ces yine bişi sorucam senin bebek karyolasında yatak ebatı kaç. fiyata dahilmiydi birde..
yok canım fiyata dahil degildi. yatak ebadı zannedersem 80*190 ya da 90*190.ama o yatagın sonradan buyuyecek olan kısmının altına giriyo yatak oyle diyim.
otellere bakıyorum şimdi, beğeniyorum bi tane, fiyatı pahalı, başka begeniyorum otel hakkında şikayetler oluyo, başka begeniyorum bişisi oluyo. oyle oyle derken otel bulamadım. ama 2-3 gune bulurum heralde. bodrum olabilir, fethiye, kaş neolursaa artık.
3 ü de güzel yer canım bence bulursun daha
pelincim nasılsın? geçen gün kızlarla buluştuk sana çok bakındı ama ne zaman girsem forumda göremedim.Telin ve face de yok ulaşamadık sana
Yoktum canim tatildeydim melis soyledi baska zaman insallah bende cok tanismak istiyorum sizlerleeee...
Napiyosun canim nasil gidiyo buarada odanizi gordum cok guzel sik ve sade olmus bence. bebegini saglikla buyut insallah icinde damlam.
bizde çok istiyoruz seninle tanışmayı ayın 16 sından sonra tekrar toplanıcaz bu defa beraber oluruz inşallah. Odayı beğenmene çok sevindim canım. İnşallah hepimiz sağlıkla büyütelim.çok şükür iyiyim ama bikaç gündür göğsüme bişi oluyo onu anlamaya çalışıyorum.bi and elektrik çarpmış gibi bi his oluyo hemen geçiyo.Hatta ilk kızlarla buluştuğumuz gün oldu.kızlar süt kanalların açılıyodur dediler ama başka kimseden de duymadım bu şikayeti.Ona biraz kafamı taktım..
GÜNAYDIN KIZLAR
BEN ÇOK HASTAYIM EN SONUNDA KLİMA YAPACAĞINI YAPTI BOĞAZIM ŞİŞ BURNUM TIKALI :sim3:
GÜNAYDIN KIZLAR
BEN ÇOK HASTAYIM EN SONUNDA KLİMA YAPACAĞINI YAPTI BOĞAZIM ŞİŞ BURNUM TIKALI :sim3:
GÜNAYDIN KIZLAR
Günaydın kızlaaaaar..
dünürüm noldu sana? benim damadımı hasta mı ettin bakem ? :hihh:
klima diye ölüyorum açmıyolar dünden beri, iyiki açmamışlar