duygusedat
Aktif Üye
gülllaaaaayyyyy ses ver sen nası emzirecen cücüğünüüüüüüüüüü-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu
Yo yo yo yo yo ben yapamam oyle, dışarı çıkarken flana ben sütümü sagıp, biberona doldurup oyle çıkıcam. emzircek yer bulurum bulamam bilinmez cunku. bulursam emziririm, bulamazdam biberonla beslerim bebisimi. en çok çekindigim konu bu emzirme mevzusu zaten,
gülllaaaaayyyyy ses ver sen nası emzirecen cücüğünüüüüüüüüüü-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu
şimdi 1 biberon yetmedi ve doymadı ağlıyorr naparsın o zaman. yedekte yok
şimdi 1 biberon yetmedi ve doymadı ağlıyorr naparsın o zaman. yedekte yok
Gülayınki dogdugunda emzirilme dönemini altamış olcak zaten, yavrm kocaman dogcak ya ooooooooooooooooooooooooooo yirim ben onun totosunu, Merviişim benim.
büyük boy bibreon kullanırız bacım olmaz mı:acep:
hakketen tostos 2 hafta önde aldı başını gidiyooo burda senle ben önce doğuracaktık güyaaa gülaayyy sollayacak bizi
cesss biberonları cam alın diyolar sen aldın mıı
tozumuzu attıracak vallahi, nanik yapçak bize
cam degil canım, yeni dogan icin cam onermiyolar. polikarbon aldım ben. onu oneriyolar. avent'in polikarbon biberonu.
aynennn nerde bu gülayyyy burda görünüyo amaaa yok kaymonculara mı dalaştı yine yoksaaaa
hımmmm peki camı biraz büyüyünce mi kullanıyolar ozaman millet tatlım
bence hiç bi zaman iyi degil cam, ağır oldugu icin ve kırılabilir oldugu icin kendine zarar verebilir. ben hep polikarbona devam edicem zannedersem.
bu arada gittim masko ya pazar günü...
kral bebek odası 2600 dedi.. içinde 180 yatak dahil...
nasıl?
Pelin nereye tatile gittiniz diye sorsam çok kabalık etmiş olur muyum aceba? ben de gitmek istiyorum artık, haftaya perş. cuma c.tesi pazar tatilde olmak istiyorum. sen onerir misin gittiginiz yeri?
bu arada gittim masko ya pazar günü...
kral bebek odası 2600 dedi.. içinde 180 yatak dahil...
nasıl?
Maxx royal e gittik canim belekte otel acilali 10 gun falan olmus. Soyle odalar cok guzel tesisi cok guzel fakat hizmet ve yemekler henuz oturmamis. Yani gidilecekse 2 ay sonra falan gitmek lazim bir dahada yeni acilan otele gitmem.
Ama gloria serenity, cornelia diamond siddetle tavsiye edebilecegim otellerden.