2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Yo yo yo yo yo ben yapamam oyle, dışarı çıkarken flana ben sütümü sagıp, biberona doldurup oyle çıkıcam. emzircek yer bulurum bulamam bilinmez cunku. bulursam emziririm, bulamazdam biberonla beslerim bebisimi. en çok çekindigim konu bu emzirme mevzusu zaten,

şimdi 1 biberon yetmedi ve doymadı ağlıyorr naparsın o zaman. yedekte yok. birde alışmış bebekler acıkınca meme isteyincee annesinin memesini açıyor yada vuruyorrrr

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Pelin nereye tatile gittiniz diye sorsam çok kabalık etmiş olur muyum aceba? ben de gitmek istiyorum artık, haftaya perş. cuma c.tesi pazar tatilde olmak istiyorum. sen onerir misin gittiginiz yeri?

Maxx royal e gittik canim belekte otel acilali 10 gun falan olmus. Soyle odalar cok guzel tesisi cok guzel fakat hizmet ve yemekler henuz oturmamis. Yani gidilecekse 2 ay sonra falan gitmek lazim bir dahada yeni acilan otele gitmem.
Ama gloria serenity, cornelia diamond siddetle tavsiye edebilecegim otellerden.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Maxx royal e gittik canim belekte otel acilali 10 gun falan olmus. Soyle odalar cok guzel tesisi cok guzel fakat hizmet ve yemekler henuz oturmamis. Yani gidilecekse 2 ay sonra falan gitmek lazim bir dahada yeni acilan otele gitmem.
Ama gloria serenity, cornelia diamond siddetle tavsiye edebilecegim otellerden.

Sagol Pelincim hemen bakıyorum, inşallah çok pahalı degildirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar