2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
yok yok canım, word'u bile nası kullancagını bana sorar o merak etme. bizim şirkette oyle bi takip sistemi olsa once ben bilirdim, o yuzden rahatım. okusa da ders alsa keşke kendine biraz. okuz işte okuz.

oğlum da sinirlendi adama tekme atmaya çalışıyo, diyorum oğlum yapma arada ben kaynıyorumi senin tekmeler ulaşmaz oraya diye ama dinlemiyo

tamam cnm yaz o zaman içinden at rahatla. hatta hep beraber yazalım okuz okuz okuz:hihi::hihi::hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Pelin nereye tatile gittiniz diye sorsam çok kabalık etmiş olur muyum aceba? ben de gitmek istiyorum artık, haftaya perş. cuma c.tesi pazar tatilde olmak istiyorum. sen onerir misin gittiginiz yeri?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
askılı bir gecelik aman zaten sıcak olacak hiç umrumda değil valla. zaten bizde erkek olarak eşim, kayınbiraderim, kayınbabam, yiğenim 2 adette eniştem var bide minik oğluşum

daha ne olsun Mehtap, bir sürü erkek var, eşinden bişi olmaz tabe de diğerleri dekolte görmese iyi olur derim ben.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
maşallah cnm kızına. nazar değmesin

maşallah canım okadar izledin doyamadın dimi
çok teşekkürler kızlar... resmini de yükliycem inşallah...

yok yok canım, word'u bile nası kullancagını bana sorar o merak etme. bizim şirkette oyle bi takip sistemi olsa once ben bilirdim, o yuzden rahatım. okusa da ders alsa keşke kendine biraz. okuz işte okuz.
oğlum da sinirlendi adama tekme atmaya çalışıyo, diyorum oğlum yapma arada ben kaynıyorumi senin tekmeler ulaşmaz oraya diye ama dinlemiyo
ces cim sen öyle herşeyi kafana takarsan.
salla gitsin şurda bir kaç ay sonra seni sinirlendiren bişi kalmıycak etrafında.inşallah...
takma demekle de olmuyor biliyorum ama...
sen yinede bebeğini düşün...

hmd

Üye
Tepki
50
slm kızlar.. dün öğleden sonra benim pc bozuldu tamire gitti hala gelmedi.
bende dayanamadım arkadaşın pc den bi bakayım sizlere dedim... bağımlılık yaptınız valla..:1:
geçmişi okudum çok üzücü şeyler olmuş Allah sabır versin... Allah Meryeme sağlık sıhhat versin. hala fazla bişi söylemeye yüreğim dayanmıyor..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
çok teşekkürler kızlar... resmini de yükliycem inşallah...

ces cim sen öyle herşeyi kafana takarsan.
salla gitsin şurda bir kaç ay sonra seni sinirlendiren bişi kalmıycak etrafında.inşallah...
takma demekle de olmuyor biliyorum ama...
sen yinede bebeğini düşün...

Ay Kansekerimcim, terapilediniz beni sagolun, simdi iyiyim valla, kuş gibi hafifledim. Bebişm doğsa artık de mi ama yaaa, zaman daha çabuk geçsin hadiiiiii.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
slm kızlar.. dün öğleden sonra benim pc bozuldu tamire gitti hala gelmedi.
bende dayanamadım arkadaşın pc den bi bakayım sizlere dedim... bağımlılık yaptınız valla..:1:
geçmişi okudum çok üzücü şeyler olmuş Allah sabır versin... Allah Meryeme sağlık sıhhat versin. hala fazla bişi söylemeye yüreğim dayanmıyor..

Hepimiz çok üzgünüz canım, Ama Meryem bu günleri atlatacak Allahın izniyle ve sapasaglam bebekleri olacak inşallah. Allah hepimize yardımcı olsun, Meryem'in ve ailesinin yanında olsun.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hani böyle cocugu otobüste falan hiç çekinmeden cıkarıp emzirenler var yaaa onlar nası alışmışsa bizde mi ole olcaz şimcik anaaaammmmmm koca koca memeler :1::1::1::1:

Yo yo yo yo yo ben yapamam oyle, dışarı çıkarken flana ben sütümü sagıp, biberona doldurup oyle çıkıcam. emzircek yer bulurum bulamam bilinmez cunku. bulursam emziririm, bulamazdam biberonla beslerim bebisimi. en çok çekindigim konu bu emzirme mevzusu zaten,

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Yo yo yo yo yo ben yapamam oyle, dışarı çıkarken flana ben sütümü sagıp, biberona doldurup oyle çıkıcam. emzircek yer bulurum bulamam bilinmez cunku. bulursam emziririm, bulamazdam biberonla beslerim bebisimi. en çok çekindigim konu bu emzirme mevzusu zaten,

aynen sana katılıyorum hayatımmm bize göre deeeellll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar