2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
günaydın cnm geçmiş olsun sıcak bişeyler iç bence limonlu ıhlamur falan iyi gelir. benimde midem yemek borum boğazım felaket reflüden dolayı boğaz ağrısı var ama doktorum şuruptan başka ilaç vermedi yaa :( dahiliye uzmanınamı çıksam :acep:

doktorun vermediyse kullanma canım ilaç aslında veriyorlar Serap ta kullanıyor ama bişey diyemem canım şekerli ılık su iç olur mu?

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
selam kızlarrr sıze hersey ıcıın tesekkur edıyorum allh razı olsunn yarını ıcın eksık etmeyın dualarınızı toparlanınca belkı donerım aranıza....wee sunuda eklemek ıstyrm kıymetını bılın bos seylere takılmayın meger ben persembe gunune kadr nekadr mutlu bı ınsanmıısm herzamn sukur etmek gerekk ...bakın bı andan hayllerım hersey bıttı benım ıcın ....sımdı hemn toprlanmak ıstyrm duan edın neolurr allha emanett rabbım sızı we meleklerınızı korusunn..sewgıyle

meryemin yazmış kızlar face ye

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
selam kızlarrr sıze hersey ıcıın tesekkur edıyorum allh razı olsunn yarını ıcın eksık etmeyın dualarınızı toparlanınca belkı donerım aranıza....wee sunuda eklemek ıstyrm kıymetını bılın bos seylere takılmayın meger ben persembe gunune kadr nekadr mutlu bı ınsanmıısm herzamn sukur etmek gerekk ...bakın bı andan hayllerım hersey bıttı benım ıcın ....sımdı hemn toprlanmak ıstyrm duan edın neolurr allha emanett rabbım sızı we meleklerınızı korusunn..sewgıyle

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
GÜNAYDIN KIZLAR

BEN ÇOK HASTAYIM EN SONUNDA KLİMA YAPACAĞINI YAPTI BOĞAZIM ŞİŞ BURNUM TIKALI :sim3:

çok slm söyle bizdende ona hiç eksik etmedik dualarımızı ondan hep aklımızda. rabbim ona sabır versin toparlansın bir an öncee

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydınnnn sefkili arkadaşlarımmm... exporter geçmiş olsunn. gülayy klimadan uzak dur bencede. bende vantilatörle idare etmeye çalışıyorumm. en zararsız o görünüyo şimdilik gözüme

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydınnnn sefkili arkadaşlarımmm... exporter geçmiş olsunn. gülayy klimadan uzak dur bencede. bende vantilatörle idare etmeye çalışıyorumm. en zararsız o görünüyo şimdilik gözüme

valla ben klima kucagimda geziyorum resmen. ama üzeirme çarpmamasına va makul bi soğutma yapmasına dikkat ediyorum. odamdaki 24'te çalışıyo mesela şu an.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

cnm bizden de selam söyle meryeme allah yardım etsin inş. birdaha böyle bi acı yaşatmaz rabbim

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Vah vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, napçaz kuzum ya, eve dama sığmıcan sen yakında...:ilknur:

GÜLAAAAAYYYY bacım dünürünü dövecem iznin var mı kuzum, damada dikkat ederim merak etme..

dobiş oldum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnç....

cesikacım benim senin gibi selvi boyum yok anam 1.56 cm lik bir kadınım hepi topu bu

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
valla ben klima kucagimda geziyorum resmen. ama üzeirme çarpmamasına va makul bi soğutma yapmasına dikkat ediyorum. odamdaki 24'te çalışıyo mesela şu an.

benim ayrıca dikkat etmem lazım çünkü canım çok tatlı parmağım ağrısa ağlarımda. napim yapım bu. hal böyle oluncada kolluyoyorum kendimi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim ayrıca dikkat etmem lazım çünkü canım çok tatlı parmağım ağrısa ağlarımda. napim yapım bu. hal böyle oluncada kolluyoyorum kendimi

oy kıyamam ben sana, benim de moralim bozuluyo çok biyerim ağrıyınca, turşu gibi oluyorum hatta çok ters bi insan oluyorum. sinirimden ağlayasım geliyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar