burçlarınız ne kızlar?
terazi bende
burçlarınız ne kızlar?
memnun oldum terazi, ben koçun bütün özelliklerini taşıyorum bazıları iyi bazıları pek kötü yaaa.
akreppp tatlım
benim yükselenim akrep canım
akrep merhametsizdir diyolar ama ben hiç ole değilim yaaaa kıskançlık konusunda evet oyleyim eşimi çok kıskanırım ama merhametsiz değilim yani bütün özelliklerini taşımıyorum
benim patronların biri akrep acımasız merhametsiz
ama diğeri başak allahım tadından yenmez
bende terazi burcuyumm oğluşumda terazi olucak. analı oğullu adalet dağıtıcaz. tüüümm özelliklerini taşıyorumm terazinin ama dengesiz olurlar teraziler cümlesini kabul etmiyorum. dengeliyimdir netimdir her zaman. haksızlığa asla tahammülüm yok
Günaydın kızlar,Mehtap çok geçmiş olsun...
Bende BAŞAK burcuyum
Ekli dosyayı görüntüle 8115
dün bunu aldım 50 liraya. biz hep çocuk yapmaya dewam dediğimiz için aldıklarımızıda ona göre alıyoruz. uyku seti almadım düz beyaz yorgan aldım. nevresim takımını mavili aldım. bundan sonrası kız olursa aynı yorgana pembeli morlu nevresim takımı alıp kulllanırım dedim. yorganda 30 lira yine days in colors
Bende haksızlığa gelemem ama açıkcası benim dengem anında bozulabilir, değil saatim saatime dakikam bile uymaz bu yüzden dengesizlerdir diyorum çok çabuk sinirlenirim ve bellide ederim hiç bir şeyi içimde tutamam anında sölerim kafamdan geçen dilime saniyesinde düşer (bu huyumu severim) asla ama asla kin tutmam çok çabuk unutum. eşimde terazi ama onunda aynı değiliz valla o çok net ve açık gereğinden fazla dengeli falan fialn ben doğum sırasında yıldızlardan kötü etkilenen bir terazi olmuşum o zaman :deli::deli:
dün bunu aldım 50 liraya. biz hep çocuk yapmaya dewam dediğimiz için aldıklarımızıda ona göre alıyoruz. uyku seti almadım düz beyaz yorgan aldım. nevresim takımını mavili aldım. bundan sonrası kız olursa aynı yorgana pembeli morlu nevresim takımı alıp kulllanırım dedim. yorganda 30 lira yine days in colors