2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Vah vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, napçaz kuzum ya, eve dama sığmıcan sen yakında...:ilknur:

GÜLAAAAAYYYY bacım dünürünü dövecem iznin var mı kuzum, damada dikkat ederim merak etme..

kermitler kovalasın seni de Pelini de, Gülayım burda olsaydı size çok güzel laflar solerdi ama yok, yazmiyi hiçbişi, destek görmüyorum hiccccc.

CESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ATIL KURT :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

aaaaaaaaaaaaaahhhhhhh canlarım çok mu kilo aldınız, siz gelin bakim benim yamacıma :sinir::sinir:

82 kiloyum, 1,70 boy..
kocam balon diye dalga geçiyo benle.herkeşler şikko diyo bana. ühüüühühühühühüüh:aglayan: :aglayan: :aglayan:

höyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt daılın len zayıf hamileler ces le ben geliyoruz :kptmya:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
heh bak iyi fikirmiş o fattak fattak rahat rahat gezeriz artık. ne yani bi de terlike mi para verelim de mi ama :)

Yani karı koca demek ortak demek ben zaten atletlerini giyiyorum düşün adam 97 kilo bana onun atleti tam oluyor..

yazlık penyelerindede gözüm var ama sakın diyor memelerinin izi çıkar :deli:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
CESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ATIL KURT :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

aaaaaaaaaaaaaahhhhhhh canlarım çok mu kilo aldınız, siz gelin bakim benim yamacıma :sinir::sinir:

82 kiloyum, 1,70 boy..
kocam balon diye dalga geçiyo benle.herkeşler şikko diyo bana. ühüüühühühühühüüh:aglayan: :aglayan: :aglayan:

höyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt daılın len zayıf hamileler ces le ben geliyoruz :kptmya:

İvet işta aradığım destek budur, savulun zayıf hamişler,

Cesss tatlım sen kaç kilo oldun kiii

9 kilo aldım, 73 kilo oldum. kazulet oldum beeeeeeeeeen. kapı gibi, hükümet gibi oldum valla. :zonk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ayyyy kızlar görümcem bize gitmiş iskenderuna yani halılarımı yıkıyomuşş ayyyy çok makbule geçti valla yaaaa :1::1::1:
Ayy Allah razı olsun, benim görümcem de yapar valla bak hakkını yemiyim :)
Yani karı koca demek ortak demek ben zaten atletlerini giyiyorum düşün adam 97 kilo bana onun atleti tam oluyor..

yazlık penyelerindede gözüm var ama sakın diyor memelerinin izi çıkar :deli:
ben giyorum tişörtlerini, lakost gibi olanları, şimdilik sadece evde giyorum ama yakında işe de giyerim cunku artık hamile kıyafeti almak istemiyorum, masraflar aştı da gitti cunku.

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Valla kızarım arkadaşım, nerenize koydınız o kadar kiloyu anlamıyorum ki ben, portatif midir nedir kilolarınız pes ki ne pessssss.

ayakları benim de davul oldu. spor ayakkabımdan başka bişi giyemiyorum. geçen sene aldığım sandalet tipi terligim bile ayagıma olmuyo dusunun artık.

Bende daha sisliklerde baslamadi cok su iciyorum ondan olabilirmi?
Sende dikkat ediyosundur eminimki ama yinede soyliyim bol bol su ic cescim.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Bende daha sisliklerde baslamadi cok su iciyorum ondan olabilirmi?
Sende dikkat ediyosundur eminimki ama yinede soyliyim bol bol su ic cescim.

valla su içmek benim iiçin işkenceden farksız ama aklıma geldikçe içiyorum, masamda hep yanımda suyum. bi de acayip karpuz tüketiyorum su bakımından onun da faydası oluyodur. resmen karpuzkolik oldum, yemedim mi ellerim ayaklarım titriyo,

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ayy allah razı olsun, benim görümcem de yapar valla bak hakkını yemiyim :)

ben giyorum tişörtlerini, lakost gibi olanları, şimdilik sadece evde giyorum ama yakında işe de giyerim cunku artık hamile kıyafeti almak istemiyorum, masraflar aştı da gitti cunku.

okul tatil olunca da diğer görümcemnen kaynanam gidiyo birlikte evi toplıcaklar evi geliboluya taşıcaklar kuracaklar ben ole gidecem allah razı olsun hakkaten valla cok iyi oldu bole ben sadece gidince kendime gore düzenlemeler yaparım eşim de yatak odasını ben düzerim kıyafetleri dedi sen merak etme dedi ondan da allah razı olsun mutfaktaki düzen bana uymazsa ozaman kendime göre bişeler ayarlarım yavaş yavaş dimi

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
İvet işta aradığım destek budur, savulun zayıf hamişler,

9 kilo aldım, 73 kilo oldum. kazulet oldum beeeeeeeeeen. kapı gibi, hükümet gibi oldum valla. :zonk:

Canim 9 kilo iyi bence normal senin kilo boy uzun ya senin heybetli duruyosundur oyuzden sana oyle gelmistir. Bisey yok yoksa kilonda. Iyisin iyisin masallah.:huhuu:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
okul tatil olunca da diğer görümcemnen kaynanam gidiyo birlikte evi toplıcaklar evi geliboluya taşıcaklar kuracaklar ben ole gidecem allah razı olsun hakkaten valla cok iyi oldu bole ben sadece gidince kendime gore düzenlemeler yaparım eşim de yatak odasını ben düzerim kıyafetleri dedi sen merak etme dedi ondan da allah razı olsun mutfaktaki düzen bana uymazsa ozaman kendime göre bişeler ayarlarım yavaş yavaş dimi

valla allah razı olsun hepsinden

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Ay tabi canım, onlar da sana çok aykırı yerleştirme yapmazlar zaten, hemen hemen şimdiki düzenine uydururlar ki sen de zorluk çekmezsin, uymayanı da değiştiriverirsin nolcak. Valla yat kalk dua et Kaynanalara.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
şimdi gazetede okudum ceyda düvenci demişki kocama o kadar aşığımki kızımda bu yüzden ona benzedi :panter: ayyy bende kocama çok aşığım ama o esmer. eşimm kumral beyaz tenli olsun istiyor oğlunu sana benzesin diyor. off be bi kara yağız delikanlıda ben doğurucam o zaman ha. ortalık yağız görsün arslan görsünn heyyy yavrum heyyy

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
cescim hani diyordum ya yazlık kışlık ayırıyorum falan diye haftalardır, beceremedim evin içine ettim resmen bugün kadın geldi umarım bu dağınıklıkta evi bulupta iş yapar :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Canim 9 kilo iyi bence normal senin kilo boy uzun ya senin heybetli duruyosundur oyuzden sana oyle gelmistir. Bisey yok yoksa kilonda. Iyisin iyisin masallah.:huhuu:

Şaka maka iyi hissediyorum ben kendimi ya, daha once tartıda hiç bu kilolari gormemis olmama ragmen rahatım. oyle hantallığım yok, bazen oluyo ama tamamen osikolojik biliyorum. çok tatlı süper bi hamiş oldum canım ben, tobul tobul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar