2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Maxx royal e gittik canim belekte otel acilali 10 gun falan olmus. Soyle odalar cok guzel tesisi cok guzel fakat hizmet ve yemekler henuz oturmamis. Yani gidilecekse 2 ay sonra falan gitmek lazim bir dahada yeni acilan otele gitmem.
Ama gloria serenity, cornelia diamond siddetle tavsiye edebilecegim otellerden.

Ay pelinim bunlar çok pahalı, bir gecesi bir aylık ev kirasını bile geçiyo, erken rezervasyon falan olsaydı belki olabilirdi ama şu durumda mümkün degillll.

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
selam kızlar sizin burnunuz şişti mi? :acep:
biraz şiş gibide benim kendimi çirkin hissediyorum :sok

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Benim merak ettigin bir konu var simdi bu gobusler esnedi dahada esnicek falan ya ici bosalinca kendini nasil toplicak yoksa suyu cekilmis portakal gibimi olucak offffffff:zonk:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
anaaammm pahalı mı ne tatlım

Canım pahalı aslında ama istanbulda daha ucuzunu da bulamayabilirsin. izmirde daha ucuz tabi. 1800 tl, konuşmuştuk gerçi daha once demi?
evet canım konuşmuştuk... yalnız benim oda 3,95metre boyu eni 2.50metre..
yani ben şifonyerini almamayı düşünüyorum...
sadece beşiği ve dolabı o zamanda 2000 e iner sanırım...
yalnız bir kaç mobilyacı daha gezdik...çekmecenin açılıp kapanmasından beşikteki yüksekliğin ayarlanmasına kadar meltem profesyonel iş yapmış...
çok beğendim..
bide başka bir mağzaya girdik istanbulbebegenç diye ordada takımlar 3000tl di...
biz yine beşik ve dolabı sorduk... beşiğe dört köşeden sopa uztatıp prenses yatağı gibi cibinlik yapmışlar.... bayıldım.. bayıldım...
oda 2100 dedi...
sizce o tam cibinlik fuzuli bişi mi....
ama ben çok beğendiiim... :zopa::zopa:

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
kızlar ya benim göğüsler silikon aranızda silikonlu var mı? süt bezleriyle ilgisi yok ama ben yinede sütüm gelmezse diye korkuyorum.
var mı benim gibi durumda olan
birde şiştikçe şişicek memelerim ya patlarsa :sok

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Benim merak ettigin bir konu var simdi bu gobusler esnedi dahada esnicek falan ya ici bosalinca kendini nasil toplicak yoksa suyu cekilmis portakal gibimi olucak offffffff:zonk:

ilk zamanlar suyu çekilmiş portakal bile iyi kalıcak zannedersem yanında. ama sonradan sezryen olmuşsak dikişler iyileştikten sonra, normal dogum olmuşsa orası iyileştikten sonra, mekikle kurtarabiliriz. ama mekike ne kadar cabuk erken baslarsak o kadar iyi olurmus iyilestikten sonra. bunun icin endişelenme, emzirirken zaten bi bakmissin o kadar efora falan kalmamış göbek möbeki kalsa bile çok da fifiiiii.

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
kızlar ya benim göğüsler silikon aranızda silikonlu var mı? süt bezleriyle ilgisi yok ama ben yinede sütüm gelmezse diye korkuyorum.
var mı benim gibi durumda olan
birde şiştikçe şişicek memelerim ya patlarsa :sok

Benimde silikon canim yaptirdigim zaman doktor hicbir sorun olmaz demisti ki silikonlu olup emziren tanidiklarim var. Kaslarin arkasina yerlestiriyolar zaten sut bezlerinle alakasi yok merak etme.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
evet canım konuşmuştuk... yalnız benim oda 3,95metre boyu eni 2.50metre..
yani ben şifonyerini almamayı düşünüyorum...
sadece beşiği ve dolabı o zamanda 2000 e iner sanırım...
yalnız bir kaç mobilyacı daha gezdik...çekmecenin açılıp kapanmasından beşikteki yüksekliğin ayarlanmasına kadar meltem profesyonel iş yapmış...
çok beğendim..
bide başka bir mağzaya girdik istanbulbebegenç diye ordada takımlar 3000tl di...
biz yine beşik ve dolabı sorduk... beşiğe dört köşeden sopa uztatıp prenses yatağı gibi cibinlik yapmışlar.... bayıldım.. bayıldım...
oda 2100 dedi...
sizce o tam cibinlik fuzuli bişi mi....
ama ben çok beğendiiim... :zopa::zopa:

10 metrekare odan var aslında, şifonyeri de alabilirsin. kapının ve pencerenin yerini soylesene bana. kapı 3,95 lik duvarda mı, pencere hangi duvarda? sana yerleşim yapıp gondercem. bu arada Meltem'in mobilyası gerçekten çok iyi, rayları ve menteşeleri çok sağlam.

sabit cibinlik zaman icinde sıkıntı yaratabilir. ben yatak kenarına takılanlardan aldım bebişimi böcükler yemesin diye, orman kenarında oturuyorum da, pncerelerde de tel yok o yuzden kllanıcam cibinlik.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
10 metrekare odan var aslında, şifonyeri de alabilirsin. kapının ve pencerenin yerini soylesene bana. kapı 3,95 lik duvarda mı, pencere hangi duvarda? sana yerleşim yapıp gondercem. bu arada Meltem'in mobilyası gerçekten çok iyi, rayları ve menteşeleri çok sağlam.

sabit cibinlik zaman icinde sıkıntı yaratabilir. ben yatak kenarına takılanlardan aldım bebişimi böcükler yemesin diye, orman kenarında oturuyorum da, pncerelerde de tel yok o yuzden kllanıcam cibinlik.

7185.bmp

çok teşekkür ederim cescim.bu arada ben cibinliği sinek için değil süs için istemiştim..çok mu saçma...bunun gibi
derininodasi-2.jpg

Tepki
72
yaw kızlar ne olur kusura bakmayın ama ben Meryim'i merak ediyorum çok.

Forumda konuşulmasından rahatsız olduğunuzun farkındayım bari özel msg atın yaw

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
7185.bmp

çok teşekkür ederim cescim.bu arada ben cibinliği sinek için değil süs için istemiştim..çok mu saçma...bunun gibi
derininodasi-2.jpg

odayı çok boğar canım.. 20 metrekare oda olsa hiç düşünme gönlüne göre al derdim ama bence normal karyola al.

hadi pencerenin genişliğini de soyle de gondereyim cizimi, bitirdim seni bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar