2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
bu arada bebeğimin verdiği en iyi resim bu...
malesef hep yüzünü kapadı elleriyle..
8740.jpg

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
pelincim nasılsın? geçen gün kızlarla buluştuk sana çok bakındı ama ne zaman girsem forumda göremedim.Telin ve face de yok ulaşamadık sana:(

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
otellere bakıyorum şimdi, beğeniyorum bi tane, fiyatı pahalı, başka begeniyorum otel hakkında şikayetler oluyo, başka begeniyorum bişisi oluyo. oyle oyle derken otel bulamadım. ama 2-3 gune bulurum heralde. bodrum olabilir, fethiye, kaş neolursaa artık.

3 ü de güzel yer canım bence bulursun daha

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
pelincim nasılsın? geçen gün kızlarla buluştuk sana çok bakındı ama ne zaman girsem forumda göremedim.Telin ve face de yok ulaşamadık sana:(

Yoktum canim tatildeydim melis soyledi baska zaman insallah bende cok tanismak istiyorum sizlerleeee...
Napiyosun canim nasil gidiyo buarada odanizi gordum cok guzel sik ve sade olmus bence. bebegini saglikla buyut insallah icinde damlam.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Yoktum canim tatildeydim melis soyledi baska zaman insallah bende cok tanismak istiyorum sizlerleeee...
Napiyosun canim nasil gidiyo buarada odanizi gordum cok guzel sik ve sade olmus bence. bebegini saglikla buyut insallah icinde damlam.

bizde çok istiyoruz seninle tanışmayı ayın 16 sından sonra tekrar toplanıcaz bu defa beraber oluruz inşallah. Odayı beğenmene çok sevindim canım. İnşallah hepimiz sağlıkla büyütelim.çok şükür iyiyim ama bikaç gündür göğsüme bişi oluyo onu anlamaya çalışıyorum.bi and elektrik çarpmış gibi bi his oluyo hemen geçiyo.Hatta ilk kızlarla buluştuğumuz gün oldu.kızlar süt kanalların açılıyodur dediler ama başka kimseden de duymadım bu şikayeti.Ona biraz kafamı taktım..

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
bizde çok istiyoruz seninle tanışmayı ayın 16 sından sonra tekrar toplanıcaz bu defa beraber oluruz inşallah. Odayı beğenmene çok sevindim canım. İnşallah hepimiz sağlıkla büyütelim.çok şükür iyiyim ama bikaç gündür göğsüme bişi oluyo onu anlamaya çalışıyorum.bi and elektrik çarpmış gibi bi his oluyo hemen geçiyo.Hatta ilk kızlarla buluştuğumuz gün oldu.kızlar süt kanalların açılıyodur dediler ama başka kimseden de duymadım bu şikayeti.Ona biraz kafamı taktım..

Bende de soyle arada sizliyo gibi oluyo ozellikle sol gogsum bende de var o tarz bisey yani bende ayni seye yordum sut kanallari aciliyodur umarim:nanik:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın kızlaaarrrr kimsecikler yokmuş akşam bıraktığımız gibi kalmış topik hayırdır niye bole oluyo artık kuzular

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
GÜNAYDIN KIZLAR

BEN ÇOK HASTAYIM EN SONUNDA KLİMA YAPACAĞINI YAPTI BOĞAZIM ŞİŞ BURNUM TIKALI :sim3:

günaydın cnm geçmiş olsun sıcak bişeyler iç bence limonlu ıhlamur falan iyi gelir. benimde midem yemek borum boğazım felaket reflüden dolayı boğaz ağrısı var ama doktorum şuruptan başka ilaç vermedi yaa :( dahiliye uzmanınamı çıksam :acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar