. çuval giycem yakında,, gözleri çıksın nazar degircek olanların.
cesssssssssssssss iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
yettim gari, çağır patronunu... ,
:hihh: +lan adam,,,sen hamile kadını neden sinir ediyon..senin ağzınla burnunu yer değiştiririm..
:zopa: :zopa: :zopa:

dövdüm ben onu sen üzülme cesss :zonk: (hepten kafayı yedik) :kptmya:

Ha ha Gülayım bak bu çok iyi geldi, zaten en çok senden destek bekliyodum.vur ona vur vur, bayılsınnnnnnnnn. yaşa sen kuzuuuuuum.

aşağıdaki restoranda yemek yemiş, hesabı geldi şimdi yukarı. söylüyoruuuuuuuuuuum. bir öğlen yemegi: 25 TL, ohaaaaa, ne yedi çok merak ediyorum.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Evet ya bazıları karnıma öyle bi bakıyolar ki, eşim bile bu ne ya, kadın karnına nasıl baktı oyle diyo, dar şeyleri kesinlikle giymiyorum artık. çuval giycem yakında,, gözleri çıksın nazar degircek olanların.

Ha ha Gülayım bak bu çok iyi geldi, zaten en çok senden destek bekliyodum.vur ona vur vur, bayılsınnnnnnnnn. yaşa sen kuzuuuuuum.

aşağıdaki restoranda yemek yemiş, hesabı geldi şimdi yukarı. söylüyoruuuuuuuuuuum. bir öğlen yemegi: 25 TL, ohaaaaa, ne yedi çok merak ediyorum.

dinozorun totosunu yemiş :kptmya: :kptmya:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Ay Pelin neden böyle oldu bilmiyorum, çıkaramıorum kafamdan dediklerini. Pofffffff:alsana:

Oluyo bazen insana sacma sapan seylere takilipkaliyo gecer birazdan hormonlardan hep bunlarrr:nanik:

Bizde tatildeydik bir arkadaslarimizla henuz cocuklari yok. Ben gayet bikinimle falan havuz deniz ordan oraya kosturdum aksamlari kizin uykusu gelip yoruluyodu bende tik yok masallah. Habire sen nasil hamilesin boyle diyip durdu valla nazar degecek diye cok korktum fesat biraz. Esimin arkadasinin karisi biz asiri samimi degiliz. Neyse kazasiz belasiz atlatip geldik.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Oluyo bazen insana sacma sapan seylere takilipkaliyo gecer birazdan hormonlardan hep bunlarrr:nanik:

Bizde tatildeydik bir arkadaslarimizla henuz cocuklari yok. Ben gayet bikinimle falan havuz deniz ordan oraya kosturdum aksamlari kizin uykusu gelip yoruluyodu bende tik yok masallah. Habire sen nasil hamilesin boyle diyip durdu valla nazar degecek diye cok korktum fesat biraz. Esimin arkadasinin karisi biz asiri samimi degiliz. Neyse kazasiz belasiz atlatip geldik.

ya bir de insanın kendisi de çok önemli, enerjini ne kadar düşürürsün nazar deycek korkusuyla, o kadar kötü oluyo. bana bişi olmaz deyip, kötü enerjiyi geri çevirmek lazım. ben sizi kandırdım aslında ben Rezzan Kiraz :) gezegenler pek fena etkiledi beni, baksana sacma sapan seylere takılıyorum.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesim senin okuzun pc si varmı? izleme programı varsa yandın kuzum hepsini okuduğunu bi düşünsene :) bizde var ama sürekli izlemiyo arada açıp bakıyomuş kim ne yapıyo diye:eek:ys:

yok yok canım, word'u bile nası kullancagını bana sorar o merak etme. bizim şirkette oyle bi takip sistemi olsa once ben bilirdim, o yuzden rahatım. okusa da ders alsa keşke kendine biraz. okuz işte okuz.

oğlum da sinirlendi adama tekme atmaya çalışıyo, diyorum oğlum yapma arada ben kaynıyorumi senin tekmeler ulaşmaz oraya diye ama dinlemiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar